İnşallah cnm istediğin olur
Yok daha yeni yumurtlama donemimdeyim
Yok daha yeni yeni ovu testi yapiyorum o kadar adapte oldum ki 20 aralikta ogrenmeyi istiyorum Allahtan
Hepimizin gonlune gore versin RabbimI
İnşallah cnm istediğin olur
Amin cnm hepimizin beklentisi bir an önce olur inşallahHepimizin gonlune gore versin Rabbim
Yok Bn bi düşük yaptım hamile kaldım dan itibaren rüyalarımda çok korkutuyolardi büyük ihtimal ondan düştü dediler bir dergah ta yaparms tm muska yi hamile kalırsan Allh in izniyle düşürmezsn demişlerdiHamile misin canm sn
Himm bn hamile kalınca takılıyor diye biliyordum canm en son ki dusukte bnde korku degilde böyle tuhaf bir endişe yarm ssaat yine uyuyamiyordum surekli uyaniyordum ne yemek ne su hiç bise yapamiyorsun tuhaf tuhaf kanli rüyalar görüyordmYok Bn bi düşük yaptım hamile kaldım dan itibaren rüyalarımda çok korkutuyolardi büyük ihtimal ondan düştü dediler bir dergah ta yaparms tm muska yi hamile kalırsan Allh in izniyle düşürmezsn demişlerdi
Maşallah canm yaa bizede nasip olur inşallahBenim yengem yaptı şimdi çok şükür 5 çocuğu var
Ins cnm insYok canım tabiki kırılmadim inşallah olur da bizimle de paylasirsin canm
Bn iyim cnm sn naslsin :)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Hayrlisi olsun cnm Rabbm yüzümüzü guldurur ins uzulme dha yenisin olur ins skma canını stres5 ypmaMrb arkadaşlar. Bende hikayemi anlatmak istiyorum size.yaklaşık iki yıldır evliyim temmuzda olsamı acb diye korunmayı bıraktık. Test yaptım çift çizgi. Hemen oldu diye düşünrken kimyasal oldgnu ögrendm. Beta hemen sıfırladı. 1 mens olduktan sonra yine istedik yine aynı.ilk başta bhcg güzel katlandı sonra 500 de kaldı.ne olduğu belli olmayan bir gebelik daha. Ektopik diye iğne önerdiler ama olmadım. Yaklaşık 1 ay süren kanama sonrası yine beta sıfırlandı. Mens oldum tekrar.bu ay yine denicem 2 gün sonra mens bitiyo.hiç istemyrk başlamıştım bu çocuk işine artık çok istiyorum.bu ay olurmu bilmiyorum ama iki hüsrandan sonra hiç umudum kalmadı.insallah hepimizin sağlıklı gebelikleri olur bu ay
İnşallah cnm bende yapıcam bu sefer annem yaptıracak inşallah olur bu sefer5Maşallah canm yaa bizede nasip olur inşallah
Bende iim :)Bn iyim cnm sn naslsin :)
İnsallah olur canm ya daha önce olmuş er yada gec olur vardır zamanı yine sukur ki hamile kalabiliyoruzİnşallah cnm bende yapıcam bu sefer annem yaptıracak inşallah olur bu sefer5
İnsallah olur canm ya daha önce olmuş er yada gec olur vardır zamanı yine sukur ki hamile kalabiliyoruzİnşallah cnm bende yapıcam bu sefer annem yaptıracak inşallah olur bu sefer5
Bnm rüyalarımda çok kötüydü ewde duramaz hale gelmiştim herseyden urkuyordm bu muska yi takali fazla kötü rüyalar gormz oldmHimm bn hamile kalınca takılıyor diye biliyordum canm en son ki dusukte bnde korku degilde böyle tuhaf bir endişe yarm ssaat yine uyuyamiyordum surekli uyaniyordum ne yemek ne su hiç bise yapamiyorsun tuhaf tuhaf kanli rüyalar görüyordm
Canım inşallah faydası olur bn araştırmada yaptırdım dna temiz çıktı trombofili paneli sonucunda bekliyorum 3. Dusuk olsun istemiyorum elimden geleni yaparm bir daha olursa rabbim kucagimizi boş koymasinBnm rüyalarımda çok kötüydü ewde duramaz hale gelmiştim herseyden urkuyordm bu muska yi takali fazla kötü rüyalar gormz oldm
Evet cnm hiç kalamayanlar da var o duyguyu tatmak bile çok güzelİnsallah olur canm ya daha önce olmuş er yada gec olur vardır zamanı yine sukur ki hamile kalabiliyoruz
İnşallah Bn sadece bi kere kimyasal gebelik gecrdim 9 aydr da olmadı bu ay umutluyum bakalm insllh hayrlisiyla bizde bebeklerimize kavuşuruz allah o duygudan kimseyi mahrum etmesinCanım inşallah faydası olur bn araştırmada yaptırdım dna temiz çıktı trombofili paneli sonucunda bekliyorum 3. Dusuk olsun istemiyorum elimden geleni yaparm bir daha olursa rabbim kucagimizi boş koymasin
Amin canım inşallah stres yapma canm esinde gitsin doktora. Umarım vardır bn seviniyorum hamile olan birini duyunca Rabbim herkesr yaşatsın o duyguyuİnşallah Bn sadece bi kere kimyasal gebelik gecrdim 9 aydr da olmadı bu ay umutluyum bakalm insllh hayrlisiyla bizde bebeklerimize kavuşuruz allah o duygudan kimseyi mahrum etmesin
Eşime bi kaç sefer dedim hiç gitmeye gönlü yok olur ha olur diyorAmin canım inşallah stres yapma canm esinde gitsin doktora. Umarım vardır bn seviniyorum hamile olan birini duyunca Rabbim herkesr yaşatsın o duyguyu
Öyle dusugun kıçı içerde olurmuş faln böyle bir laf var büyükler söylerEvet cnm hiç kalamayanlar da var o duyguyu tatmak bile çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?