- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
2 hafta da bir ilişki yumurtlama zamanında da burda olmıycak hesaplamalarıma göreCanimmm üzülme lütfen moral bozmak yok stres yapmamaya çalış
Yazmıştım aslında gormedinmiBuranin muhabbetine doyum olmaz ama sabah erkn kalkıcm yatMK zorundayım iyi gecelerrrrr hakkımızda hayrlisi olsun
Canım eger bana soruyorsan 14 aylık evliyiz evlendiğimiz ilk günden beri korunmadık okadar çok istiyoruz ki ama.......Kaç yıllık evli ve ne zamandır istiyorsunuz
Ya bir yanım diyoki demek ki hayırlı zmana daha var sabret allah izniyle inşlh birgün olacak diyp bir yanım niye olmuyor diye söyleniyoEvet canim sana sormuştum bende 2 yıllık evliyim bizde evlendigimuzden beri istiyoruz o kadar çok alistimki negatifi görmeye biraz zor görürüm pozitifi gibime geliyor
Aynen çok haklısın bizimki neki 15 20 yıl bekleyen var benim uzaktan akrabalardan halimize şükredelim ama işte....Aynen canim vakti saati gelince olur insallah bazen kendimi cok yorulmus hissediyorum ama birde senelerce bekleyenleri düşünce şükrediyorum halime
Haklısın mesela bugün hastayım bir kere tek bir kere sanki yumurtalıgımda ve karnımda bişey attı iki kere sonra bitti bende bir heves bir heves ama sonuç kırmızı...Gönülde istiyor bi an evvel olsun elimizde degilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?