- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
NasılsınHosbulduk canim
Bende iim cnm çok ŞükurIyiyim şükür sen
Yatarak geçti cnm valla çok halsiz kaliorum midem de bulanio gibi hissediorum sürekli yatıorum senin nasıl geçti peki ?Nasıl geçti gunun
Ohh ellerine sağlık ben iki haftadan beri yapamiorum eşim saolsun arada o yapıoKiyamam ya bende temizlik yaptim öyle ışte
Olabilir cnm adetin yakın mi buaralar dikkat et bence inş hamilesindir:)Canlar sol kasığıma iğne batıyor gbi oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilirmi
Hadi yaa benim ki de yapmaz da malum artık iki canlısın dio yapıo yoksa hayatta yapmaz :)Bende dün gelebildim eve savaş alanı gibi olmuş saolsun kocacim usenmis toplamaya dinlenemedim bile öyle yorucu geçti iste
Hadi hayırlısı cnm ole deme benim de sivilcem çıktı ihtimal vermemiştim ama çok şükür rabbime duanı yap gerisi rabbime kalmış bişe inş hamilesindir yaa :)Canim bendede var arada sağ kasigim ağrıyor goslguslerim açıyor ama umitlenmiyorum sivilcem çıktı adet olcam galiba
Bn de göğüs ağrısı değilde uçlarına doğru sizi giriyor dedign gbi ümitlenmek istemiyorum ayrıca sivilce illaki adet belirtisi degildrkiCanim bendede var arada sağ kasigim ağrıyor goslguslerim açıyor ama umitlenmiyorum sivilcem çıktı adet olcam galiba
Yapar yapar bulasik bile yıkar benden demesi bizim ki şimdiden bole inş hep bole devam eder.. bide ben evde tekim ailemden de uzaktayim saolsun Kıyamio bana bende her fırsatta is yaptırmaya çalışıorum vallaAy çok tatlisiniz ya acep benimki yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?