Bende bu ay çekeceğim cnm ve çok merak ediyorum yaKizlar aranizda rahim filmi cektiren varmi varsa tecrubelerini paylasabilirmk
Dusugn falan varmiydi canimne kdr zaman sonra onerdi drBende bu ay çekeceğim cnm ve çok merak ediyorum ya
Cnm benimde 5 bitti 6 yıl olacak evleneli ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım kızım oldu ve 2 gün yaşadı bütün sonuçlar temiz çıktı o yüzden rahim filmi istedi cnmDusugn falan varmiydi canimne kdr zaman sonra onerdi dr
Basin sagolsn canim o kdr cok uzuldum.ki;(peki genetik test falan yapildimi sebebi bulunabildimiCnm benimde 5 bitti 6 yıl olacak evleneli ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım kızım oldu ve 2 gün yaşadı bütün sonuçlar temiz çıktı o yüzden rahim filmi istedi cnm
rahim filmo cektrdn mi bu arada sonuc ne ciktiBa
Basin sagolsn canim o kdr cok uzuldum.ki;(peki genetik test falan yapildimi sebebi bulunabildimi
Kızlar inanirmisiniz bilmem ama tıbıka derlermiş eskiden sübyan çini diyenlerde var buna çocukları anne karnında veya kirkinda ölmesi ne nedn olurmuş .. hocalar okuyup muska yaparms anne hamilelik boyunca üzerinde tasirmis sonrada çocuğa mu takarlarmis ne bir araştırın bence dunyanin türlü halı var .. benm anneminde erkek çocukları durmazmis biri doğmuş olmuş biri ikisi de dusmus yaptırmış bunu bir tane erkek kardeşim var eskiler hep der yani bnde denemeyi düşünüyorum..Cnm benimde 5 bitti 6 yıl olacak evleneli ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım kızım oldu ve 2 gün yaşadı bütün sonuçlar temiz çıktı o yüzden rahim filmi istedi cnm
Cnm doğru öyle var yapıp sonuç alanda çok ama güvenilir birine gitmek lazımKızlar inanirmisiniz bilmem ama tıbıka derlermiş eskiden sübyan çini diyenlerde var buna çocukları anne karnında veya kirkinda ölmesi ne nedn olurmuş .. hocalar okuyup muska yaparms anne hamilelik boyunca üzerinde tasirmis sonrada çocuğa mu takarlarmis ne bir araştırın bence dunyanin türlü halı var .. benm anneminde erkek çocukları durmazmis biri doğmuş olmuş biri ikisi de dusmus yaptırmış bunu bir tane erkek kardeşim var eskiler hep der yani bnde denemeyi düşünüyorum..
Yok cnm birşey çıkmıyor ve bir yıldır olmuyor yaBa
Basin sagolsn canim o kdr cok uzuldum.ki;(peki genetik test falan yapildimi sebebi bulunabildimi
Bndede düşük yapmamam için bi muska war o dediğinden heralde cnmKızlar inanirmisiniz bilmem ama tıbıka derlermiş eskiden sübyan çini diyenlerde var buna çocukları anne karnında veya kirkinda ölmesi ne nedn olurmuş .. hocalar okuyup muska yaparms anne hamilelik boyunca üzerinde tasirmis sonrada çocuğa mu takarlarmis ne bir araştırın bence dunyanin türlü halı var .. benm anneminde erkek çocukları durmazmis biri doğmuş olmuş biri ikisi de dusmus yaptırmış bunu bir tane erkek kardeşim var eskiler hep der yani bnde denemeyi düşünüyorum..
Adeti mi bekliyorum cnm 12 adet olacağımRa
rahim filmo cektrdn mi bu arada sonuc ne cikti
Ben ucretsiz diye biliyorumKızlar sağlık ocaklarında kan testi ücretsizmi yapılıyor bi bilginiz warmi
Belirtiler var mı cnmBende kan testimi saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum daha zamani var ama :)
Aynen canm bn bulamadm güvenilir biri hep cinci faln saçma sapan şeyler cami hocalarida yaparms ama tanidk bulmak gerk hamile kalınca deneyecem bnCnm doğru öyle var yapıp sonuç alanda çok ama güvenilir birine gitmek lazım
Hamile misin canm snBndede düşük yapmamam için bi muska war o dediğinden heralde cnm
Yok daha yeni yumurtlama donemimdeyimBelirtiler var mı cnm
Yok daha yeni yeni ovu testi yapiyorum o kadar adapte oldum ki 20 aralikta ogrenmeyi istiyorum AllahtanBelirtiler var mı cnm
Benim yengem yaptı şimdi çok şükür 5 çocuğu varAynen canm bn bulamadm güvenilir biri hep cinci faln saçma sapan şeyler cami hocalarida yaparms ama tanidk bulmak gerk hamile kalınca deneyecem bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?