Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Ne kadardır istiyordun cnm

Bu arada kaç günde bir Regl olurdun cnm ben korunmayı bıraktıktan bu yana hep ileri atıyor reglim geç oluyor o yüzden anlayamıyorum bebiş mi yoksa gecikmemi diye

Bu arada kaç günde bir Regl olurdun cnm ben korunmayı bıraktıktan bu yana hep ileri atıyor reglim geç oluyor o yüzden anlayamıyorum bebiş mi yoksa gecikmemi diye
Valla subatta düşğk yaptım o zmandan beri uğraşıyoruz. 30 günde bir olurdum ama geçen ay bir hafta gecikti

Valla subatta düşğk yaptım o zmandan beri uğraşıyoruz. 30 günde bir olurdum ama geçen ay bir hafta gecikti
Benim geçen ay 20 gün gecikti doktora gittim bi sorun yok Rahmi'n tertemiz deri ilaç verdi sonra Regl oldum şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam test yapsam mı beklesem mi ?

Arkadaslar merhaba nasilsiniz ? size birsey sorucam aranizda Amh testi yaptiran var mi ? ben sali gunu kan verdim bu tahlil icin sonuclar 15 gün sonra cikarmis ..?

Slm kızlar bn bi kur uygululadm hamisligi bkliyom pkoyum bnde ama ck umitliym bu ay sonuç alırsam Allah n izniyle o kuru burda paylaşıcam son bi hafta dr göguslerdee ağrı ve idrarda desik bi koku var vede kasklarm ağrıyo ama umitlnmek istemiyorum adetlerm ck duznsiz ve kaç günüm kaldı kaç günüm geçti blemiyorum hersyn hayrlsi bu arada 22 yasnda 2 bucks yıllık evlym Rabbim tüm hamile olmk isteyenlerin kucagni boş. Brakmasn amin

Canim ne kuru uyguladın bende soğan kuru diye birşey duydum onu denemek istiyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın :)

Canim ne kuru uyguladın bende soğan kuru diye birşey duydum onu denemek istiyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın :)
Saol hayatm isteyen. Herks alır müjdeli haberi smdi kesinlesmeden bişey vermik istemiyorum cnn sonuç alamadığım bseyi yazmak istemiyorum doğrusu kb olur mu ama cl m etysen ozelden yzarm krilma nba

Yumurtalarim gelismedigi icin femara ilac yazdi doktorum 5 gun kullandim gunde 2 tane.. 13. Gunumde gittim ve ilacin işe yaradigini 2 tane buyuk yumurtam oldugunu soyledi doktorum.. ve yumurtalar catlamaya baslamis catlatma ignesi olmana gerek yok dedi 3 gunluk odev verdi .. simdi beklemedeyim cok sabirsizlaniyorum inş hamileyimdir..

Selam kizlar nasilsiniz belirtiler var mi. Benim bat son 10

Ay insallah canım tutulmuştur bebisinn

Canim bat kac? 3 gun ard ardami yoksa gun asiri mi dedi dr

Canim bat kac? 3 gun ard ardami yoksa gun asiri mi dedi dr
3 gun art arda dedi cnm benim adet duzensizligi de vardi o yuzden femaradan once adet sokturucu kullandim hormonal bozukluk ta var demisti yani bat tarihim belli degil bu ay karisik biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…