Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Eşime bi kaç sefer dedim hiç gitmeye gönlü yok olur ha olur diyor
Canım benim esimde öyle yaptı hatta doktor ameliyat dedi inanmadı gitti devletteki doktorlara inandı ve 3 4 ay sonra gitti orda ameliyat oldu şimdi ameliyat ta başarısız mis tekrar ameliyat diyorlar bnce ikna et ve iyi bir doktor bul..

Bakayım bu ayda birşey olmasa doktor yumurta takibine alacak gel demişti eşimde ikna olursa o da gder ama hiç sanmiyorum

Ben
Bakayım bu ayda birşey olmasa doktor yumurta takibine alacak gel demişti eşimde ikna olursa o da gder ama hiç sanmiyorum
Ben eşime neler ediyim bir gorsen at kestanesi mi dersin keçi boynuzu mu dersin macunmu dersn sikayt ediyor ama zorla yediriyorum sende yap bunları keçi boynuzu pekmezi yedir

Ben

Ben eşime neler ediyim bir gorsen at kestanesi mi dersin keçi boynuzu mu dersin macunmu dersn sikayt ediyor ama zorla yediriyorum sende yap bunları keçi boynuzu pekmezi yedir
İnanirmisin geçen eczaneye girdik orada satılıyordu kibar bir şekilde şey yapmasın die aşkım bak bu iyiyms faln filan die söyledim bna dediki askm Allh aşkına böle boş boş şeylerle uğraşma dedi yani böyle kürlere falan filan hiç inanmıyor olursa olur diyor Allah isterse aksine çocukta çok istiyor

Zamanla değişir o istek varya herşeyi yaptırır canm umarm bir sıkıntı yoktur erkek infertilite sinde tedavi daha zor

Bir şey sorabilirmiyim benim adetim bugün bitti ama karnım adet olcakmışım gibi agrıyor ve bir yumurtalığım da şuan kötü ağrı var sebebi ne sence

günaydınnn ben de geldim bana da dua edin lütfen çok geciktirmeden gelsin miniklerimiz

Günaydın ve merhaba arkadaşlar biz de kasımda ikinci bebek denemelerine başladık. 1,5 yaşında oğlum var. sat ım 13 kasım. Adetim 35 günde bir bazen daha fazla geçebildiği için batımı kestiremiyorum. Neyse çokta önemli değil
Sanki belirtilerim var gibi bel ve kasık ağrısı göğüste hassasiyet bide gece sabah mide bulantısı oluyor tabi adet belirtileri de olabilir ama sonuçta umut hep vardır neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…