- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Tabiki umitlenme ama yinede tedbirini almanı tavsiye ederimİnşallah öyledir @amasyali05 açıkçası umutlanmakta istemiyorum yine adet olurum die
8 günüm warOlabilir cnm adetin yakın mi buaralar dikkat et bence inş hamilesindir:)
TSK edrmmm sendemi adet gününü bekliyosunTabiki umitlenme ama yinede tedbirini almanı tavsiye ederim
Daha çok var ama göğüs ucu benimde sizliodu sanki bişeler var gibi sende buaralar bence iice dinlen dikkatli ol çamaşır suyuyla oynama cnm8 günüm war
Rica ederim cnm yok ben hamileyimTSK edrmmm sendemi adet gününü bekliyosun
Bndede olaydı geçen ay hiç çıkmadı ama Adet oldum Bn bi kaç formda okudum sivilce hamileliktete olabiliyor bnm de tam burnumun üstünde ciktiNe bilim her adet olacağım vakit cikiyorda ondan umutlanamiyorum
İnş olmazsın cnmBenimde en gec bu pazar olmam gerekiyor
Yaa çok sevindim Allh sağlikli bir şekilde kucagina almayı nasip etsinn ne kadarlık hamilesinRica ederim cnm yok ben hamileyim
Bnce iyi bir doktor bul vücut alışkanlık yapıyormuş dusugu ona göre Bnmde biri kimyasal sanirm kimyasal tam olarak ne bilmiyorum ama 5 hastalıktır kese yı görmüştük sonra değerler dustu ve regli oldum bnmkini saydı doktor kese oluştuğu için ama yinede dikkat et kendine iyi bir doktor bul bunlar tesadüf dgildirYok cnm baktırmadım.kimyasalı düşükten soymadıkları için bişeye gerek yok dediler. Ama üst üste olması tesadüf değildir illaki. Bikez daha olursa baktırırım artık
Bizimkine is yaptirmama mi güldünAy canim hic gulecegim yoktu ya Allah iyiligini versin
Tsk ederim cnm allah razı olsun 5+4günlük daha çok yeniyız:)Yaa çok sevindim Allh sağlikli bir şekilde kucagina almayı nasip etsinn ne kadarlık hamilesin
Benimde öyle canım dizine de vuruyor mu ağrı?Canlar sol kasığıma iğne batıyor gbi oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?