Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Kac ay sonra asilama yapiyor dr lar cani m nasil bseybiraz cik bilgi verebilirmsn
Valla cnm ben yaptırmadım yaptiracagim ay çok şükür hamile kaldım... 1 yıl çocuk olmayınca yapiolar mis die soledi Dr m adetinin ikinci günü muane oluosun hormon testi gerekli testleri istio eşinden ve senden sonra iğne ilaç tedavisine baslio yumurtlama günün de de eşinin spermleri alınıp yıkanıo en kaliteli ve hızlı olanı sana enjekte edio Dr m bole anlatmıştı burda da yaptıran çok arkadaş var istersen onların yorumlarını da oku

Merhaba kızlar Allah sesimizi duysun ve şurada anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inş çaresizlik çok kötüymüş cidden, evlenmeden önce de okurdum hep burayı ama evlilik bölümünü. Şimdi şükür evlendik bebek telaşı sardı..

Ailede kısırlık var bu yüzden endiseliyim. 5 aydır deniyoruz. Sadece bu ay sistemli bilincli gercekleşti. İlk defa belirtilerim var. Yerlesme kanamasini ilkkez gördüm(tabi oysa) ağrı ve batma var. Adetime 5 gün kala test yaptım negatif sizce erken diye mi yoksa bir daha ki aya mı kaldi korktugumu belli etmeden sürekli arastrıyorum soracagım kimsem annem ablam yok. Kayınvalideme de soramıyorum cok caresizim. 7 aralık bat. Ne zaman test yapmalıyım? Lütfen cevap verin. Doğum günümde (12aralık) kendime hediye vermek istiyordum hepimizin kucakları dolsun umarım. İstemeyenler kamyonun altına koyar, isteyenler çare arar.. hayırlı eylesin

Canim dur bakalim daha erken hemen telaş yapma test mevzuna gelince adetinin geçmesi bekle canim naçizane tavsiyem

Zamana bıraktım kuzum ya sürekli dr gidince daha çok takiyorum
Benim arkadasım da bole olmustu. Sonra herseyi bosverdiginde, sadece istedıklerinde beraber olup(hesaplamadan ve uzanmadan) Allah onlara nasip etti. Stres herseyin düsmanı ama olmuyor anlıyorum hayırlısı olsun üzülmeyin cok iyi anlıyorum

Aynen canim haklısın sende takmamaya çalış biraz zor ama bunu yapmak zorundayız stres başa bela biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…