Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Canım inşallah olur ama kafana takarsan sonuç alamıyorsun o yüzden hiiiç düşünme derim tecrübeli insanlar platformu oldu konumuz
4 kaybim var canim. 4 defa anneligi yasayip tadı damaginda acisi icinde kalinca amaaan olmazsa olmaz bu ayda umursamiyorum hiic diyemiyor insan. Allah yardimcimiz olsun.

4 kaybim var canim. 4 defa anneligi yasayip tadı damaginda acisi icinde kalinca amaaan olmazsa olmaz bu ayda umursamiyorum hiic diyemiyor insan. Allah yardimcimiz olsun.
Anladım canım adına çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun ama bilmiyorum İnan ki kafamıza takınca olmuyor gerçekten. Hayırlısını dilemek lazım

Canim çok üzüldüm ama artik onumuze bakmalıyız degilmi peki kayiplarinin nedeni nedir arastirildimi

Merhaba bnde adet günümü bekliyorum bal tarcin corekotu karışımı Adetin 2 günü başlamıyorms bildiğim kadarıyla Bn 12. günü başladım sizce bir yararı olurmu

Hım folik asitin sizce hamile kalmaya bi etkisi oluyormudr onada bu ay başladım doktorum önerdi acaba onun icinmi

Valla ben kür falan hiç bişey yapmadım arkadaşlar ablam daha yeni Doğum yaptı teyze oldum hiç öyle bişey yapmadı ben ailemden duymadım böyle şeyler iki tane ablam var hiç kür falan uygulayan yok. Herşey nasip gerçekten

Canım folik asit çocuk düşünen kadınlara üç ay önceden verilir zaten ve hamileliğin ilk üç ayı devam edilir. Rahim güçlendirici ve oluşan gebelikte çocuk için omurilik gelişimi adına verilen bi ilaç hamile kalınmasıyla alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…