Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Güzelmiş gerçekten değişik bi model.

güzel güzel..güle güle yatar inşallah..alıcakmısınız hemen?

İzmirde bir mağazada çok iyi bir kampanya vardı. o kampanyayı kaçırmadan alalım demiştim geçen hafta ama kaçırdık galiba. o yuzden ne zaman alıcaz bilmiyorum. Ama biran önce başlayıp, bebegin dogum tarihine kadar taksitleri temizleyelim istiyoruz.

Taksitleri bitirmek güzel fikir ama bence çok erken..benim fikrim bu tabi..yani zaman geçmek bilmez eşyalara baka baka...

Taksitleri bitirmek güzel fikir ama bence çok erken..benim fikrim bu tabi..yani zaman geçmek bilmez eşyalara baka baka...

hepsi bir anda alınmaz ki . kalan 6.5 ayda da bir sürü şey alınacak. Bence biran önce başlamak lazım. 2'li testin sonucuna göre hayırlısıyla başlıcaz.şubar otası sonu arası yani.

Son düzenleme:
1.Kad_er : 2 Şubat (Günü geçti güzel haberlerini bekliyoruz)

2.Celine_85 : 3 Şubat

3.Soulfly_eu : 10 Şubat

4.Ebru_32 : 14 Şubat

5.Aleynamm : 14 Şubat

6.Apekmimek : 15 Şubat

7.Deecem : 23 Şubat

Bol hamileli bir ay olsun kızlar inşallahhhhh

Son düzenleme:
ayyyyyyy inşallahhhh canımmm benim sadece benim değil seninde gelmez inşallah 9 ay o kadar çok istiyorumki burada kimseyle paylaşamadıklarımız paylaştık beraber inşallah bütün kankilerimiz hamile olurlar

Aminnnnnnnnnnnnn
Hadi test yapppp.Eğer yoksa evde testin git kan testi yaptırOlmadı bugün bekle yarın yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…