- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
inşallah bugün sabaha kadar dua edicem sanırımCanim insallah hamilesindir
KIzlar bende dr gittim hiç bir sorunum yok hatta yumurtan catlamak uzere 1-2 gune dedi dr cumagunu olmazsa hormon testi yapacak.:)Çok şükür iim napim evdeim gün sayıyorum Dr gitmek için cnm
evet canım ilk bebeğimiz olackaİlk bebeğinmi olacak
Hoş buldum allah isteyen herkese nasip eder inşallahnazseh hoşgeldin canim insallah seninde güzel haberini aliriz
Nasılsın hiç gorunmuosun artıknazseh hoşgeldin canim insallah seninde güzel haberini aliriz
Bana mı dedin cnmNasılsın hiç gorunmuosun artık
Bana mı dedin cnm
Bende iim cnm bildiğin gibi... bende seni buaralar göremeyince unuttun sandimCanim iyiyim şükür ya sen internetim yok esim gelince onun telefonundan girebiliyorum anca
Hoş buldum evet yeniyim cnmdeepandfury solemis tim ama yanlislik oldu galiba pardon cnm buarada sen nasılsın yeni geldin galiba aramıza hosgeldin
Anladım cnmHo
Hoş buldum evet yeniyim cnm
Bende bu ayı umutla bekliyorum bakalım gerçi bir yıldır bekliyorum ama yinede umutsuz olmak istemiyorumAnladım cnm
Kesinlikle olma cnm bende çok umutsuzdum hatta bu ay asilama yaptiracaktim gün sayiyodum adetime ama rabbime sukurler olsun hamile olduğumu öğrendim stres yapmazsan kafana takmazsan kesinlikle oluo ben bunu geçte olsa anladım 15 ay dan beri ugrastim çünkü inş en kisa zamanda isteyen herkese nasip olurBende bu ayı umutla bekliyorum bakalım gerçi bir yıldır bekliyorum ama yinede umutsuz olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?