Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Hormon testi faln yaptrdinzmi Bn bu ay yaptrdim Allh ima şükürler olsun bişey cikmadi

Tum tahlillerimi yaptirdim sukur sikinti yok insallah su anda yoktur mart 2016 da yaptirdim cunku

Tum tahlillerimi yaptirdim sukur sikinti yok insallah su anda yoktur mart 2016 da yaptirdim cunku
Bunlar ayda olmazsa bi daha yaptr derim bu değerler bi anda yükselip inebiliyor Bn bu ay içinde 5 kere yaptrdim ilkinde prolaktinim yüksek çıkmıştı sonradan ard arda kan werme ye gittim sonuç birşey çıkmadı

Bnmde 1 sene 3 ay oldu 7 ay wajinusmus problemi yaşadım sorunumuz çözüldü o ay hamile kaldım 9 aydr da hamile kalamiyorum

Ne güzel bu sikinti çıkmamış insallah fazla bekletmez bebisim umarım bende de cikmaz

Hayirlisi olsun hakkımızda canim dediğim gibi sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse gelsinler

Benimde adetimin 5.günü pazartesi günü biticem moralimi bozan şey eşim il dışında çalışıyo hafta sonu gelcek ama ben hasta olcam sonra bir daha gitcek iki hafta sonra gelcek moralim çok bozuk ya...

Ewt aynen öle düşük yapınca korku başladı yine olursa düşer diye bi sakıncası yoksa nerelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…