Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Arkadaslar takvime gore yumurtlamama 4 gün var ama bugün ovulasyon testim bu sekilde çıktı. Sizce bugünü mü yarını mı değerlendirmeliyim?

Eklentiler

• IMG_20161201_102830.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 29
Hiçbir sorun yok herşey çok güzel tahliller ultrasonsonuçları temiz bakalım nasibimizi ne zMan

Bende 2016 nin son ayinda hamile kalmk isteyenlerdenim. Bu ay basladim calismalara bakalim ins yeni yil hediyesinolur bebisler

Bende bir ara kullandım da birinden duymuştum gerçekten iyi gelirmi çünkü ben bir kaç gün kullandım hemen bıraktım

Ben hic birsey denemiyorum kızlar. Yumurtlama gunlerimi sadece degerlendiriyorum. Dun yumurtlama tarihimdi ins tutar bu ay olmali aralık sonu diger yunurtlama onda da denerim.1 kızım var 2.evladimi istiyorum hayirlisi ile.

Valla ben yapmaya çalışıyorum yumurtlama günüm 26 da oldu inşallah bende bu sefer tutturmuşum dur

Valla ben yapmaya çalışıyorum yumurtlama günüm 26 da oldu inşallah bende bu sefer tutturmuşum dur
İnşallah canım. Rabbim tum isteyenlere versin. 2 gundur kendimi evde yordum umarım tutunabilir. Dun yumurtlama günümdu ve hala kasiklarim ağrıyor yormucam kendimi belki dun gece tutmuştur insallah belki acaba :))

Bende aynı şeyi söylüyorum benim eltilerim istedikleri zaman hamile kalıyorlar hatta bir elimde kazayla hamile kaldı bense bu kadar çabalıyorum ama olmuyor
Benim eltim 2 sene once 2. cicuguna hamile kaldi dogurdu dediki 3. dogurcam 2. cocuk 2 ye gelirlen 3. hamile kaldi onuda digurdu simfi iki oglan bir kizi var buyur burdan yak

İnşallah canım. Rabbim tum isteyenlere versin. 2 gundur kendimi evde yordum umarım tutunabilir. Dun yumurtlama günümdu ve hala kasiklarim ağrıyor yormucam kendimi belki dun gece tutmuştur insallah belki acaba :))
İnşallah cnm hepimizin isteği hayırlısıyla olur

Benim eltim 2 sene once 2. cicuguna hamile kaldi dogurdu dediki 3. dogurcam 2. cocuk 2 ye gelirlen 3. hamile kaldi onuda digurdu simfi iki oglan bir kizi var buyur burdan yak
Aynen canım benim bende aynı o durumdayım misafir geldiği zaman hiç bana nasılsın demezler direk daha bebek yokmuş diye hemen laf sokuyorlar

Kızlar bu yumurtlama günü ne ? Nasıl hesaplanıyor ? Bende 1 senelik evliyim 5 aydır falan istiyoruz bebis ama olmuyor daha. Yumurtlama döneminde ilişki yasayincami ihtimal daha fazla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…