Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Aynen canim ben dr yanında ağlamaya başlamıştım resmen çok şükür kürtaj olmadım ama çok agri cektim berbat birşeydi Rabbim kimseye yasatmasin çok zor

Bizde görünürde bir problem yok canim ama ben yumurtanın catlamadigindan şüpheleniyorum çünkü yumurtlama sivisini göremiyorum ve öyle ağrım sizimda olmuyor pek

Kuzucum ev yerleştirme telasesindeyiz o yuzden giremedim ya özledim sizleri kostum geldim

Böyle yumurta catladigi zaman yumurta aki kıvamında uzayan bir sivi geliyomus canim nete yaz gorursun bende göremedim uzun zamandir

Anladım canım neyse bi ara bakarım belki İnan artık hiç umursamıyorum ben bu ay. Kafama takınca üzülüyorum buraya girip sizinle dertleşiyorum eşimde kızıyo hatta bu siteye girince üzülüyorsun kafana daha çok takıyorsun girme galan diyo bende artık takmıyorum İnan ki. Akışına bıraktım artık aman yumurtlama günü aman iki günde bir falan artık hiç takmıyorum doğal yaşıyorum İnan ki olur sa olur hayırlısıyla olmazsa da nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…