Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Yumurt
İnşallah canım. Rabbim tum isteyenlere versin. 2 gundur kendimi evde yordum umarım tutunabilir. Dun yumurtlama günümdu bu gun yormuyorum kendimi. Kızlar peki yumurtlama gununden sonra ilişki devam ediyormusunuz yine

Adet

Saydın mı sen kendinde
Evet canım o tarihler denk geliyor bi deneyelm bakalım bunuda ben yeni evli oldugum için ve hiç doğum tecrubem olmadığı için bilmiyorum pek böyle şeyleri . Allahım hayirlisini gondersin tabiki evladın bile hayırlısı önemli

Aralık ayı hepimiz için hayırlı olsun bebisler gelsin
Adet tarihin ne zaman canim. Yaz buraya mutlaka ...merakli bekliyis başlıyor.
Benim kızım var acele kardeş istiyoruz. Seninde var galiba

Amin.. Tabiki dedigim gbi ayaga kalkma beline yastik koy ve ayaklarini kaldır

Tatlim ayaga kalkma demssinde ne kadar süre kalkmamam gerekiyor ? Birde bisey sorcam affedersiniz ama ilişki sonrası benim hemen idrarim geliyor tuvalete koşuyorum oyuzdende tutmuyor olabilir mi ? Böyle olan başkası varmı sen ayaga kalkma demissin

Adet tarihin ne zaman canim. Yaz buraya mutlaka ...merakli bekliyis başlıyor.
Benim kızım var acele kardeş istiyoruz. Seninde var galiba
Benim yok cnm 4 gebelik oldu ama malesef olmadı 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü

En az Yarim saat kalkma canim. Ayaklarini kaldır ve bekle en az yarim saat. Wc ye gitme tabiki. İlişkiden evvel cik wc ye. Hatta mumkunse ayaga kalkma ve dus alma bir sure1-2saat. Esin 2 dk çıkmasın.Ve en önemlisi çocuk kafanda olmasin o esnada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…