Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Gecen ayda bende aynen senin gibi oldum ama sonra adet oldum üzülüyor insan ben de cok üzüldüm bilerek isteyerek çocuk aldıranlara şaşırıyorum ben onların çöpe attığı cocuk için debeleniyorum ama vardır bunda da bır hayır

mrb benimde c.tesi aynen oldu vucud ısısı yükseldi biraz ama ertesi gunu degerlendirdik kısmet

bendeee aralık ayını bekliyorum.en son bat 18 aralık. 18 kasımda adet oldum. ortalama 28-29 günde oluyorum.gizli şeker haşimato var troid hapı şeker hapı kullanıyorum.şeker ve troid hapları ile daha bir düzgün oldıu adetim.pko var 4 kg verdim (şeker ve troid hapıyla)folidoce kullanıyorum. sürekli limon sarısı akıntım oluyor.folik asit aldığımdan beri.dr 70 kg olmadan gelme dedi fakat aralıkta adet olursam.dr a dondurulmuşlar için danışacağım.4 kg dan fazlasını da veremedim.

Aynen cnm ya sorma allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh ama vardır zamanı demekki diyorum bi yandan da heycanla bekliyorum her ay işte

Kizlarrr merhabaa. bende aralik ayina umutla basliyorumm.. 4-5 aydir denemelerdeyiz.. ama hic umudumuzu yitirmiyoruz.. insallah isteuen herkese rabbim bebis nasip etsinn.. hayirli saglikli bebisler ☺☺ benim bat 24 aralik.. bakalim hayirlisi yeni yile bebis haberiyle girmek nasibiyle

Ayy canımm ne güzel . biz 9 ay korunduk. ilk defa bu ay denemiştik , nsip değilmiş , ben moralimi bozmuştum ama daha ilk deneme diye sıyrıldım korkularımdan. inşallah bu ay olur

Selam kizlar dun bahsetmistim bugun rahim filmi cekinecegim diye . bugun hsg cekildi ve cok kotu gecti cok canim yandi . sanki karnimi parcaliyolar gibiydi . rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah . aratmadan ver yarabbim yoruldum artik 3 yildir olmuyor. etrafim daki herkes hamile onlarin hamile olmasina bile sevinemiyorum artik . bugun

Canim çok geçmiş olsun üzülme Allahın izniyle bizde bir gün anne olacağız yeterki sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…