Dediğin gibi bizden kaynaklanıyorCanım sorun bu zaten kafaya takmadan stres yapmadan oluyor gerçekten biz bunu yapamıyoruz
Bence sen şimdiden çalışmalara baslaArkadaslar takvime gore yumurtlamama 4 gün var ama bugün ovulasyon testim bu sekilde çıktı. Sizce bugünü mü yarını mı değerlendirmeliyim?
Haklısın canım. Teşekkür ederim:)Bence sen şimdiden çalışmalara basla
Günün geçmemiş olur hep sperm 3 gün canlı olarak rahimde dururHaklısın canım. Teşekkür ederim:)
Nasil oluyor o canim. Bizede anlatir misin.Ben de varım.. Bal tarçın çörekotu yemeye başladım. Bir de böyle deneyelim
İnşallah canım. Rabbim tum isteyenlere versin. 2 gundur kendimi evde yordum umarım tutunabilir. Dun yumurtlama günümdu ve hala kasiklarim ağrıyor yormucam kendimi belki dun gece tutmuştur insallah belki acaba :))Valla ben yapmaya çalışıyorum yumurtlama günüm 26 da oldu inşallah bende bu sefer tutturmuşum dur
Benim eltim 2 sene once 2. cicuguna hamile kaldi dogurdu dediki 3. dogurcam 2. cocuk 2 ye gelirlen 3. hamile kaldi onuda digurdu simfi iki oglan bir kizi var buyur burdan yakBende aynı şeyi söylüyorum benim eltilerim istedikleri zaman hamile kalıyorlar hatta bir elimde kazayla hamile kaldı bense bu kadar çabalıyorum ama olmuyor
İnşallah cnm hepimizin isteği hayırlısıyla olurİnşallah canım. Rabbim tum isteyenlere versin. 2 gundur kendimi evde yordum umarım tutunabilir. Dun yumurtlama günümdu ve hala kasiklarim ağrıyor yormucam kendimi belki dun gece tutmuştur insallah belki acaba :))
Aynen canım benim bende aynı o durumdayım misafir geldiği zaman hiç bana nasılsın demezler direk daha bebek yokmuş diye hemen laf sokuyorlarBenim eltim 2 sene once 2. cicuguna hamile kaldi dogurdu dediki 3. dogurcam 2. cocuk 2 ye gelirlen 3. hamile kaldi onuda digurdu simfi iki oglan bir kizi var buyur burdan yak
Cnm adetin kadar gün sürüyorBu konularda çok bilgili değilim kusura bakmayın
Adetim 7 gün suruyor canım kaç günde bir adet oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?