Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

selam kızlar bu ara pek giremiyorum ne var ne yok herkes iyimi var mı güzel haberleri olan okuyamadım yazılanları Amasyali05 nasılsın bebiş nasıl gittin mi doktora gelişmeler nasıl deepandfury sen nasılsın tatlım

Kızlar bu resmin altında üye yazıyor ya ben oraya istediğim bir sözü nasıl yazabilirim

Allah sabir versin cennetliksin Allahin izniyle.yasin daha cok kucuk erken evlenmissin demekki daha kim bilir kac bebisin olur sagsalim insaallah

ay canım ya allahım tez zamanda önce karnını sonra kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah

arkadaşında dediği gibi yaşın çok genç canm ondandır kafana takmamaya çalış
Öyle yapmaya çalışıyorum ben düşüklerin zor olduğunu hep düşünürdüm ama doğup ölmesi çok başkaymış tarifsiz bir acı Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah cnm benim kızım hiç aklımdan çıkmıyor çok hayal kurmuştum onunla ilgili

kzlar bu topiclere bata şu kadar gün kala şuram şöyle oldu buram böyle hamile miyim acaba diyenlere kızardm ama benm adet biteli 6 gün oldu ve biz 2 güne bir ilişki yaşadık şimdi aşırı gaz var bir de sol kasığımda hafif bir ağrı var sizce bu kadar erken bir belirti olabilir mi
tabi ki psikolojik de olabilir her şeyi ona yoruyoruz ama umut işte
bi sorayım dedm

Oo görmeyeli çoğalmışız, mesajları oku oku bitmedi :)) Allah hepimize hayırlı zamanda bebiş versin inşallaaah

neden kızını kaybettin canm Allah sabırlar versin zor tabi

canm bir de ben şunu farkettm bu topiclere girince kafama daha çok takmaya düşünmeye başlıyorm
baksana şimdi bile şöye böyle oldu gebe miyim diye sormaya başladm

Umudu yilin son ayi aralik ayina kalanlardan biri de benim :) ALLAHim hepimizin yuzunu guldursun insaALLAH arkadaslar ben de geldim araniza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…