Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Smdi kaldn.mi.cnm
Yok cnm soyle aciklayim ilk evliligimde gebe kaldim dusuk yasadim kurtaj oldum. Sonra 6 ay sonra gebe kaldim. Bu ikinci evliligim 8 aylik evliyiz. İlk ay korunduk sonra korunmadik. Sonuc 1 kimyasal gebelik yasadim dvamida gelmedi beklemedeyim.

Yok cnm soyle aciklayim ilk evliligimde gebe kaldim dusuk yasadim kurtaj oldum. Sonra 6 ay sonra gebe kaldim. Bu ikinci evliligim 8 aylik evliyiz. İlk ay korunduk sonra korunmadik. Sonuc 1 kimyasal gebelik yasadim dvamida gelmedi beklemedeyim.
Anladim canim gecmis olsm peki genetik arstrma vs bi yol denedn mi rahim filmi falan

Sorma ya sifir takanlar bir bakiyorsun sapir sapir doguruyorustelik gdip hormonlarina bile baktrmadantakmamak lazim herhalde

A
adetlerin duzenlimiydi canim

Bende dusuk yaptim canim rahim filmk vs cekldin mi dusukten snr onerebilecegn bsey varmi
Yok cnm hiç bişey yapmadm. Ertesi günü dr gittim bişy kalmamiş dedi evde yaptm düşüğü. 2 ay önce annemin zoruyla dr gittim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı yok dedi. Düşükten snra 1 seneye kdr bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız demişti. Geçen ay bide soğan kürü yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…