- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Ben bugün kayseride dondum ya hala karnım ağrıyor yaEvet canimcim cok soguk ya iş yaparken degilde dinlenirken soğuğu hissetmemesi mümkün değil
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin cnmBende öyle yapmaya çalışıyorum kızdan sonra ben böyle oldum cnm
Amin inş
Hayırlısı olsun cnm sen nasılsın hamislik nasıl gidiyorRabbim en kisa zamanda nasip etsin cnm
Öyle yapıyorum ben çok dikkat eden biriyim hastane falan derken baya bekledim soguktaSende dikkat et kuzum ayaklarini sicak tut
Çok şükür iim cnm ii gidio bugün ilk muane ye gittim ama kese görünmedi çarşamba tekrar gidecem bakalım hayırlısı :)Hayırlısı olsun cnm sen nasılsın hamislik nasıl gidiyor
Aminnnn inş cnmAllahım insallah gonlumuze göre verir canimda bizde arkadaşlarımıza katılırız
Daha küçük demekki cnm allah kucağına da almayı nasip etsin inşallahÇok şükür iim cnm ii gidio bugün ilk muane ye gittim ama kese görünmedi çarşamba tekrar gidecem bakalım hayırlısı :)
Aynen gölge gibi gorunuo alttan muane etmek istemiorum dedi dr m çarşamba bakalım dedi merak ediorum yaa al hamile kaldık yine bi stres yok kızlar biz bu stresten vazgecemeyiz bence hayatımızda var yaa :)Daha küçük demekki cnm allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Aynen cnm kesinlikle ole oluo insan ben kimseye hamile olduğumu solemedim bi tek annem bilio kalp atışını duymadan kimseye solemeyicm diorumAynen öyle benim olursa ilk 3 ay rahat edemem herhalde
Cnm zaten Altan muanede iyi değil bekle hayırlısıyla çarşamba günü görünürAynen gölge gibi gorunuo alttan muane etmek istemiorum dedi dr m çarşamba bakalım dedi merak ediorum yaa al hamile kaldık yine bi stres yok kızlar biz bu stresten vazgecemeyiz bence hayatımızda var yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?