İnşallah bebis vardır cnm
Yaklaşık bir yıl olacak cnm ben doğum yaptım ondan sonra olduilaç işe yaramıyor mu ne zamandır bu sorunu yaşıyorsun
Allahın işi işte kızlar çocuk isteyen hamile kalamiyo istemeyende hemen kalıyorAminn canim hepimizde vardir insaallah saglikla
İnşallah cnm çok çekiyorum valla sırf bu yüzden ilişkiye girmek istemiyorum ama çocukta istiyorumkorktum biraz ya inşallah bi an evvel geçer seninde benimde
Aynı günmüş cnm bat gunuben de varım kızlar. bat 12 aralık :)
yumurtlama dönemin bitti mi ? :)Aynı günmüş cnm bat gunu
Valla cnm yanlış hesap yapmadıysam ayın 26 yumurtlama günümyumurtlama dönemin bitti mi ? :)
Mutlaka vardir bundan bi hayir SABİR intihan buSelam kizlar dun bahsetmistim bugun rahim filmi cekinecegim diye . bugun hsg cekildi ve cok kotu gecti cok canim yandi . sanki karnimi parcaliyolar gibiydi . rabbim herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah . aratmadan ver yarabbim yoruldum artik 3 yildir olmuyor. etrafim daki herkes hamile onlarin hamile olmasina bile sevinemiyorum artik . bugun
Benimde o gundu sanki bat ne zamanValla cnm yanlış hesap yapmadıysam ayın 26 yumurtlama günüm
ne mantar ne yara hamilelige engel degil dr soyledislm kızlar bende varım 7 aydır deniyorum olmadı bu ay umutluydum ama mantar oluştu bende yumurtlama günlerim bu günlere denk gelirse kötübat 12 aralık
Bat 12 cnm Aralık ayı 12 oluyorumBenimde o gundu sanki bat ne zaman
İc camasirinixi utuleyim gunluk degidim yapin bende de vardi sukur kurtuldumafedersin idrarda da çok ağrı oluyor ya
benimde tarih 12 gosteriyo heber ver ben hrp burdayimBat 12 cnm Aralık ayı 12 oluyorum
Yapıyorum cnm çok dikkat ediyorum geçer inşallahİc camasirinixi utuleyim gunluk degidim yapin bende de vardi sukur kurtuldum
ooo ccogaldikben de varım kızlar. bat 12 aralık :)
çok dikkat ediyorum canım namaz kıldığım içinde ekstra özen gösteriyorum bu yüzden şaşırıyorum birde genital özel sabun kullanıyorum doktor tavsiyesiyle almıştımİc camasirinixi utuleyim gunluk degidim yapin bende de vardi sukur kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?