Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Belirtilere takılma benden tavsiye sırf bu yüzden hayatı zindan ediyoruz kendimize

Aynen öle arkadaşlar belirtilere hiç takılmayalm bu ay ümitliydim göğüslrm acıdı şişti sol kasığmda batmalar oldu çok fazla gazım oldu ama yine hüsran bugn regli oldm artık hiç bi belirtiye takılmcm

Ben de 24 yaşındayım. İnstagramda bebişleri izliyorum sadece. Hatta bi yelek bile başladım ama devamını yapamadim öğrencilerimi opup sevıyorum kucagıma alıyorum valla adım sapığa cıkacak eşim ise korkma ben anlarım oldu bu sefer dıyor bir de şunu sorayım kızlar; supheli olduğum icin tekrar ilişkiye girsemmi bilemedim düşer tutunamaz dıye korkuyorum ya bizim komşu 5.yi yaptı ne kür ne folik asit ya deliriyorum tek tesellim burası hic olmazsa yalnızlığımı unutuyorum. Hepınıze cok tesekkürler edıyorum inş sonuclarımız artık + olur..

Ben aldım bu ay güzel haberlerr 5 haftalığım. Geçen ay soğan suyu yaptım. Mutlaka deneyin derim
Canım hayırlı olsun cok sevındım inş biz de yazarız boyle haberler.. belirtilerini yazar mısım acaba.. her ınsanda farklı olsa da soruyoruz işte biçare, bir de adet gecikmenın kacıncı gunu oğrendin.. saglıkla kavusun insaallah

2 ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuş bu ay yeniden deneme yaptık bakalım hayırlı sı

şubat ayında boş gebelik yaşadım. o zamandan beri deniyorduk. sürekli kafaya taktığım için olmadı. bide eczanede çalışıyorum. elimin altında test sürekli yapıyordum. adetten 2 gün önce erken gebelik yaptm çıkmadı. dedim gene olmadı. geçen ayda 1 hafta gecikmişti sırf sıkıntıdan. adetten 4 gün geçmişti yaptm silik çıktı. dün kan tahlilinde çıktı. sürekli kasıklarımda batma oluyordu bide göğüslerim hassaslaştı.

şubat ayında boş gebelik yaşadım. o zamandan beri deniyorduk. sürekli kafaya taktığım için olmadı. bide eczanede çalışıyorum. elimin altında test sürekli yapıyordum. adetten 2 gün önce erken gebelik yaptm çıkmadı. dedim gene olmadı. geçen ayda 1 hafta gecikmişti sırf sıkıntıdan. adetten 4 gün geçmişti yaptm silik çıktı. dün kan tahlilinde çıktı. sürekli kasıklarımda batma oluyordu bide göğüslerim hassaslaştı.

Soğan suyu Nasıl yapılıyor kullanımı falan Nasıl ?
Adetin 7. Günü başlıyosun sabah akşam içiyosun. Bi tane kuru soğanı 4 e bölüp kaynamış suya attım 5 dk bekletip ılıyınca içtim. Ama ben akşamları içtm sabah midemi çok bulandırdı içemedim. 15 gün yapılıyor

Bende aynı tarihte oldm canım. Yap bence benim pozitif inş seninde öledir. Kasık ağrın göğüsler hassasiyet varmıı
Cnm göğüslerim büyüdü sanki kasık ağrılarım geçti geçenlerde çok fazlaydı şimdi arada oluyor çok ince batma geçiyor hemen . İnşallah cnm sanada kucağına almayı nasip etsin Allah

28 kasım da yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım ?
Evet bende en son 28 ekimde oldum Adetten bi gün önce yapmştm benimde negatifti. Çarşamba sabah yaptm silik çıktı perşembe kan verdim dün aldım sonucu pozitif Aminnn inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…