- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
İyi geceler cnmIyi geceler hanımlar ben geldim
HB cnm valla arada girio rum bakiorum sen yoksun geri cikiorum ole bakiniorum asıl sen yoksun hiç gorunmuosunhoşgeldin kuzum unuttunuzmu beni yoksam
İnşallah cnm ama ben bir şeyi anlamıyorum yaCok güzel senin adına sevindim canim insallah rahim filminde temiz cikar
Anladım cnm kolay deil yaa ev yerleştirmek teCanim bizde ev yerleştirme telasesindeyiz girme fırsatı pek bulamadım anca bugüne nasip oldu
Madem ki hiç sorun yok neden gebelik olmuyor tabi herşey Allahtan ama yinede kafam karıştıNeyi anlamiyorsun kuzum
Galiba cnn takmamakta elde degilAynı durumdayız canim görünürde Bende de bi sikinti yok ama olmuyor dedigin gibi herşey Allahtan vakti saati var belliki ha birde çok kafaya takiyoruz bununda çok etkisi var
Dikkat et kuzum yaa üzerini kalın giyin sıcak şeyler iç adet olmadiysan bitki çayı içme ama belki süpriz olabilir yani :))Aynen tatlim ya evine bile gidemedim kac gündür çok şükür yarin bitiyor ama bu seferda hasta olucak galiba resmen donuyorum gün boyunca
Anladım cnm allah kolaylık versin dikkat et kendine havalarda iyice soğudu çünküTesekkur ederim ben degil canim gorumcem tasindi ona yardim ediyorum
Zor takmamak ama cnm unutmaya çalış gerçekten stresten başka bişe deil bende aynı senin gibiydim ne zaman unuttum artık yeter dedim o ay hamile kaldımGaliba cnn takmamakta elde degil
Bende ole demiştim hatırlasana Hera hersey olabilir cnm :)Saol kuzucum ama pek umutlu degilim ya
Bende öyle yapmaya çalışıyorum kızdan sonra ben böyle oldum cnmZor takmamak ama cnm unutmaya çalış gerçekten stresten başka bişe deil bende aynı senin gibiydim ne zaman unuttum artık yeter dedim o ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?