- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
Kagthaneavcilarda yaptirdim canim hic bir zorlugu yok okadar basit bir islemki 3 kez yaptirdim. nerde oturuyorsu
Kurtajn uzerinden 4 ay gecti8 aydir 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim. Sen ne kadardir bekliyorsun
Spe testi genetik vs vs bsey yaptrdnzmi 1 seneyimi bekliyrsnKurtajn uzerinden 4 ay gecti
Ben kurtajdan sonra 6 ay gebe kalamadm insAllah fazla beklemezsin :) Rabbim nasip etsin tum isteynlere hayirli evlatlarKurtajn uzerinden 4 ay gecti
Bende dusuk yaptim canim rahim filmk vs cekldin mi dusukten snr onerebilecegn bsey varmiValla subatta düşğk yaptım o zmandan beri uğraşıyoruz. 30 günde bir olurdum ama geçen ay bir hafta gecikti
Smdi kaldn.mi.cnmBen kurtajdan sonra 6 ay gebe kalamadm insAllah fazla beklemezsin :) Rabbim nasip etsin tum isteynlere hayirli evlatlar
Yok cnm soyle aciklayim ilk evliligimde gebe kaldim dusuk yasadim kurtaj oldum. Sonra 6 ay sonra gebe kaldim. Bu ikinci evliligim 8 aylik evliyiz. İlk ay korunduk sonra korunmadik. Sonuc 1 kimyasal gebelik yasadim dvamida gelmedi beklemedeyim.Smdi kaldn.mi.cnm
Anladim canim gecmis olsm peki genetik arstrma vs bi yol denedn mi rahim filmi falanYok cnm soyle aciklayim ilk evliligimde gebe kaldim dusuk yasadim kurtaj oldum. Sonra 6 ay sonra gebe kaldim. Bu ikinci evliligim 8 aylik evliyiz. İlk ay korunduk sonra korunmadik. Sonuc 1 kimyasal gebelik yasadim dvamida gelmedi beklemedeyim.
Dr a gttnzmi canim her hangi bir tedavi?Canım eger bana soruyorsan 14 aylık evliyiz evlendiğimiz ilk günden beri korunmadık okadar çok istiyoruz ki ama.......
Tedavi gpruyormusunz canim en azndan testleriniz yapildimiEvet canim sana sormuştum bende 2 yıllık evliyim bizde evlendigimuzden beri istiyoruz o kadar çok alistimki negatifi görmeye biraz zor görürüm pozitifi gibime geliyor
Genetik test yaptirdim bi sorun cikmadi. Onun haricinde de hic birsey yaptirmadmAnladim canim gecmis olsm peki genetik arstrma vs bi yol denedn mi rahim filmi falan
Sorma ya sifir takanlar bir bakiyorsun sapir sapir doguruyorustelik gdip hormonlarina bile baktrmadantakmamak lazim herhaldeBen de 24 yaşındayım. İnstagramda bebişleri izliyorum sadece. Hatta bi yelek bile başladım ama devamını yapamadimöğrencilerimi opup sevıyorum kucagıma alıyorum valla adım sapığa cıkacak eşim ise korkma ben anlarım oldu bu sefer dıyor bir de şunu sorayım kızlar; supheli olduğum icin tekrar ilişkiye girsemmi bilemedim düşer tutunamaz dıye korkuyorum ya bizim komşu 5.yi yaptı ne kür ne folik asit ya deliriyorum tek tesellim burası hic olmazsa yalnızlığımı unutuyorum. Hepınıze cok tesekkürler edıyorum inş sonuclarımız artık + olur..
adetlerin duzenlimiydi canimşubat ayında boş gebelik yaşadım. o zamandan beri deniyorduk. sürekli kafaya taktığım için olmadı. bide eczanede çalışıyorum. elimin altında test sürekli yapıyordum. adetten 2 gün önce erken gebelik yaptm çıkmadı. dedim gene olmadı. geçen ayda 1 hafta gecikmişti sırf sıkıntıdan. adetten 4 gün geçmişti yaptm silik çıktı. dün kan tahlilinde çıktı. sürekli kasıklarımda batma oluyordu bide göğüslerim hassaslaştı.
İyi geceler kuzum nasilsjnBu arada iyi geceler canim
Bende iim cnm çok şükürEh ışte fena değil tatlim sen
Yok cnm hiç bişey yapmadm. Ertesi günü dr gittim bişy kalmamiş dedi evde yaptm düşüğü. 2 ay önce annemin zoruyla dr gittim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı yok dedi. Düşükten snra 1 seneye kdr bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız demişti. Geçen ay bide soğan kürü yaptmBende dusuk yaptim canim rahim filmk vs cekldin mi dusukten snr onerebilecegn bsey varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?