Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Aynen canim katılıyorum bnde mesela by ay stres yapmicm dedim ama olmuyo düşünüyorsun bu sayfaları açıyorum bunları okumak bile insanı ister istemez yine bi umuta strese sokuyor
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali her adet dönemi ayni şey; sanki ilk defa deniyormus gibi sonsuz umut.. Bu umut oldugu surece bu stres olacak.

Sanki bebis işi kolay kolay olmaz gibime geliyor ne biliyim içinde hiç bir his yok genelde hamis olanlar hisseder derler ya

Beklentiler boşa çıkınca ister istemez zor olur gibi geliyor en azından benim için oyle
Pozitif olki herşey güzel olsun bnde karamsar biriyim taki bu aya kadr karamsarlık üzüntü stres hiç bir işe yaramadı adet olsamda uzulmucm çünkü bunun bna bi faydası yok faydası olmadığı gibi zararı war o yüzden boşuna uzulmeyelim

Maasallah canim sana ama ben cok denedim ama mumkun olmadi bu kadar icten istiyoken bebegi kafadan atamiyorum. Belki vesilem budur diye her duydugumu denemeye calisiyorum. Vesilem ne bilmiyorum. Inaniyorum rabbim birgun ol diyecek ve icimde mucizem buyuyecek insallah.

İnşallah canım benim hepimizin duası bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…