30 günde bi oluyodum. Geçen ay bir hafta geçti normalde düZenli sanıyılırA
adetlerin duzenlimiydi canim
amin inşallahİnsallah Rabbim bizlern kucağınida doldurur.. hayırlı bir evlatlr verir inşallah bu ay hepimizde kalırız
Sogan kurunu nasil uyguladn canimYok cnm hiç bişey yapmadm. Ertesi günü dr gittim bişy kalmamiş dedi evde yaptm düşüğü. 2 ay önce annemin zoruyla dr gittim alttan muayene etti hiç bi sıkıntı yok dedi. Düşükten snra 1 seneye kdr bekleyelim olmazsa tedaviye başlarız demişti. Geçen ay bide soğan kürü yaptm
Yaptım cnm negatif çıktı cumartesi akşam yapmıştım. Ama hala Regl olmadımYapıcak mısın
HADİ YA HAYIRLISI CNMYaptım cnm negatif çıktı cumartesi akşam yapmıştım. Ama hala Regl olmadım
Yok canım tabiki kırılmadim inşallah olur da bizimle de paylasirsin canmSaol hayatm isteyen. Herks alır müjdeli haberi smdi kesinlesmeden bişey vermik istemiyorum cnn sonuç alamadığım bseyi yazmak istemiyorum doğrusu kb olur mu ama cl m etysen ozelden yzarm krilma nba
Çok geçmiş olsun canım . Geride kalsın bu sagliksiz durumlar ins. Aralijta yuzumuz gülsün. Benimde yarın bitiyor mens bakalım çalışmalar başlar gün say vs. Hep aynıMrb arkadaşlar. Bende hikayemi anlatmak istiyorum size.yaklaşık iki yıldır evliyim temmuzda olsamı acb diye korunmayı bıraktık. Test yaptım çift çizgi. Hemen oldu diye düşünrken kimyasal oldgnu ögrendm. Beta hemen sıfırladı. 1 mens olduktan sonra yine istedik yine aynı.ilk başta bhcg güzel katlandı sonra 500 de kaldı.ne olduğu belli olmayan bir gebelik daha. Ektopik diye iğne önerdiler ama olmadım. Yaklaşık 1 ay süren kanama sonrası yine beta sıfırlandı. Mens oldum tekrar.bu ay yine denicem 2 gün sonra mens bitiyo.hiç istemyrk başlamıştım bu çocuk işine artık çok istiyorum.bu ay olurmu bilmiyorum ama iki hüsrandan sonra hiç umudum kalmadı.insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur bu ay
Evet her ay yeni umut. Bu ay bebişimz olursa aralığın son bebişleri olcak. Yoksa ocak grubuna terfiÇok geçmiş olsun canım . Geride kalsın bu sagliksiz durumlar ins. Aralijta yuzumuz gülsün. Benimde yarın bitiyor mens bakalım çalışmalar başlar gün say vs. Hep aynı
canm trombofili paneli testi yaptırdınız mı kan pıhtılaşma si olabilir bnde yaptırdım sonuc bekliyorum .. bnmdr iki dusuk var bnm bir arkadaşın aynı senin gbi 3 kere oldu şuan doğum yaptı kan pıhtılaşma si varms iğne vurularak geçirdi 9 ayınıMrb arkadaşlar. Bende hikayemi anlatmak istiyorum size.yaklaşık iki yıldır evliyim temmuzda olsamı acb diye korunmayı bıraktık. Test yaptım çift çizgi. Hemen oldu diye düşünrken kimyasal oldgnu ögrendm. Beta hemen sıfırladı. 1 mens olduktan sonra yine istedik yine aynı.ilk başta bhcg güzel katlandı sonra 500 de kaldı.ne olduğu belli olmayan bir gebelik daha. Ektopik diye iğne önerdiler ama olmadım. Yaklaşık 1 ay süren kanama sonrası yine beta sıfırlandı. Mens oldum tekrar.bu ay yine denicem 2 gün sonra mens bitiyo.hiç istemyrk başlamıştım bu çocuk işine artık çok istiyorum.bu ay olurmu bilmiyorum ama iki hüsrandan sonra hiç umudum kalmadı.insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur bu ay
Yok cnm baktırmadım.kimyasalı düşükten soymadıkları için bişeye gerek yok dediler. Ama üst üste olması tesadüf değildir illaki. Bikez daha olursa baktırırım artıkcanm trombofili paneli testi yaptırdınız mı kan pıhtılaşma si olabilir bnde yaptırdım sonuc bekliyorum .. bnmdr iki dusuk var bnm bir arkadaşın aynı senin gbi 3 kere oldu şuan doğum yaptı kan pıhtılaşma si varms iğne vurularak geçirdi 9 ayını
Canim nasıl yapılıyor bu kür ben de denemek istiyorumdaMerhaba kızlar iki güne soğan kürüne başlıyorum bu ay hamile kalmak istiyorum ilk ayimiz daha inşallah tutar
İyi geceler Hg :)Iyi geceler tatlislar an itibariyle gelmiş bulunmaktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?