- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Dün gece 12 ye kadar uyutmadim adamı yaa acile gittik kan verdim sonra gebelik testi aldirdim kafamda sürekli kuruyorum adama saldiriorum yaa :)) garibim seste cikartamioEvet canim ona güldüm
İnsallahhhhhh o kadr çok istiyorum ki bilemezsinz bu ayda olmasa çok üzülcem galibaEsr02 Bende okumuştum canim insallah ikimizde güzel haberimizi veririz arkadaşlarımıza
Sidettli değilde bugün sabahtan beridir dizlerim sızlıyor ama bugün yoruldum ona bağlıyorum bence yorgunluktandrBenimde öyle canım dizine de vuruyor mu ağrı?
Olablir canım benim arada oluyor. Bata kaç gün varSidettli değilde bugün sabahtan beridir dizlerim sızlıyor ama bugün yoruldum ona bağlıyorum bence yorgunluktandr
Aynen kuzum...Hep bu hormonlar yüzünden olan adamlara oluyor
Cnm üzme kendini Rabbim zamanını bilio demekki daha zamanı var ole düşünEsr02 Dün gece ağladım valla o kadar dolmusum ki patladim resmen yoruldum ya cidden yoruldum
Allh kısa zmn da nasip etsin gerçekten zor çok zor eşimde çocukları çok sever ona o müjdeli haberi werememk zoruma gdio isyanda etmek istemiyorum Rabbim en iyi zamn da nasip eder ama insan bi kötü oluyor işte sanki bişey eksik gbiEsr02 Dün gece ağladım valla o kadar dolmusum ki patladim resmen yoruldum ya cidden yoruldum
8 günüm warOlablir canım benim arada oluyor. Bata kaç gün var
Rabbim o eksikliği inşallah bu ay içinde tamamlattr bizeAynen canim insan eksik gibi hissediyor kendini
İnşallah cnm Bn bu ay gün aşırı yapiorum insllh olurkızlar selam. benim de bu ay yumurtlama günüm 10 ya da 11 aralık ta olacak.cuma ile birlikte haftasonunu değerlendirmem lazıminşallah olur bakalım
ben de öyle canm gün aşırıinşallah hamile oluruz bu ay tatlım
Canim gecmis olsn genetige gttimi peki yada esinle kan verdnzmi belki pihtilasma falan vardrMrb arkadaşlar. Bende hikayemi anlatmak istiyorum size.yaklaşık iki yıldır evliyim temmuzda olsamı acb diye korunmayı bıraktık. Test yaptım çift çizgi. Hemen oldu diye düşünrken kimyasal oldgnu ögrendm. Beta hemen sıfırladı. 1 mens olduktan sonra yine istedik yine aynı.ilk başta bhcg güzel katlandı sonra 500 de kaldı.ne olduğu belli olmayan bir gebelik daha. Ektopik diye iğne önerdiler ama olmadım. Yaklaşık 1 ay süren kanama sonrası yine beta sıfırlandı. Mens oldum tekrar.bu ay yine denicem 2 gün sonra mens bitiyo.hiç istemyrk başlamıştım bu çocuk işine artık çok istiyorum.bu ay olurmu bilmiyorum ama iki hüsrandan sonra hiç umudum kalmadı.insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?