Öyle canım doğrudurAynen bnde senin gibi biliyorum da ne bilim bi kaç topikte gördüm acaba dedim bnde
Önemli değil tatlımHimm bende doğru bilgiyi edinmiş oldum canim çok saol
Bebeği bu kadar içten isteyipte ben şu an kafaya takmiyorum diyenlere inanmiyorum. cunku bu sayfada olmak bile o an aklimizda anne olma dusuncesinden kaynakli.. Stres yapmadan aglamadan sizlamadan bu donemi atlatmak onemli. keske bebek konusunda herseyden elimizi ayagimizi cekebilsek ama benim acimdan ne mumkun.. Insallah eylül annesi olmak nasip eder Allah.Anladım canım adına çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun ama bilmiyorum İnan ki kafamıza takınca olmuyor gerçekten. Hayırlısını dilemek lazım
Diyorum ya arkadaşım kafama takmıyorum olursa olur olmazsa Rabbimin bildiği vardır diyip kendimi mutlu hissetmeye çalışıyorum sadece. E Şen'de katıl birlikte gülelimGülelim o zaman pek gulecsin bugün masallah sana
Aynen canim katılıyorum bnde mesela by ay stres yapmicm dedim ama olmuyo düşünüyorsun bu sayfaları açıyorum bunları okumak bile insanı ister istemez yine bi umuta strese sokuyorBebeği bu kadar içten isteyipte ben şu an kafaya takmiyorum diyenlere inanmiyorum. cunku bu sayfada olmak bile o an aklimizda anne olma dusuncesinden kaynakli.. Stres yapmadan aglamadan sizlamadan bu donemi atlatmak onemli. keske bebek konusunda herseyden elimizi ayagimizi cekebilsek ama benim acimdan ne mumkun.. Insallah eylül annesi olmak nasip eder Allah.
Canım bak herşeyi takmamak değil burada mesele olan. Benim demek istediğim şey tabiki anne olmak istiyorum bu tartışılmaz zaten hepimizin isteği bu yönde ama kendimizi strese sokarak kürler hazırlayıp içmek, anne olamıycakmıyım,bende bi sorun mu var ,ağlamak ,üzülmek, ay başım döndü acaba hamilemiyim her gün zoraki birliktelikler bunlar hep stres yapıp zorakiliğe itiyor insanı ve istemeden strese maruz bırakıyor benim uzak durduğum kafama takmadığım konu bu sizlere de naçizane tavsiyem tabikiBebeği bu kadar içten isteyipte ben şu an kafaya takmiyorum diyenlere inanmiyorum. cunku bu sayfada olmak bile o an aklimizda anne olma dusuncesinden kaynakli.. Stres yapmadan aglamadan sizlamadan bu donemi atlatmak onemli. keske bebek konusunda herseyden elimizi ayagimizi cekebilsek ama benim acimdan ne mumkun.. Insallah eylül annesi olmak nasip eder Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?