Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

5+5 gunluk du son adet tarihine gore ama kese görünmedi dr kan tahlili yerine alttan bakiyim dedi birsey demedim bende alttan bakti yine görünmedikan tahlili yaptırdı 317 çıktı değer bir hafta sonra gel dedi ama o zamana kadar düştü canlarimm

Kıyamam kuzumm üzülme yaa vardır bunda da bi Hayır ama kese görünmesi için cnm kan degerin 2000 lerin üzerinde olması lazımmış senin ki düşükmus 317 de zor görünmesi kimyasal da yaşamış olabilirsin alttan muane nin de etkisi vardır tabiki ama bana kimyasal gibi geldi.. neyse bunu düşünme artık nasip deilmis ama bu bi daha hamile olmayacağın anlamına gelmio olumsuz düşünmek yok duam izi edip bebişlerimizi bekleyecez tmm mi :)

Bu konuda pek bilgim yok açıkçası nasil yapılır nasıl edilir
Cnm beni biliosun bu ay yaptıracaktim gerek kalmadı araştırdım Dr rahim filmi sonucunu istio hormon testlerine bakıo ve eşinin sperm testlerine bakio adetinin ikinci günu muane edio ona göre ilaç iğne tedaviye baslio yumurtlama günü de esin sperm verio onu yikiolar en kaliteli hızlı olanı seçip sana enjekte edio lar yumurtaya yakın kanala bırakıliomus sadece spermin gidecegini yolu kisatmis oluo aslında bi arastir istersen vakit kaybetme en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…