Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Ba
Cnm benimde 5 bitti 6 yıl olacak evleneli ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım kızım oldu ve 2 gün yaşadı bütün sonuçlar temiz çıktı o yüzden rahim filmi istedi cnm
Basin sagolsn canim o kdr cok uzuldum.ki;(peki genetik test falan yapildimi sebebi bulunabildimi

Cnm benimde 5 bitti 6 yıl olacak evleneli ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım kızım oldu ve 2 gün yaşadı bütün sonuçlar temiz çıktı o yüzden rahim filmi istedi cnm
Kızlar inanirmisiniz bilmem ama tıbıka derlermiş eskiden sübyan çini diyenlerde var buna çocukları anne karnında veya kirkinda ölmesi ne nedn olurmuş .. hocalar okuyup muska yaparms anne hamilelik boyunca üzerinde tasirmis sonrada çocuğa mu takarlarmis ne bir araştırın bence dunyanin türlü halı var .. benm anneminde erkek çocukları durmazmis biri doğmuş olmuş biri ikisi de dusmus yaptırmış bunu bir tane erkek kardeşim var eskiler hep der yani bnde denemeyi düşünüyorum..

Cnm doğru öyle var yapıp sonuç alanda çok ama güvenilir birine gitmek lazım

Bndede düşük yapmamam için bi muska war o dediğinden heralde cnm

Kızlar sağlık ocaklarında kan testi ücretsizmi yapılıyor bi bilginiz warmi

Bende kan testimi saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum daha zamani var ama :)

QUOTEE="nazseh, post: 49176533, member: 800003"]Cnm doğru öyle var yapıp sonuç alanda çok ama güvenilir birine gitmek lazım[/QUOTE]
Bn bulamadn güvenlur biri cinciler falan var saçma sapan araştırıyorum hamile kalırsam deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…