Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

dozları var diye okudum da canm ondan sordm adını
evet gebelkten önce iyimiş uygunmuş fiyatı da
kdn doğm doktoru mu dedi?

Hepsi aynı doz. bazilari gunde 3 tane benimki 1 tane. toplamda ayni doz hepsi. sen yine doktora sorarsın canim. ben direkt kendim basladim doktor da cok iyi yapmissin dedi.

cnm hangi folic asitti
bir de bahsettiğin bu tüm testler adetn 3. günü mü olmalı
yani benm adet 3. günü yine hafta sonuna denk gelecek napim

cnm hangi folic asitti
bir de bahsettiğin bu tüm testler adetn 3. günü mü olmalı
yani benm adet 3. günü yine hafta sonuna denk gelecek napim

Folbiol folik asitin ismi. ben istedigim testlerin hepsini adetten 10 gun sonra yaptirdim. adet zamani olanlari bilmiyorum.

Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti bat tarihinden 1 gün sonra test yaptım cıkmadı. Ve 3 gündür çok çok hafif kahverengi lekelenmem var hiç böyle olmazdı anlamadım ben tekrar test aldım ama yapamıyorum yine negatif olucak diye napmalıyım?

bence yap testi kurtul
farklı marka alsaydn keşke
neden yapamıyorsn testi böyle beklemek daha mı iyi
kendini iyice stres yapıyorsn

Kızlar günaydın ben geçen ay çok umutlanmıştım ama 6 gün gecikmeyle geldi inşallah Allahım Aralıkda nasip eder bana ve isteyen herkese bat 29 Aralık bize yeni yıl hediyesi olur inşallah

Gunaydin ya millet hemen nasil hamile kaliyor ya anlamadim korunma falan ara verme bence hikaye dusunsene 10 yasinda basliyor bir kizin yumurta hikayesi o zaman o evlenene kadar kısırlassin .Altinda başka sebebler yatiyor bence

Umudu araliga kalmis olan yokmu benim gibi
merhaba.. ben arada kalanlardanim beni de alin :) sat tarıhım 22kasım.. ne adetım ne hamile.. ınsallah 2017 ye bari hamile gireriz.. bi senedir deneyıp tutmuyo benmkı.. bugun dra gıtcem bakalım.. ınsallah hamileyimdirr

Günaydın arkadaşlar bugün rebiülevvel ayına girdik oruçluyum ve bol bol dua ediyorum inşallah sizler de de güzel ve hayırlı haberlere vesile olur bu ay selam ve dua ile

Gunaydin ya millet hemen nasil hamile kaliyor ya anlamadim korunma falan ara verme bence hikaye dusunsene 10 yasinda basliyor bir kizin yumurta hikayesi o zaman o evlenene kadar kısırlassin .Altinda başka sebebler yatiyor bence
Bende aynı şeyi söylüyorum benim eltilerim istedikleri zaman hamile kalıyorlar hatta bir elimde kazayla hamile kaldı bense bu kadar çabalıyorum ama olmuyor

Bende aynı şeyi söylüyorum benim eltilerim istedikleri zaman hamile kalıyorlar hatta bir elimde kazayla hamile kaldı bense bu kadar çabalıyorum ama olmuyor
Canım sorun bu zaten kafaya takmadan stres yapmadan oluyor gerçekten biz bunu yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…