- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Ben de iyiyim canım. İşyerindeyim oyalanıyorum onla bunla, işim gücüm yok da yine. Sabahtan Aliye'yi seyrettim şimdi de surf yapiyorum internette.
Beğendin mi gerçikteeeen bebek arabasını.Biz de beğendik çok, daha karar vermedik ama en gözde modelimiz bu.
güzel güzel..güle güle yatar inşallah..alıcakmısınız hemen?
güzel güzel..güle güle yatar inşallah..alıcakmısınız hemen?
günaydın cancağızımmmmm..dünürüm bidenem
İzmirde bir mağazada çok iyi bir kampanya vardı. o kampanyayı kaçırmadan alalım demiştim geçen hafta ama kaçırdık galiba. o yuzden ne zaman alıcaz bilmiyorum. Ama biran önce başlayıp, bebegin dogum tarihine kadar taksitleri temizleyelim istiyoruz.
Taksitleri bitirmek güzel fikir ama bence çok erken..benim fikrim bu tabi..yani zaman geçmek bilmez eşyalara baka baka...
hepsi bir anda alınmaz ki . kalan 6.5 ayda da bir sürü şey alınacak. Bence biran önce başlamak lazım. 2'li testin sonucuna göre hayırlısıyla başlıcaz.şubar otası sonu arası yani.
sizin bileceğiniz iş tabi...ben fikrimi söyledim...
:84::84::84::84::84::84::84::97::97::97::97::97::97:
Çok sıkıcı, kimseler gelmiyo foruma buguuun. Esracim gel sana yemek ismarliyim hadiiii.
slm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün adet tarihimdi biliyorsunuz ve adet olmadımmm
Ne ısmarlıcaksın
slm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün adet tarihimdi biliyorsunuz ve adet olmadımmm
oleyyyyyyyyyyyyyyy
9 ay gelmez inşallahhhhhhhhhhhhh
Ne istersen canım benim. KEbap çekti benim canim olur muuu?
ayyyyyyy inşallahhhh canımmm benim sadece benim değil seninde gelmez inşallah 9 ay o kadar çok istiyorumki burada kimseyle paylaşamadıklarımız paylaştık beraber inşallah bütün kankilerimiz hamile olurlar
Offff süper olurrr urfa alırım ben acılı yiyemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?