Hoş geldin cnmUmudu yilin son ayi aralik ayina kalanlardan biri de benim :) ALLAHim hepimizin yuzunu guldursun insaALLAH arkadaslar ben de geldim araniza :)
Hosbuldum canimhoş geldin canm inşallah
Hosbuldum canim teşekkür ederimH
Hoş geldin cnm
kzlar bu topiclere bata şu kadar gün kala şuram şöyle oldu buram böyle hamile miyim acaba diyenlere kızardm ama benm adet biteli 6 gün oldu ve biz 2 güne bir ilişki yaşadık şimdi aşırı gaz var bir de sol kasığımda hafif bir ağrı var sizce bu kadar erken bir belirti olabilir mi
tabi ki psikolojik de olabilir her şeyi ona yoruyoruz ama umut işte
bi sorayım dedm
sen ne zamandır evlisin ne zaman başladn canmHosbuldum canim
16 aylik evliyiz canim. 5 aydir korunmuyoruz. ama olmadi henüz. dün hastalandim, umudum 6. aya kaldi :/ sen ne kadarlik evlisin ne zamandir istiyosunuz canimsen ne zamandır evlisin ne zaman başladn canm
ben geçen ay evlendm yumurtlama günümü takvime göre kaçırmıştm ama ilişki yaşadm test aldm silik çıktı belliydi amaCanım bu ay benim de ilk denememdi. ben de çok fazla belirti yaşadım ama olmadı. yumurtlama sızısıdır o belki. Neler okudum neler araştırdım dedim kesin hamileyim :) ama değilmiş. karar verdim bu ay hic takilmiycam belirtilere, test de yapmayacağım adet gününe kadar. Sen de takılma bence
ben söylesem herkes gülecek16 aylik evliyiz canim. 5 aydir korunmuyoruz. ama olmadi henüz. dün hastalandim, umudum 6. aya kaldi :/ sen ne kadarlik evlisin ne zamandir istiyosunuz canim
ben geçen ay evlendm yumurtlama günümü takvime göre kaçırmıştm ama ilişki yaşadm test aldm silik çıktı belliydi ama
topicte herkes hamilesindir dedi
benm umudum yoktu ama böylece umutlanmış oldm ve adet oldm çok üzüldm
çok zor yaa o yüzden bende adeti beklicem ama duramam galiba bir kaç gün kala bata yine test alıcam
allah yardım etsn bize belkide üşüttm ağrıyor bilemiyorm
yok canm ya zaten 7 sene oldu birde dediğim gibi yaş geçiyor 28 yaşındayız senBenim de testimin birinde silik çıkmıştı aynen şu an adetliyim :) Daha 1 ay olmuş evleneli ne bu hız biraz evliliğin tadını çıkarsana canım:)
26 yasindayim ben de canim. inan simdiki aklim olsa asla korunmazdim evlendigimden bu yana. ah bilemedik bir yil dusunmedik bebek. ama oyle bziim dusunmemizle ha diyince olmuyormus :) en iysiini yapiyorsunuz yani. bakalim tabi hersey kismet hayirli zamanda gelsin bebislerimizben söylesem herkes gülecek
5 kasmda evlendm geçen ay olmadı adete az bir zaman vardı zaten evlendiğimizde ama yine de denedk
yaş geçiyor hemen deneyelim dedik 28 yaşındayız olur olmaz çünkü zaman gerektiren şeyler vakit kaybetmeyelim dedk
zaten 7 yıl sonunda evlendk artık beklemeye gerek yok çünkü birbirimizi 7 sene bekledik
sizin yaşlar nedir.
yok canm ya zaten 7 sene oldu birde dediğim gibi yaş geçiyor 28 yaşındayız sen
amin canm26 yasindayim ben de canim. inan simdiki aklim olsa asla korunmazdim evlendigimden bu yana. ah bilemedik bir yil dusunmedik bebek. ama oyle bziim dusunmemizle ha diyince olmuyormus :) en iysiini yapiyorsunuz yani. bakalim tabi hersey kismet hayirli zamanda gelsin bebislerimiz
aa neden ki çalışıyor musun ondan mı acabaBen de 28 yaşındayım. 16 aylık evliyiz. Daha geçen ay düşünmeye başladık öncesinde hiç aklıma bile gelmezdi :)
gebelk öncesi test nedir canmGebelik öncesi testlerinizi yaptırdınız mı kızlar? Folik asit kullanmaya başladınız mı?
Ben baya zamandır kullanıyorum kaçıncı paket oldu ama bir haftadır kullanmıyorumGebelik öncesi testlerinizi yaptırdınız mı kızlar? Folik asit kullanmaya başladınız mı?
Bence korkma. gidin eşinle beraber genel bir kontrolden gecin. bisey yoksa ciiniz sikintisiz bi sekilde kafaya bisey takmadan calismalara devam ederseniz. bisey varsa da erken yol alir ona gore onlem alırsınız bence gitmelisiniz. ben gittim hormon testleri vs iyi cikmisti. yaptirmadim rahim ici film kaldi. bu ay tekrar gdiip baktirmayi dusunuyorum bakalmamin canm
evet kuzenmde istemiyordu 1.5 sene kadar korundu sonra bıraktı hemen hamile kaldı isteyrek
ve keşke korunmasaymışm dedi
bana diyor yap kesn korunma diye ama ben korkuyorm işte ya olmazsa dye bi de takıntılarm oluyo böyle
doktora bile gidemedm inşallah gerekte kalmaz hamile kalmak için gitmeye
annem 12 sene sonra doğurmuş beni o yüzden böyle ya olmazsa diye korkular var genel olark yani
aa neden ki çalışıyor musun ondan mı acaba
ama belki bende bi kaç sene önce evlensem düşünmeyebilirdim de şimdi 30 a yaklaşınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?