Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Buranin muhabbetine doyum olmaz ama sabah erkn kalkıcm yatMK zorundayım iyi gecelerrrrr hakkımızda hayrlisi olsun

Birde kızlar hamile kalmadan güzel bir tüm vücut için kontrollerinizi yaptırın. Hamilelikte bağışıklık düşüyor bende öyle olmuştu maalesef .... İlaç kullanmakta sıkıntı, her bitkinin çayını da içemiyceksiniz bazıları zarar veriyor gebelikte. Tedbiri önceden alın . benden söylemesi

Evet canim sana sormuştum bende 2 yıllık evliyim bizde evlendigimuzden beri istiyoruz o kadar çok alistimki negatifi görmeye biraz zor görürüm pozitifi gibime geliyor

Evet canim sana sormuştum bende 2 yıllık evliyim bizde evlendigimuzden beri istiyoruz o kadar çok alistimki negatifi görmeye biraz zor görürüm pozitifi gibime geliyor
Ya bir yanım diyoki demek ki hayırlı zmana daha var sabret allah izniyle inşlh birgün olacak diyp bir yanım niye olmuyor diye söyleniyo

Aynen canim vakti saati gelince olur insallah bazen kendimi cok yorulmus hissediyorum ama birde senelerce bekleyenleri düşünce şükrediyorum halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…