dozları var diye okudum da canm ondan sordm adını
evet gebelkten önce iyimiş uygunmuş fiyatı da
kdn doğm doktoru mu dedi?
Biliyorum cnm ben 5 yıldır kullanıyorum ama sıkıldım sanki etrafımdaki insanlar çok sıkıyor beni
kızlar ben yatayım artk geç oldu hepinzle tanştığıma memnun oldm Allah hepimizin gönlüne göre versin
Sağol cnm allah razı olsunAnladım canım en kısa zamanda bebisine kavusursun inşallah
İyi geceler kızlar allah rahatlık versin inşallah
cnm hangi folic asittiCanım ben kendim internetten araştırdım aslinda doktorum özelde ama ben testler icin devlete gittim. kadin dogumcu muayene etti ve smear testi yaptı sadece. ben de dahiliyeye gidip kan idrar hormon testlerimi yaptirdim. sonra da enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim ve gebelik oncesi testleri yaptirmak istedigimi soyledim. böylece hepsini ucretsiz yaptirmis oldum. ozelde bunlar cok pahalı. kizamikcik toxoplazma hepatit tarzi testler. bunlara bağışıklıgin olup olmadığına baktirman gerekiyor. zaten hamile kalinca doktor bu testleri isteyecek. bagisiklik cikmazsa bebek icin cok tehlikeli oluyormus
cnm hangi folic asitti
bir de bahsettiğin bu tüm testler adetn 3. günü mü olmalı
yani benm adet 3. günü yine hafta sonuna denk gelecek napim
bende adetten sonra gideym biFolbiol folik asitin ismi. ben istedigim testlerin hepsini adetten 10 gun sonra yaptirdim. adet zamani olanlari bilmiyorum.
bence yap testi kurtulKızlar merhaba adetim 4 gün gecikti bat tarihinden 1 gün sonra test yaptım cıkmadı. Ve 3 gündür çok çok hafif kahverengi lekelenmem var hiç böyle olmazdı anlamadım ben tekrar test aldım ama yapamıyorum yine negatif olucak diye napmalıyım?
merhaba.. ben arada kalanlardanim beni de alin :) sat tarıhım 22kasım.. ne adetım ne hamile.. ınsallah 2017 ye bari hamile gireriz.. bi senedir deneyıp tutmuyo benmkı.. bugun dra gıtcem bakalım.. ınsallah hamileyimdirrUmudu araliga kalmis olan yokmu benim gibi
Bende aynı şeyi söylüyorum benim eltilerim istedikleri zaman hamile kalıyorlar hatta bir elimde kazayla hamile kaldı bense bu kadar çabalıyorum ama olmuyorGunaydin ya millet hemen nasil hamile kaliyor ya anlamadim korunma falan ara verme bence hikaye dusunsene 10 yasinda basliyor bir kizin yumurta hikayesi o zaman o evlenene kadar kısırlassin .Altinda başka sebebler yatiyor bence
Allah orucunu kabul etsin inşallah duan kabul olur biran önce bebeğine kavusursunGünaydın arkadaşlar bugün rebiülevvel ayına girdik oruçluyum ve bol bol dua ediyorum inşallah sizler de de güzel ve hayırlı haberlere vesile olur bu ayselam ve dua ile
Canım sorun bu zaten kafaya takmadan stres yapmadan oluyor gerçekten biz bunu yapamıyoruzBende aynı şeyi söylüyorum benim eltilerim istedikleri zaman hamile kalıyorlar hatta bir elimde kazayla hamile kaldı bense bu kadar çabalıyorum ama olmuyor
Amin canım hepimizin duası kabul olur inşallahAllah orucunu kabul etsin inşallah duan kabul olur biran önce bebeğine kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?