- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Canim bende istanbuldayim tuzladaBende aynen tv izliorum :) bende adet olmayı bekliorum iNS olmam ama olursam hemen asilama için Dr a gidecem.. Buarada amasya da oturuorum ben sen cnm
Canim git bi hormonlarina falan baktir yumurtana baktir en azindan degerlerininin normal oluo olmadigini ogrenirsinKızlar doktora gitsem mi önümüzde ki ay ne diyorsunuz dokuz ay olucak
Çok gusel tuzla ben 1 ay orda kaldım bayıldım yaa :)Canim bende istanbuldayim tuzlada
Kpss hazirlaniorum cnm evlenmeden önce özel sektordeydim tayinci olunca malesef calisamadimEvet canim tuzla guzel en azindan cok trafik yok ayni zamanda ist yakin calisiyomusun sen
Sen calisiomusun ?Evet canim tuzla guzel en azindan cok trafik yok ayni zamanda ist yakin calisiyomusun sen
Calisiyorum kuzum ogretmenim yas 30 oldu diye panik yapmistim ama artik attim kafamdan kendimi daga tasa spora aktiviteye vercem hayatimi yasiycam bu surecte kontrolleri.ide ihmal etmiycem en olmadi tup deniycem sen kac yasindasin senin vardi dimi bi tane
slm hayirli gecelerKpss hazirlaniorum cnm evlenmeden önce özel sektordeydim tayinci olunca malesef calisamadim
En ideal meslek :) benim ilk olacak inş hamile olurSam 28 yaşındayım ben cnm 3 yıllik evliyim 15 aydan beri istioruz bakalımCalisiyorum kuzum ogretmenim yas 30 oldu diye panik yapmistim ama artik attim kafamdan kendimi daga tasa spora aktiviteye vercem hayatimi yasiycam bu surecte kontrolleri.ide ihmal etmiycem en olmadi tup deniycem sen kac yasindasin senin vardi dimi bi tane
As iyi akşamlarslm hayirli geceler
En guseli tebrik ediorum seni olması gerekeni yapmışsın cnm :)Kızlar :) ben artık takmıyorum bitti bu işe bi son verdim bebek felan yok sil at kafadan ohhh ohh rahatladım vala yaaa ne güzel bomboş kafam yemek pasta börek kocam sürprizler gezmeler filmler oyunlar temizlik ohhh bunlar benim işim ya
En guseli tebrik ediorum seni olması gerekeni yapmışsın cnm :)
Selam canim sanada hayirli gecelerslm hayirli geceler
Yani ya valla kız bıktım resmen kocamı bile ihmal ediom adamcağız uyumuş koltukta yeni farkettimrezillik ya
Kac yasindasin canimstres aslinda herseyin basi benim yasimdAn oturu. stres yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?