Ne kadardır istiyordun cnmEvet bende en son 28 ekimde oldumAdetten bi gün önce yapmştm benimde negatifti. Çarşamba sabah yaptm silik çıktı perşembe kan verdim dün aldım sonucu pozitif Aminnn inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Bu arada kaç günde bir Regl olurdun cnm ben korunmayı bıraktıktan bu yana hep ileri atıyor reglim geç oluyor o yüzden anlayamıyorum bebiş mi yoksa gecikmemi diyeEvet bende en son 28 ekimde oldumAdetten bi gün önce yapmştm benimde negatifti. Çarşamba sabah yaptm silik çıktı perşembe kan verdim dün aldım sonucu pozitif Aminnn inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Valla subatta düşğk yaptım o zmandan beri uğraşıyoruz. 30 günde bir olurdum ama geçen ay bir hafta geciktiBu arada kaç günde bir Regl olurdun cnm ben korunmayı bıraktıktan bu yana hep ileri atıyor reglim geç oluyor o yüzden anlayamıyorum bebiş mi yoksa gecikmemi diye
Benim geçen ay 20 gün gecikti doktora gittim bi sorun yok Rahmi'n tertemiz deri ilaç verdi sonra Regl oldum şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam test yapsam mı beklesem mi ?Valla subatta düşğk yaptım o zmandan beri uğraşıyoruz. 30 günde bir olurdum ama geçen ay bir hafta gecikti
Benim geçen ay 20 gün gecikti doktora gittim bi sorun yok Rahmi'n tertemiz deri ilaç verdi sonra Regl oldum şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam test yapsam mı beklesem mi ?[/QUOTE
Valla ne desem bilemedim. Yap istersen ya beklemekten meraktan iyidir
Yapıcak mısınBenim geçen ay 20 gün gecikti doktora gittim bi sorun yok Rahmi'n tertemiz deri ilaç verdi sonra Regl oldum şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam test yapsam mı beklesem mi ?
avcilarda yaptirdim canim hic bir zorlugu yok okadar basit bir islemki 3 kez yaptirdim. nerde oturuyorsuHangi hastanede yaptrdn canimzor bir islemmi dr lar ne zaman oneriyorlar ne kdr sure sonra
Canım tebrik ederim gözün aydınEvet bende en son 28 ekimde oldumAdetten bi gün önce yapmştm benimde negatifti. Çarşamba sabah yaptm silik çıktı perşembe kan verdim dün aldım sonucu pozitif Aminnn inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Canim ne kuru uyguladın bende soğan kuru diye birşey duydum onu denemek istiyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın :)Slm kızlar bn bi kur uygululadm hamisligi bkliyom pkoyum bnde ama ck umitliym bu ay sonuç alırsam Allah n izniyle o kuru burda paylaşıcam son bi hafta dr göguslerdee ağrı ve idrarda desik bi koku var vede kasklarm ağrıyo ama umitlnmek istemiyorum adetlerm ck duznsiz ve kaç günüm kaldı kaç günüm geçti blemiyorum hersyn hayrlsi bu arada 22 yasnda 2 bucks yıllık evlym Rabbim tüm hamile olmk isteyenlerin kucagni boş. Brakmasn amin
Saol hayatm isteyen. Herks alır müjdeli haberi smdi kesinlesmeden bişey vermik istemiyorum cnn sonuç alamadığım bseyi yazmak istemiyorum doğrusu kb olur mu ama cl m etysen ozelden yzarm krilma nbaCanim ne kuru uyguladın bende soğan kuru diye birşey duydum onu denemek istiyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum inşallah güzel haberler alırsın :)
Ay insallah canım tutulmuştur bebisinnYumurtalarim gelismedigi icin femara ilac yazdi doktorum 5 gun kullandim gunde 2 tane.. 13. Gunumde gittim ve ilacin işe yaradigini 2 tane buyuk yumurtam oldugunu soyledi doktorum.. ve yumurtalar catlamaya baslamis catlatma ignesi olmana gerek yok dedi 3 gunluk odev verdi.. simdi beklemedeyim cok sabirsizlaniyorum inş hamileyimdir..
Canim bat kac? 3 gun ard ardami yoksa gun asiri mi dedi drYumurtalarim gelismedigi icin femara ilac yazdi doktorum 5 gun kullandim gunde 2 tane.. 13. Gunumde gittim ve ilacin işe yaradigini 2 tane buyuk yumurtam oldugunu soyledi doktorum.. ve yumurtalar catlamaya baslamis catlatma ignesi olmana gerek yok dedi 3 gunluk odev verdi.. simdi beklemedeyim cok sabirsizlaniyorum inş hamileyimdir..
3 gun art arda dedi cnm benim adet duzensizligi de vardi o yuzden femaradan once adet sokturucu kullandim hormonal bozukluk ta var demisti yani bat tarihim belli degil bu ay karisik birazCanim bat kac? 3 gun ard ardami yoksa gun asiri mi dedi dr
Insallah cnm merakla bekliormAy insallah canım tutulmuştur bebisinn
Çok tşk ederimm darısı isteyen herkesin başınaCanım tebrik ederim gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?