- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
yok o rezıllık deil erkeklerin huyu cnm senin yazını okudum şuanda kosemde yatan kocama baktım ilgilensende aynilar emin olabilirsin :)
yeminle koptum resmen ahaha huy doğru diyon her akşam böyle bu adam yaahu ahaaa ahahaha bide horlamaya başladı yok artık hiç yapmazdı oh my god yani
Ebrarr60 Selam sanada hayirli geceler.. sanada slm olsun
Ilk cocugun kac yadinda tatlim bi cocuga verilebilecek en guzel hediye kardestir :)34 yasindayim 2. istiyorum insallah ama bilmiyorum cevreede cok etkiliyo beni
@Gamzecaan ovu testi aldinmi kuzum
Aferin sana yaza kadar bekle hatta tatilinide yap ondan sonra bence bi bakmisin o zamana hamissinHayır tatlım almadım daha almayacam da Vazgeçtim artık boşverdim çıkardım attım kafamdan saldım çayıra :)))))) kafam kaldırmıyor artık yeminle
8 yasinda ve bende 8 yillik evliyimIlk cocugun kac yadinda tatlim bi cocuga verilebilecek en guzel hediye kardestir :)
daha taze evlisin cnm alisirsin önceden benim ki sayiklardi konuştururdum kendi kendime guler dururdum yaa koptummm yaa :)))
Masallah canim rabbim daha nice guzel yillar nasip etsin8 yasinda ve bende 8 yillik evliyim
İyi geceler kuzumm dikkat et kendine :)Ben alıp gidim kocamı yatmaya yazık acıdım vala ben kaçar prensesler iyi geceler gelirim sohbete yine Allaha emanet olun inşallah
Iyi geceler kuzu bende kacar uykum gelmis coooookBen alıp gidim kocamı yatmaya yazık acıdım vala ben kaçar prensesler iyi geceler gelirim sohbete yine Allaha emanet olun inşallah
İyi geceler bende kaçıyorum yarına görüşürüz :)Iyi geceler kuzu bende kacar uykum gelmis coooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?