Tamm cnm bugünler ilişki olsa iyi olur yumurtlama dönemibenimde tarih 12 gosteriyo heber ver ben hrp burdayim
Bende her ay hayal kırıklığı yaşıyorum sanki benim belirtiler psikolojik cnmYa benimde yumurtlmadan sonra batmalar oluyor ama umutlanmak istemiyorum cunku kani gorunce cok moralim bozuluyor oglumda hic boyle seylere dikkat etmemistim bu aratacsk sanki
Hic oyle bişey duymadım bilmiyorum ama keşke olsakızlar bi ay içinde bi kaç kez yumurtlama olabilirmi
benim regl bittikten 2-3 gün sonra uzayan akıntım oldu bi hafta sonra tekrar oldu birde regl öncesi oluyor bende mümkün mü acaba
Gecen cuma dr gittim yumurtan 1-2 gune catlicak dedi gun asiri birlikte ol dediTamm cnm bugünler ilişki olsa iyi olur yumurtlama dönemi
Bende her ay hayal kırıklığı yaşıyorum sanki benim belirtiler psikolojik cnm
Neden kadar ilişki olsa o kadar şansın artarGecen cuma dr gittim yumurtan 1-2 gune catlicak dedi gun asiri birlikte ol dedi
Bir gun durup birgun yaparsin hergun sperm kalitesi duduyormus ben gecen ay iki gune bir oldu ya bide sabah erkenden denicem tobeee sanirim daha verinli zaman sabahmisNeden kadar ilişki olsa o kadar şansın artar
Bir gun durup birgun yaparsin hergun sperm kalitesi duduyormus ben gecen ay iki gune bir oldu ya bide sabah erkenden denicem tobeee sanirim daha verinli zaman sabahmis[/QUOE]
bunu öğrendiğim iyi oldu cnm
Bunu öğrendiğim iyi oldu cnm
Hoş geldin cnmmerhaba kızlar bende geldim
hoşbuldum canmHoş geldin cnm
Sen yenisingaliba cnmhoşbuldum canm
evt canm yeniyimSen yenisingaliba cnm
Yok cnm bende de çocuk yok bende 5 bitti 6 yıla girdim 4 gebelik geçirdim 3 kürtaj la sonuçlandı bir doğum yaptım kızım öldü ama oda iki gün yaşadı kızımı baybedeli bir buçuk yıl oldu bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyorevt canm yeniyim
tanıtayım kendimi
5 kasımda evlendm evlendiğim ay yumurtlama günm geçmişti hamile kalamadm da zaten adetime yakındı
bu ay deniyoruz canm
sen? çocuğun var galiba
kaç yaşındasn canm inşallah olur neden tutumuyr kiYok cnm bende de çocuk yok bende 5 bitti 6 yıla girdim 4 gebelik geçirdim 3 kürtaj la sonuçlandı bir doğum yaptım kızım öldü ama oda iki gün yaşadı kızımı baybedeli bir buçuk yıl oldu bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?