- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
Nekdr suredr beklemedesn canimİnsAllah ugur getirir topigin. Umutlar yarim kaldi hayallere devam ... ( bendeki durum boyle).... Her ay hayal kuruyorum hamileyimdir diye sonrada hayal kiriklig
Allah yardımcın olsun cnm bende aşılama düşünüyorum galiba yaptiricamZamana bıraktım kuzum ya sürekli dr gidince daha çok takiyorum
İnşallah cnm hayırlısı olsunKac ay sonra asilama yapiyor dr lar cani m nasil bseybiraz cik bilgi verebilirmsn
Hangi hastanede yaptrdn canimzor bir islemmi dr lar ne zaman oneriyorlar ne kdr sure sonraben yaptirdim canim 3 defa 4 hazirlik yapiyoz
İnşallah cnm hayırlısı olsunKac ay sonra asilama yapiyor dr lar cani m nasil bseybiraz cik bilgi verebilirmsn
Valla cnm ben yaptırmadım yaptiracagim ay çok şükür hamile kaldım... 1 yıl çocuk olmayınca yapiolar mis die soledi Dr m adetinin ikinci günü muane oluosun hormon testi gerekli testleri istio eşinden ve senden sonra iğne ilaç tedavisine baslio yumurtlama günün de de eşinin spermleri alınıp yıkanıo en kaliteli ve hızlı olanı sana enjekte edio Dr m bole anlatmıştı burda da yaptıran çok arkadaş var istersen onların yorumlarını da okuKac ay sonra asilama yapiyor dr lar cani m nasil bseybiraz cik bilgi verebilirmsn
Yapilio cnm araştır ama sen.. maddi durumun iise özelde yaptır bence daha çok ilgilenirler en azındanCanim devlet hastanelerinde yapiliyor mu
Benim arkadasım da bole olmustu. Sonra herseyi bosverdiginde, sadece istedıklerinde beraber olup(hesaplamadan ve uzanmadan) Allah onlara nasip etti. Stres herseyin düsmanı ama olmuyor anlıyorumZamana bıraktım kuzum ya sürekli dr gidince daha çok takiyorum
İnş cnm bekle bakalım hem yasin çok büyük deil ki seninbakalim canim biraz daha bekliyim nasip artık insallah gerek kalmaz
Spermlerin daha hızlı bir şekil de yumurtaya varmasını sağlıyormuş bnde yeni yila hamiş girmek istiyorum dusunuyorum denemeyi ama endişe var birazIyi geceler canim malesef bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?