Ayın kaçında peki cnm28 günde bir yani ayda bir
Cnm senin yumurtlama günü ayın 12 ne denk geliyorAyın 27-28 sinde oluyorum canim
İstersen kendinde hesapla adetin birinci gününde başla 14 de kadar say cnm 15 gün senin yumurtlama gününCnm senin yumurtlama günü ayın 12 ne denk geliyor
İstersen kendinde hesapla adetin birinci gününde başla 14 de kadar say cnm 15 gün senin yumurtlama günün
Ewet cnm yumurtlama günün ya hem bende yumurtlama günü sancı olur herkesin aynı mı bilemem,Ayın 12 sinde ilişki olunca tutma ihtimali yuksekmi yani
Saydın mı sen kendindeEwet cnm yumurtlama günün ya hem bende yumurtlama günü sancı olur herkesin aynı mı bilemem,
İnşallah canım. Rabbim tum isteyenlere versin. 2 gundur kendimi evde yordum umarım tutunabilir. Dun yumurtlama günümdu bu gun yormuyorum kendimi. Kızlar peki yumurtlama gununden sonra ilişki devam ediyormusunuz yine
Kızlar bu yumurtlama günü ne ? Nasıl hesaplanıyor ? Bende 1 senelik evliyim 5 aydır falan istiyoruz bebis ama olmuyor daha. Yumurtlama döneminde ilişki yasayincami ihtimal daha fazla ?[/QUOTE adetin 1.gununden basla saymaya 12 14 16 18 inci gunlerde iliski yap canim bunlar gebe kalma yuksek gunler. İlişkiden sonra ayaga kalkma mümkünse
Evet canım o tarihler denk geliyor bi deneyelm bakalım bunuda ben yeni evli oldugum için ve hiç doğum tecrubem olmadığı için bilmiyorum pek böyle şeyleri . Allahım hayirlisini gondersin tabiki evladın bile hayırlısı önemliSaydın mı sen kendinde
Adet tarihin ne zaman canim. Yaz buraya mutlaka ...merakli bekliyis başlıyor.Aralık ayı hepimiz için hayırlı olsun bebisler gelsin
Evet canım o tarihler denk geliyor bi deneyelm bakalım bunuda ben yeni evli oldugum için ve hiç doğum tecrubem olmadığı için bilmiyorum pek böyle şeyleri . Allahım hayirlisini gondersin tabiki evladın bile hayırlısı önemli
Tatlim ayaga kalkma demssinde ne kadar süre kalkmamam gerekiyor ? Birde bisey sorcam affedersiniz ama ilişki sonrası benim hemen idrarim geliyor tuvalete koşuyorum oyuzdende tutmuyor olabilir mi ? Böyle olan başkası varmı sen ayaga kalkma demissin
Benim yok cnm 4 gebelik oldu ama malesef olmadı 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldüAdet tarihin ne zaman canim. Yaz buraya mutlaka ...merakli bekliyis başlıyor.
Benim kızım var acele kardeş istiyoruz. Seninde var galiba
Adeti tarihim 12 aralık cnm senin ne zamanAdet tarihin ne zaman canim. Yaz buraya mutlaka ...merakli bekliyis başlıyor.
Benim kızım var acele kardeş istiyoruz. Seninde var galiba
Tatlim ayaga kalkma demssinde ne kadar süre kalkmamam gerekiyor ? Birde bisey sorcam affedersiniz ama ilişki sonrası benim hemen idrarim geliyor tuvalete koşuyorum oyuzdende tutmuyor olabilir mi ? Böyle olan başkası varmı sen ayaga kalkma demissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?