Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Himm bn hamile kalınca takılıyor diye biliyordum canm en son ki dusukte bnde korku degilde böyle tuhaf bir endişe yarm ssaat yine uyuyamiyordum surekli uyaniyordum ne yemek ne su hiç bise yapamiyorsun tuhaf tuhaf kanli rüyalar görüyordm

Hayrlisi olsun cnm Rabbm yüzümüzü guldurur ins uzulme dha yenisin olur ins skma canını stres5 ypma

Bnm rüyalarımda çok kötüydü ewde duramaz hale gelmiştim herseyden urkuyordm bu muska yi takali fazla kötü rüyalar gormz oldm

Bnm rüyalarımda çok kötüydü ewde duramaz hale gelmiştim herseyden urkuyordm bu muska yi takali fazla kötü rüyalar gormz oldm
Canım inşallah faydası olur bn araştırmada yaptırdım dna temiz çıktı trombofili paneli sonucunda bekliyorum 3. Dusuk olsun istemiyorum elimden geleni yaparm bir daha olursa rabbim kucagimizi boş koymasin

Canım inşallah faydası olur bn araştırmada yaptırdım dna temiz çıktı trombofili paneli sonucunda bekliyorum 3. Dusuk olsun istemiyorum elimden geleni yaparm bir daha olursa rabbim kucagimizi boş koymasin
İnşallah Bn sadece bi kere kimyasal gebelik gecrdim 9 aydr da olmadı bu ay umutluyum bakalm insllh hayrlisiyla bizde bebeklerimize kavuşuruz allah o duygudan kimseyi mahrum etmesin

İnşallah Bn sadece bi kere kimyasal gebelik gecrdim 9 aydr da olmadı bu ay umutluyum bakalm insllh hayrlisiyla bizde bebeklerimize kavuşuruz allah o duygudan kimseyi mahrum etmesin
Amin canım inşallah stres yapma canm esinde gitsin doktora. Umarım vardır bn seviniyorum hamile olan birini duyunca Rabbim herkesr yaşatsın o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…