Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

gebelk öncesi test nedir canm
ben bi doktora gitsem folik asit düşünüyormda bu hafta gitsem mi yoksa bat ı mı bekleyp gitsem yani gebe kalmazsam mı gitsem bat ta 16 aralık
Hormon testlerinden bahsediyor snairim arkadas. gerekli kontroller rahim ici film vs. folik asit 5 aydir iciyorum ama bakalim :/

o zaman önce ben gideym benm testler falan daha detaylı uzun gibi anladığım dimi canm
bir de bat geçnce gideym diyorm

Kızlar aşılama yapıldığı zaman kesin gebelik oluyor mu bileniniz varmı

H
o zaman önce ben gideym benm testler falan daha detaylı uzun gibi anladığım dimi canm
bir de bat geçnce gideym diyorm
Hayir adetin 3. günu yapiliyor bu hormon testleri. gidersen adetin 3. Günü git

Hayır çalışmıyorum da çocuk için evlenmedim. Evlilik öncesi ne kadar birliktelik olsa da çocuk olmadan evliliği biraz başbaşa yaşamak gerektiğini düşünüyorum.
doğru haklı olablrsn canm ama dedğim gibi zaman geçiyor
bi çocukla taçlandıralım dedk Allah izin verirse tabi

gebelk öncesi test nedir canm
ben bi doktora gitsem folik asit düşünüyormda bu hafta gitsem mi yoksa bat ı mı bekleyp gitsem yani gebe kalmazsam mı gitsem bat ta 16 aralık

İnternete gebelik öncesi testler yaz liste çıkıyor. Ben devlette yaptırdım hepsini geçen ay. Folik asite de eşimle birlikte başladık 1 ay önce. Hamile kalmadan eşinle birlikte başlamanız çok faydalı.

H

Hayir adetin 3. günu yapiliyor bu hormon testleri. gidersen adetin 3. Günü git
ha evet bekarken gitmiştim
lazer epilasyona gidiyordm çok tüylenme için gitmiştim
hormanlar temiz çıkmştı adette düzenli
ama tüylenme ve yumurtalık görntüsü pco ya benziyor dedi İnci görüntüsünden dolayı demiştitam teşhis koyamadı 3 ay doğum kontrol hapı kullanmştm tekrar gitmekte fayda var tabi o zaman regl 3. günü gideyim inşallah regl olmam

InsaALLAH bebis vardir da olmazsin canim :) sen yine de git eger oyle bi durum olursa. ben de gidecegim bakalm ne olacak

İnternete gebelik öncesi testler yaz liste çıkıyor. Ben devlette yaptırdım hepsini geçen ay. Folik asite de eşimle birlikte başladık 1 ay önce. Hamile kalmadan eşinle birlikte başlamanız çok faydalı.
hangi folic asit adı
doktor önerdi dimi canm
sanırım yumurta kalitesi daha iyi oluyormuş ve daha sağlıklı bir hamilelik yaşıyormuşsn
hamileykende kullanılıyor mu

Kan idrar testleri dışında toxoplazma hiv gibi testler var. hepsinden bahsediyorum
Rahim ici filmi duydum ben onu yaptirmamistim. acaba erken mi 5 aydir deniyoruz biz. soyledigin testler ne testi oluyor canim biraz bahseder misin

hangi folic asit adı
doktor önerdi dimi canm
sanırım yumurta kalitesi daha iyi oluyormuş ve daha sağlıklı bir hamilelik yaşıyormuşsn
hamileykende kullanılıyor mu

Aslında bütün folik asitler aynı. doktor en ucuzu en iyisi dedi :) Adı folbiol. devlet karsilamadigi için eczaneden direkt alabilirsin 7 tl idi sanırım. hamilelikte de ilk 3 ay kullaniliyormus. bebegin gelişimi için cok onemli. ne kadar erken baslanirsa o kadar iyiymiş.

dozları var diye okudum da canm ondan sordm adını
evet gebelkten önce iyimiş uygunmuş fiyatı da
kdn doğm doktoru mu dedi?

kızlar ben yatayım artk geç oldu hepinzle tanştığıma memnun oldm Allah hepimizin gönlüne göre versin

Rahim ici filmi duydum ben onu yaptirmamistim. acaba erken mi 5 aydir deniyoruz biz. soyledigin testler ne testi oluyor canim biraz bahseder misin

Canım ben kendim internetten araştırdım aslinda doktorum özelde ama ben testler icin devlete gittim. kadin dogumcu muayene etti ve smear testi yaptı sadece. ben de dahiliyeye gidip kan idrar hormon testlerimi yaptirdim. sonra da enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim ve gebelik oncesi testleri yaptirmak istedigimi soyledim. böylece hepsini ucretsiz yaptirmis oldum. ozelde bunlar cok pahalı. kizamikcik toxoplazma hepatit tarzi testler. bunlara bağışıklıgin olup olmadığına baktirman gerekiyor. zaten hamile kalinca doktor bu testleri isteyecek. bagisiklik cikmazsa bebek icin cok tehlikeli oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…