Adeti tarihim 12 aralık cnm senin ne zaman
Ben yumurtlama gününden bir iki gün önce çalışmalara başlıyorum ben altı gün öyle devam ediyorumBenimde 14 aralik canım. Yumurtlama gununden sonra denedin mi canim
Neden özür diliyorsun cnmÇok özur dilerim canım:,,( Allah en tez zamanda once gobegini sonra kucagini doldursun insallah.
belli miktarda bal tarçın çörekotu karıştırılıp macun haline getiriliyor. adetin 2.gününden 12.gününe kadar 10 gün süreyle sabah akşam aç karnına bi tatlı kaşığı yeniyor. yumurta oluşumuna katkısı varmışNasil oluyor o canim. Bizede anlatir misin.
ben denedim bu ay. 12 aralık regl tarihim. bekliyorum. tek fark bu ay yumurtlama akıntısı erken olduDeneyeceğim cnm
İnşallah iyi gelir cnm bende 12 de regl oluyorum cnmben denedim bu ay. 12 aralık regl tarihim. bekliyorum. tek fark bu ay yumurtlama akıntısı erken oldu
hadi inşallah olmayızzİnşallah iyi gelir cnm bende 12 de regl oluyorum cnm
Haberleşiriz cnm aynı gunhadi inşallah olmayızz
tamam :)Haberleşiriz cnm aynı gun
merhaba bi şey sorcamEn az Yarim saat kalkma canim. Ayaklarini kaldır ve bekle en az yarim saat. Wc ye gitme tabiki. İlişkiden evvel cik wc ye. Hatta mumkunse ayaga kalkma ve dus alma bir sure1-2saat. Esin 2 dk çıkmasın.Ve en önemlisi çocuk kafanda olmasin o esnada
merhaba bi şey sorcam
ayakları dikince tamamen yani 90 dereceye yakın dik mi olmalıyoksa biraz dikmek yeterli olur mu
bir de çocuk neden o an kafanda olmasn dednz merak ettm aklımda yok ama öyle deynce aklıma takıldı :)
Hoş geldin cnm nasılsınIyi geceler hanımlar ben geldim
Iyi bende bugün doktora gittim sonuçlar temiz çıktı rahim filmi cekinecegimHosbuldum canim iyi olmaya çalışıyorum sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?