Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Spermlerin daha hızlı bir şekil de yumurtaya varmasını sağlıyormuş bnde yeni yila hamiş girmek istiyorum dusunuyorum denemeyi ama endişe var biraz
İnternetten bakabilirsin inş hallolur. Bu arada afedersiniz ilişkide normal krem, kayganlastırıcı veya tükürük gibi seylerin kullanılmasi hamıle kalmayı engellıyormus doğal yoldan olmalıymıs. Ama bu dediginiz jel iyi ise arastırayım ben de haberlesiriz her careye muhtacım

Bn baktm baya doktorlarin yorumlarınada baktm vajinal kuruluk yaşayanlarda çözüm oluyormuş . Sitelerde yazdıklarına göre spermleri öldürmüyormus hatta enerji veriyor muş

Hayırlısı olsun cnm ama sen erken test yapmışsın sanki adetin geçerse Allahın izniyle o zaman bir daha yap

Kızlar size tavsiyelerde bulunmak istedim. Uygulayın bende işe yaramıştı. Folik asit, kan yapıcı ve çinko kullanmaya hamilelik düşünmeye başladığımda başladım. Olursa tutunsun diye. Sonra eşinize bol bol kuruyemiş ve keçiboynuzu özü yedirin. Kafaya hiç birşey takmayın. İlişki sırasında siz altta olun ve kalçanızın altına yastık alın. Boşalma sonrasında da yarım saat bir saat ne kadar kalabilirseniz o kadar iyi olur ayakları nızı yukarıya dikin. Kalçanızın altındaki yastığı çıkarmayın. Ve Eşiniz ilişkiden önce duş alacaksa sıcak su spermleri öldürür yavaşlatır. Dikkatli olun. Sizde ılık su ile duş alın.

Canm folik asit doğru ama çinko gereksiz kullanımı sorunlar açabilir doktor tavsiyesi olmadan kullanılmalı bnce fazlaligida sıkıntı çünkü çinkonun

Canim belli değil ki 2 dusukten sonra yapıyorlarmış araştırma belki kimyasal da geçirmiş olabilirim

Rica ederim cnm . parantez açayım maşallah bir kızım var benim , ve sorunlu bir de evliliğim var bu yüzden hamilelik düşünmüyorum :). Sadece bildiklerimi paylaşmak istedim. Rabbim gönlünüze göre versin kızlar. Evlerimizde bebişlerinizin cıvıltısı yankılansın inşallah. Bizlerin de kuzularına sağlık , uzun ve mutlu bir ömrü sıhhatle versin inşallah...

Doğru bak bu bende eksikliği vardı ondan kullanıyordum.farkettiğinde iyi oldu...
Aynen canm erkeklerede faydası oluyormuş sperm hareketliliği için bn eşime al kullan dedm doktoruna sordu ve doktoru böyle dems eksikliği olmadm kullanmak sakıncalı bunun yerine günde bir avuç kabak çekirdeği ye dems cnko nün en yüksek kabak çekirdeğinde olduğu nu soylems

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…