Zor gelen ne kuzumBeklentiler boşa çıkınca ister istemez zor olur gibi geliyor en azından benim için oyle
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali her adet dönemi ayni şey; sanki ilk defa deniyormus gibi sonsuz umut.. Bu umut oldugu surece bu stres olacak.Aynen canim katılıyorum bnde mesela by ay stres yapmicm dedim ama olmuyo düşünüyorsun bu sayfaları açıyorum bunları okumak bile insanı ister istemez yine bi umuta strese sokuyor
Pozitif olki herşey güzel olsun bnde karamsar biriyim taki bu aya kadr karamsarlık üzüntü stres hiç bir işe yaramadı adet olsamda uzulmucm çünkü bunun bna bi faydası yok faydası olmadığı gibi zararı war o yüzden boşuna uzulmeyelimBeklentiler boşa çıkınca ister istemez zor olur gibi geliyor en azından benim için oyle
Ole ama yapacak biseyimiz yokkYenilen pehlivan güreşe doymazmış misali her adet dönemi ayni şey; sanki ilk defa deniyormus gibi sonsuz umut.. Bu umut oldugu surece bu stres olacak.
Maasallah canim sana ama ben cok denedim ama mumkun olmadi bu kadar icten istiyoken bebegi kafadan atamiyorum. Belki vesilem budur diye her duydugumu denemeye calisiyorum. Vesilem ne bilmiyorum. Inaniyorum rabbim birgun ol diyecek ve icimde mucizem buyuyecek insallah.Canım bak herşeyi takmamak değil burada mesele olan. Benim demek istediğim şey tabiki anne olmak istiyorum bu tartışılmaz zaten hepimizin isteği bu yönde ama kendimizi strese sokarak kürler hazırlayıp içmek, anne olamıycakmıyım,bende bi sorun mu var ,ağlamak ,üzülmek, ay başım döndü acaba hamilemiyim her gün zoraki birliktelikler bunlar hep stres yapıp zorakiliğe itiyor insanı ve istemeden strese maruz bırakıyor benim uzak durduğum kafama takmadığım konu bu sizlere de naçizane tavsiyem tabiki
Evet öyle derler ama bilmiyorum İnan ki Allah inşallah bu güzelliği yaşamayı nasip ederSanki bebis işi kolay kolay olmaz gibime geliyor ne biliyim içinde hiç bir bir yok genelde hamid olanlar hisseder derler ya
İnşallah canım benim hepimizin duası bu zatenMaasallah canim sana ama ben cok denedim ama mumkun olmadi bu kadar icten istiyoken bebegi kafadan atamiyorum. Belki vesilem budur diye her duydugumu denemeye calisiyorum. Vesilem ne bilmiyorum. Inaniyorum rabbim birgun ol diyecek ve icimde mucizem buyuyecek insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?