- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Aynen cnm yaa valla bende sürekli yatıorum arada kasik ve bel ağrım olunca hıc is falan yapmiorum Dr a gideceğim günü bekliorum onun haricinde yaptığım bişe yok Cnm yaaSaol tatlim olur yormam sen napiyosun konuşmadık bi türlü doğru duzgun
Saol cnm dikkat etmeye çalışıorumAman dikkat et sende yorma kendini canim
Gecen ayda bende aynen senin gibi oldum ama sonra adet oldum üzülüyor insan ben de cok üzüldüm bilerek isteyerek çocuk aldıranlara şaşırıyorum ben onların çöpe attığı cocuk için debeleniyorum ama vardır bunda da bır hayırkızlar günaydın bende 1,5 yıllık evliyim kendimizi toparladıktan sonra şükür bebek yapmaya karar verdik 3 aydır deniyoruz ama henüz birşey yok. adet dönemlerim genelde düzenlidir 23 günde bir olur bu ay 1 hafta erken geldi ilk 3 gün kahverengi lekelenme oldu sevindim acaba tutunma kanaması mı diye düşündüm ama 2 gündür gayet normal hastalanıyorum aslında bugün bitiyo olması lazım ama yoğun bir şekilde devam ediyor anlamadım dün de test yaptım negatif
mrb benimde c.tesi aynen oldu vucud ısısı yükseldi biraz ama ertesi gunu degerlendirdik kısmetKizlar gunaydin bisey soracaktim size 2 hafta once sag yumurtaliktan 5 cm dermoid kist aldirdim ve tuplerime bakildi tuplerim acik cikti cok sukur dun kontrolum vardi sol yumurtalikta 2.13 cm yumurtam gelismis doktor degerlendirin dedi aksam sol tarafimda igne batmasi gibi agrilarim oluyordu simdi yok sizce yumurtlama belirtsi olabilir mi
İNŞALLAH U TEALABatı bekleyen kuzular insallah gelmez 9 ay boyunca o bat
Aynen cnm ya sorma allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh ama vardır zamanı demekki diyorum bi yandan da heycanla bekliyorum her ay işteGecen ayda bende aynen senin gibi oldum ama sonra adet oldum üzülüyor insan ben de cok üzüldüm bilerek isteyerek çocuk aldıranlara şaşırıyorum ben onların çöpe attığı cocuk için debeleniyorum ama vardır bunda da bır hayır
Ayy canımm ne güzel . biz 9 ay korunduk. ilk defa bu ay denemiştik , nsip değilmiş , ben moralimi bozmuştum ama daha ilk deneme diye sıyrıldım korkularımdan. inşallah bu ay olurKizlarrr merhabaa. bende aralik ayina umutla basliyorumm.. 4-5 aydir denemelerdeyiz.. ama hic umudumuzu yitirmiyoruz.. insallah isteuen herkese rabbim bebis nasip etsinn.. hayirli saglikli bebisler ☺☺ benim bat 24 aralik.. bakalim hayirlisi yeni yile bebis haberiyle girmek nasibiyle
Selam canim bildigim kadariyla kaliniyor.Yumurtlama gununden 1 gun sonra birliktelikte hamile kalma sansi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?