Ewt biliyorum düşük yaptgm zmn da gelen giden moral için öle derlerdi bnde sevinirdim ama ne gelen war ne gdenÖyle dusugun kıçı içerde olurmuş faln böyle bir laf var büyükler söyler
Canım benim esimde öyle yaptı hatta doktor ameliyat dedi inanmadı gitti devletteki doktorlara inandı ve 3 4 ay sonra gitti orda ameliyat oldu şimdi ameliyat ta başarısız mis tekrar ameliyat diyorlar bnce ikna et ve iyi bir doktor bul..Eşime bi kaç sefer dedim hiç gitmeye gönlü yok olur ha olur diyor
Gelir gelir merak etme içini ferah tut canmEwt biliyorum düşük yaptgm zmn da gelen giden moral için öle derlerdi bnde sevinirdim ama ne gelen war ne gden
Bakayım bu ayda birşey olmasa doktor yumurta takibine alacak gel demişti eşimde ikna olursa o da gder ama hiç sanmiyorumCanım benim esimde öyle yaptı hatta doktor ameliyat dedi inanmadı gitti devletteki doktorlara inandı ve 3 4 ay sonra gitti orda ameliyat oldu şimdi ameliyat ta başarısız mis tekrar ameliyat diyorlar bnce ikna et ve iyi bir doktor bul..
Siz ne kadarlık ewlusinzGelir gelir merak etme içini ferah tut canm
Ben eşime neler ediyim bir gorsen at kestanesi mi dersin keçi boynuzu mu dersin macunmu dersn sikayt ediyor ama zorla yediriyorum sende yap bunları keçi boynuzu pekmezi yedirBakayım bu ayda birşey olmasa doktor yumurta takibine alacak gel demişti eşimde ikna olursa o da gder ama hiç sanmiyorum
İki yıl oldu canmSiz ne kadarlık ewlusinz
Him inşallah tez zamanda hayrlisiyla hamile kalirsinİki yıl oldu canm
İnanirmisin geçen eczaneye girdik orada satılıyordu kibar bir şekilde şey yapmasın die aşkım bak bu iyiyms faln filan die söyledim bna dediki askm Allh aşkına böle boş boş şeylerle uğraşma dedi yani böyle kürlere falan filan hiç inanmıyor olursa olur diyor Allah isterse aksine çocukta çok istiyorBen
Ben eşime neler ediyim bir gorsen at kestanesi mi dersin keçi boynuzu mu dersin macunmu dersn sikayt ediyor ama zorla yediriyorum sende yap bunları keçi boynuzu pekmezi yedir
İnsallah canm sen ne kadrlik evlisnHim inşallah tez zamanda hayrlisiyla hamile kalirsin
Zamanla değişir o istek varya herşeyi yaptırır canm umarm bir sıkıntı yoktur erkek infertilite sinde tedavi daha zorİnanirmisin geçen eczaneye girdik orada satılıyordu kibar bir şekilde şey yapmasın die aşkım bak bu iyiyms faln filan die söyledim bna dediki askm Allh aşkına böle boş boş şeylerle uğraşma dedi yani böyle kürlere falan filan hiç inanmıyor olursa olur diyor Allah isterse aksine çocukta çok istiyor
1.sene 4 ayİnsallah canm sen ne kadrlik evlisn
Doğru diyorsun allah yardımcınız olsunnZamanla değişir o istek varya herşeyi yaptırır canm umarm bir sıkıntı yoktur erkek infertilite sinde tedavi daha zor
Hosgeldinnnn bacımBen geldim
Bir şey sorabilirmiyim benim adetim bugün bitti ama karnım adet olcakmışım gibi agrıyor ve bir yumurtalığım da şuan kötü ağrı var sebebi ne senceşubat ayında boş gebelik yaşadım. o zamandan beri deniyorduk. sürekli kafaya taktığım için olmadı. bide eczanede çalışıyorum. elimin altında test sürekli yapıyordum. adetten 2 gün önce erken gebelik yaptm çıkmadı. dedim gene olmadı. geçen ayda 1 hafta gecikmişti sırf sıkıntıdan. adetten 4 gün geçmişti yaptm silik çıktı. dün kan tahlilinde çıktı. sürekli kasıklarımda batma oluyordu bide göğüslerim hassaslaştı.
Maşallah allahım ayirmasn canm insallah birde çocuk olur1.sene 4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?