Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım bende cekinecegim inşallah ama dünde demiştim rahim filmi gebelik şansını artırıyor ve inşallah en kısa zamanda hamis haberini alırız

Kızlar yumurtlama günü bir sıvı geliyormuş ya o benden hiç olmuyor yada ben mi farketmedim

Kızlar bugün bat günümdü.Henüz gelen giden yok.Yarın test yapsam hamilelik testi doğru sonuç verir mi sizce

slm kızlar bende varım 7 aydır deniyorum olmadı bu ay umutluydum ama mantar oluştu bende yumurtlama günlerim bu günlere denk gelirse kötü bat 12 aralık

cuma günü mantar için doktora gitcem ya kızlar çok afedersiniz kağıt parçası gibi akıntımı olur ya 2 yıl öncede mantar olmuştu ama böylesini görmedim hiç

cuma günü mantar için doktora gitcem ya kızlar çok afedersiniz kağıt parçası gibi akıntımı olur ya 2 yıl öncede mantar olmuştu ama böylesini görmedim hiç
Bende aynı sorun var doktor hep ilaç yazıyor ama geçmiyor afedersiniz ilişki sırasında çok ağrı oluyor

Selamm bende subatta bir dusuk yaptim sonra iki uc ay dusunmedik sonrasinda bikac ay denedik sonrada genetk test yaptirdik onu bekledik iki ay derken toplamda 4 ay denemisizdir olmadi henuz ama bu aydan umutluyum.ilk defa kasigim tek tarafli agriyor tipki ilk gebeligimdeki gibi.bi hafta var bata heycanla bekliyorumm

İnşallah bebis vardır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…