- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
İnternetten bakabilirsin inş hallolur. Bu arada afedersiniz ilişkide normal krem, kayganlastırıcı veya tükürük gibi seylerin kullanılmasi hamıle kalmayı engellıyormus doğal yoldan olmalıymıs. Ama bu dediginiz jel iyi ise arastırayım ben de haberlesiriz her careye muhtacımSpermlerin daha hızlı bir şekil de yumurtaya varmasını sağlıyormuş bnde yeni yila hamiş girmek istiyorum dusunuyorum denemeyi ama endişe var biraz
Kullanıp hamile kalan çokta dusuk yapanlarda var o yüzdenHimm ne gibi bir endise canim
Bn baktm baya doktorlarin yorumlarınada baktm vajinal kuruluk yaşayanlarda çözüm oluyormuş . Sitelerde yazdıklarına göre spermleri öldürmüyormus hatta enerji veriyor muşİnternetten bakabilirsin inş hallolur. Bu arada afedersiniz ilişkide normal krem, kayganlastırıcı veya tükürük gibi seylerin kullanılmasi hamıle kalmayı engellıyormus doğal yoldan olmalıymıs. Ama bu dediginiz jel iyi ise arastırayım ben de haberlesiriz her careye muhtacım
Aminn canmmAllahım sağlıklı hamilelikler nasip etsin cumlemize
21 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düşünüyoruz 2 dusuk yaşadımBu arada yasin kac ne zamandır istiyosunuz canim
Hayırlısı olsun cnm ama sen erken test yapmışsın sanki adetin geçerse Allahın izniyle o zaman bir daha yapMerhaba kızlar Allah sesimizi duysun ve şurada anne olmak isteyen herkesin kucağını doldursun inşçaresizlik çok kötüymüş cidden, evlenmeden önce de okurdum hep burayı ama evlilik bölümünü. Şimdi şükür evlendik bebek telaşı sardı..
Ailede kısırlık var bu yüzden endiseliyim. 5 aydır deniyoruz. Sadece bu ay sistemli bilincli gercekleşti. İlk defa belirtilerim var. Yerlesme kanamasini ilkkez gördüm(tabi oysa) ağrı ve batma var. Adetime 5 gün kala test yaptım negatifsizce erken diye mi yoksa bir daha ki aya mı kaldi korktugumu belli etmeden sürekli arastrıyorum soracagım kimsem annem ablam yok. Kayınvalideme de soramıyorum cok caresizim. 7 aralık bat. Ne zaman test yapmalıyım? Lütfen cevap verin. Doğum günümde (12aralık) kendime hediye vermek istiyordum hepimizin kucakları dolsun umarım. İstemeyenler kamyonun altına koyar, isteyenler çare arar.. hayırlı eylesin
21 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düşünüyoruz 2 dusuk yaşadım
Senin dusuk sebebi belli mi bnm ki nin biri boş gebelik sebeb bise demediler bna ama bn araştır ma hastanesnde dna ve kan pıhtılaşma testi yaptırdım sonuc bekliyorumBende 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir düşük yaptim bende
Canm folik asit doğru ama çinko gereksiz kullanımı sorunlar açabilir doktor tavsiyesi olmadan kullanılmalı bnce fazlaligida sıkıntı çünkü çinkonunKızlar size tavsiyelerde bulunmak istedim. Uygulayın bende işe yaramıştı. Folik asit, kan yapıcı ve çinko kullanmaya hamilelik düşünmeye başladığımda başladım. Olursa tutunsun diye. Sonra eşinize bol bol kuruyemiş ve keçiboynuzu özü yedirin. Kafaya hiç birşey takmayın. İlişki sırasında siz altta olun ve kalçanızın altına yastık alın. Boşalma sonrasında da yarım saat bir saat ne kadar kalabilirseniz o kadar iyi olur ayakları nızı yukarıya dikin. Kalçanızın altındaki yastığı çıkarmayın. Ve Eşiniz ilişkiden önce duş alacaksa sıcak su spermleri öldürür yavaşlatır. Dikkatli olun. Sizde ılık su ile duş alın.
Doğru bak bu bende eksikliği vardı ondan kullanıyordum.farkettiğinde iyi oldu...Canm folik asit doğru ama çinko gereksiz kullanımı sorunlar açabilir doktor tavsiyesi olmadan kullanılmalı bnce fazlaligida sıkıntı çünkü çinkonun
Bnm ilk te kimyasaldi kesesi oluşmuştu ama kendini gormeden değerler dustu ve adet oldum .Canim belli değil ki 2 dusukten sonra yapıyorlarmış araştırma belki kimyasal da geçirmiş olabilirim
Aynen canm erkeklerede faydası oluyormuş sperm hareketliliği için bn eşime al kullan dedm doktoruna sordu ve doktoru böyle dems eksikliği olmadm kullanmak sakıncalı bunun yerine günde bir avuç kabak çekirdeği ye dems cnko nün en yüksek kabak çekirdeğinde olduğu nu soylemsDoğru bak bu bende eksikliği vardı ondan kullanıyordum.farkettiğinde iyi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?