- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Aynen cnm bi gelseydi o gün yaaCnm zaten Altan muanede iyi değil bekle hayırlısıyla çarşamba günü görünür
Sezeryan olunca hemen karnım davul gibi oluyorEn iyisini yapiyosun canim
Gelir Allahın izniyle cnmAynen cnm bi gelseydi o gün yaa
İnş cnmm :)Gelir Allahın izniyle cnm
Ya genelde ilk ayda iyi değil diye biliyorum cnmBazen aklıma gelmiyor değil alltan muayene olmuştum o yuzdenmi tutunamadı bebis acaba
Hadi yaa alttan muane sakıncalı die duydum cnm hayırlısı olsun yaaBazen aklıma gelmiyor değil alltan muayene olmuştum o yuzdenmi tutunamadı bebis acaba
Kıyamam kuzumm üzülme yaa vardır bunda da bi Hayır ama kese görünmesi için cnm kan degerin 2000 lerin üzerinde olması lazımmış senin ki düşükmus 317 de zor görünmesi kimyasal da yaşamış olabilirsin alttan muane nin de etkisi vardır tabiki ama bana kimyasal gibi geldi.. neyse bunu düşünme artık nasip deilmis ama bu bi daha hamile olmayacağın anlamına gelmio olumsuz düşünmek yok duam izi edip bebişlerimizi bekleyecez tmm mi :)5+5 gunluk du son adet tarihine gore ama kese görünmedi dr kan tahlili yerine alttan bakiyim dedi birsey demedim bende alttan bakti yine görünmedikan tahlili yaptırdı 317 çıktı değer bir hafta sonra gel dedi ama o zamana kadar düştü canlarimm
Amin inş cnmm içini ferah tut allah a havale et o en guseli ni bilir inş gusel haberler alırız biran önce :)Olabilir kuzucum insallah bu ay tutar ve sağlıklı olur tek temennim bu
Hayırlısı cnm.. olmadı asilama yaptirsanaAmin insallah canim ya aradan uzun zaman geçti ya pek beklemiyorum açıkçası :)
Olmazmi canim test falan bsey yaptnzmi bnm de kurtajdan snr 4 ay falan gecti:/Umudu araliga kalmis olan yokmu benim gibi
Cnm beni biliosun bu ay yaptıracaktim gerek kalmadı araştırdım Dr rahim filmi sonucunu istio hormon testlerine bakıo ve eşinin sperm testlerine bakio adetinin ikinci günu muane edio ona göre ilaç iğne tedaviye baslio yumurtlama günü de esin sperm verio onu yikiolar en kaliteli hızlı olanı seçip sana enjekte edio lar yumurtaya yakın kanala bırakıliomus sadece spermin gidecegini yolu kisatmis oluo aslında bi arastir istersen vakit kaybetme en azındanBu konuda pek bilgim yok açıkçası nasil yapılır nasıl edilir
Kac ay sonra asilama yapiyor dr lar cani m nasil bseybiraz cik bilgi verebilirmsnSlm kızlar bende varım Kasım sonu adeti bekliorum asilama yaptiracam ins aralık ayına hamile girerim inş hepimiz gireriz hatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?