23 yaşındayım cnm bende de eşimden de birşey çıkmadıkaç yaşındasn canm inşallah olur neden tutumuyr ki
Yok cnm bende de çocuk yok bende 5 bitti 6 yıla girdim 4 gebelik geçirdim 3 kürtaj la sonuçlandı bir doğum yaptım kızım öldü ama oda iki gün yaşadı kızımı baybedeli bir buçuk yıl oldu bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyor
ay canım ya allahım tez zamanda önce karnını sonra kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallahYok cnm bende de çocuk yok bende 5 bitti 6 yıla girdim 4 gebelik geçirdim 3 kürtaj la sonuçlandı bir doğum yaptım kızım öldü ama oda iki gün yaşadı kızımı baybedeli bir buçuk yıl oldu bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyor
Allah sabir versin cennetliksin Allahin izniyle.yasin daha cok kucuk erken evlenmissin demekki daha kim bilir kac bebisin sağol canım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip edre
Hepimizinkini de durdursun inşallahay canım ya allahım tez zamanda önce karnını sonra kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah
arkadaşında dediği gibi yaşın çok genç canm ondandır kafana takmamaya çalış23 yaşındayım cnm bende de eşimden de birşey çıkmadı
Öyle yapmaya çalışıyorum ben düşüklerin zor olduğunu hep düşünürdüm ama doğup ölmesi çok başkaymış tarifsiz bir acı Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah cnm benim kızım hiç aklımdan çıkmıyor çok hayal kurmuştum onunla ilgiliarkadaşında dediği gibi yaşın çok genç canm ondandır kafana takmamaya çalış
neden kızını kaybettin canm Allah sabırlar versin zor tabiÖyle yapmaya çalışıyorum ben düşüklerin zor olduğunu hep düşünürdüm ama doğup ölmesi çok başkaymış tarifsiz bir acı Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah cnm benim kızım hiç aklımdan çıkmıyor çok hayal kurmuştum onunla ilgili
canm bir de ben şunu farkettm bu topiclere girince kafama daha çok takmaya düşünmeye başlıyormÖyle yapmaya çalışıyorum ben düşüklerin zor olduğunu hep düşünürdüm ama doğup ölmesi çok başkaymış tarifsiz bir acı Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah cnm benim kızım hiç aklımdan çıkmıyor çok hayal kurmuştum onunla ilgili
Yedi aylığının bitmesine bir hafta kala doğdu ciğerleri gelişmemişti o yüzden öldü cnmneden kızını kaybettin canm Allah sabırlar versin zor tabi
nasıl öküz yani canmBendede hep öyle
Yedi aylığının bitmesine bir hafta kala doğdu ciğerleri gelişmemişti öküzden öldü cnm
Anım hepimize inşallahOo görmeyeli çoğalmışız, mesajları oku oku bitmedi :)) Allah hepimize hayırlı zamanda bebiş versin inşallaaah
Cnm yanlışlıkla oldu o yüzden demek istedim telefon otomatik yazıyor ya öyle yazmış fark etmedimnasıl öküz yani canm
hoş geldin canm inşallahUmudum yilin son ayi aralik ayina kalanlardan biri de benim :) ALLAHim hepimizin yuzunu guldursun insaALLAH arkadaslar ben de geldim araniza :)
anladm canmCnm yanlışlıkla oldu o yüzden demek istedim telefon otomatik yazıyor ya öyle yazmış fark etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?