- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Geçmiş olsun canım bende cekinecegim inşallah ama dünde demiştim rahim filmi gebelik şansını artırıyor ve inşallah en kısa zamanda hamis haberini alırızSelam kizlar dun bahsetmistim bugun rahim filmi cekinecegim diye . bugun hsg cekildi ve cok kotu gecti cok canim yandi . sanki karnimi parcaliyolar gibiydi . rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah . aratmadan ver yarabbim yoruldum artik 3 yildir olmuyor. etrafim daki herkes hamile onlarin hamile olmasina bile sevinemiyorum artik . bugun
Bende vermişti cnm adet sadece Birgün geçmişti ve ben test yaptım çıkmıştıKızlar bugün bat günümdü.Henüz gelen giden yok.Yarın test yapsam hamilelik testi doğru sonuç verir mi sizce
Teşekkürler.Yarın sabah yaparım o zamanBende vermişti cnm adet sadece Birgün geçmişti ve ben test yaptım çıkmıştı
İnşallah hamilesindir cnmTeşekkürler.Yarın sabah yaparım o zaman
İnşallah canım saolasınİnşallah hamilesindir cnm
İnşallah ayı hepimiz için hayırlı olurBi umut işte bende burdayım. Aralık ayında göbüşler dolar belki
Bende aynı sorun var doktor hep ilaç yazıyor ama geçmiyor afedersiniz ilişki sırasında çok ağrı oluyorcuma günü mantar için doktora gitcem ya kızlar çok afedersiniz kağıt parçası gibi akıntımı olur ya 2 yıl öncede mantar olmuştu ama böylesini görmedim hiç
offf aynı ya neden geçmiyor ki ilaç kullanınca seninde akıntın kağıt gibi miBende aynı sorun var doktor hep ilaç yazıyor ama geçmiyor afedersiniz ilişki sırasında çok ağrı oluyor
Evet ve tuvalet giderken damla damla akıyor cnmofff aynı ya neden geçmiyor ki ilaç kullanınca seninde akıntın kağıt gibi mi
Bende hafif yanma oluyorafedersin idrarda da çok ağrı oluyor ya
İnşallah bebis vardır cnmSelamm bende subatta bir dusuk yaptim sonra iki uc ay dusunmedik sonrasinda bikac ay denedik sonrada genetk test yaptirdik onu bekledik iki ay derken toplamda 4 ay denemisizdir olmadi henuz ama bu aydan umutluyum.ilk defa kasigim tek tarafli agriyor tipki ilk gebeligimdeki gibi.bi hafta var bata heycanla bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?