- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
İnşaallah cok tesekkür ederim cevap verdiginiz icin öncelıkle. Günüm gecince denicem inş olurHayırlısı olsun cnm ama sen erken test yapmışsın sanki adetin geçerse Allahın izniyle o zaman bir daha yap
Canım hayırlı olsun cok sevındım inş biz de yazarız boyle haberler.. belirtilerini yazar mısım acaba.. her ınsanda farklı olsa da soruyoruz işte biçare, bir de adet gecikmenın kacıncı gunu oğrendin.. saglıkla kavusun insaallahBen aldım bu ay güzel haberlerr5 haftalığım. Geçen ay soğan suyu yaptım. Mutlaka deneyin derim
Canım hayırlı olsun cok sevındım inş biz de yazarız boyle haberler.. belirtilerini yazar mısım acaba.. her ınsanda farklı olsa da soruyoruz işte biçare, bir de adet gecikmenın kacıncı gunu oğrendin.. saglıkla kavusun insaallah
Canım hayırlı olsun cok sevındım inş biz de yazarız boyle haberler.. belirtilerini yazar mısım acaba.. her ınsanda farklı olsa da soruyoruz işte biçare, bir de adet gecikmenın kacıncı gunu oğrendin.. saglıkla kavusun insaallah
8 aydir 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim. Sen ne kadardir bekliyorsunNekdr suredr beklemedesn canim
şubat ayında boş gebelik yaşadım. o zamandan beri deniyorduk. sürekli kafaya taktığım için olmadı. bide eczanede çalışıyorum. elimin altında test sürekli yapıyordum. adetten 2 gün önce erken gebelik yaptm çıkmadı. dedim gene olmadı. geçen ayda 1 hafta gecikmişti sırf sıkıntıdan. adetten 4 gün geçmişti yaptm silik çıktı. dün kan tahlilinde çıktı. sürekli kasıklarımda batma oluyordu bide göğüslerim hassaslaştı.Canım hayırlı olsun cok sevındım inş biz de yazarız boyle haberler.. belirtilerini yazar mısım acaba.. her ınsanda farklı olsa da soruyoruz işte biçare, bir de adet gecikmenın kacıncı gunu oğrendin.. saglıkla kavusun insaallah
Soğan suyu Nasıl yapılıyor kullanımı falan Nasıl ?Ben aldım bu ay güzel haberlerr5 haftalığım. Geçen ay soğan suyu yaptım. Mutlaka deneyin derim
Adetin 7. Günü başlıyosun sabah akşam içiyosun. Bi tane kuru soğanı 4 e bölüp kaynamış suya attım 5 dk bekletip ılıyınca içtim. Ama ben akşamları içtm sabah midemi çok bulandırdı içemedim. 15 gün yapılıyorSoğan suyu Nasıl yapılıyor kullanımı falan Nasıl ?
Bende aynı tarihte oldm canım. Yap bence benim pozitif inş seninde öledir. Kasık ağrın göğüsler hassasiyet varmııEn son 28 ekimde Regl olmuştum 37 . Gün gelen yok , test yapsam belli olur mu ?
Sende mi en son 28 ekim de Regl olmuştun ?Bende aynı tarihte oldm canım. Yap bence benim pozitif inş seninde öledir. Kasık ağrın göğüsler hassasiyet varmıı
Cnm göğüslerim büyüdü sanki kasık ağrılarım geçti geçenlerde çok fazlaydı şimdi arada oluyor çok ince batma geçiyor hemen . İnşallah cnm sanada kucağına almayı nasip etsin AllahBende aynı tarihte oldm canım. Yap bence benim pozitif inş seninde öledir. Kasık ağrın göğüsler hassasiyet varmıı
28 kasım da yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım ?Bende aynı tarihte oldm canım. Yap bence benim pozitif inş seninde öledir. Kasık ağrın göğüsler hassasiyet varmıı
Evet bende en son 28 ekimde oldum28 kasım da yaptım negatif çıktı erken mi yapmışım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?