Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Sogan kurunu nasil uyguladn canim

Mrb arkadaşlar. Bende hikayemi anlatmak istiyorum size.yaklaşık iki yıldır evliyim temmuzda olsamı acb diye korunmayı bıraktık. Test yaptım çift çizgi. Hemen oldu diye düşünrken kimyasal oldgnu ögrendm. Beta hemen sıfırladı. 1 mens olduktan sonra yine istedik yine aynı.ilk başta bhcg güzel katlandı sonra 500 de kaldı.ne olduğu belli olmayan bir gebelik daha. Ektopik diye iğne önerdiler ama olmadım. Yaklaşık 1 ay süren kanama sonrası yine beta sıfırlandı. Mens oldum tekrar.bu ay yine denicem 2 gün sonra mens bitiyo.hiç istemyrk başlamıştım bu çocuk işine artık çok istiyorum.bu ay olurmu bilmiyorum ama iki hüsrandan sonra hiç umudum kalmadı.insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur bu ay

Çok geçmiş olsun canım . Geride kalsın bu sagliksiz durumlar ins. Aralijta yuzumuz gülsün. Benimde yarın bitiyor mens bakalım çalışmalar başlar gün say vs. Hep aynı

Merhaba kızlar iki güne soğan kürüne başlıyorum bu ay hamile kalmak istiyorum ilk ayimiz daha inşallah tutar

Çok geçmiş olsun canım . Geride kalsın bu sagliksiz durumlar ins. Aralijta yuzumuz gülsün. Benimde yarın bitiyor mens bakalım çalışmalar başlar gün say vs. Hep aynı
Evet her ay yeni umut. Bu ay bebişimz olursa aralığın son bebişleri olcak. Yoksa ocak grubuna terfi

İnşallah canım aminnnnnnnnnn bizim ilk ayimiz inşallah tutar ya

canm trombofili paneli testi yaptırdınız mı kan pıhtılaşma si olabilir bnde yaptırdım sonuc bekliyorum .. bnmdr iki dusuk var bnm bir arkadaşın aynı senin gbi 3 kere oldu şuan doğum yaptı kan pıhtılaşma si varms iğne vurularak geçirdi 9 ayını

Yok cnm baktırmadım.kimyasalı düşükten soymadıkları için bişeye gerek yok dediler. Ama üst üste olması tesadüf değildir illaki. Bikez daha olursa baktırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…