Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Ay hadi test yaapalım. ne duruyoruz kiiiiiiiiiiiiii. var mı evde testin?

cessimmm evde yokkk testimmm ayyy kafiyeli oldu maalesef dün yaptım son testimi aslında eczanelerde hastanede çok yakın bana hatta aynı sokakktayız o kadar yani ama bugün yapmıcam test belki de gelir kırmızılar daha vakit var bugün günü hızlı geçiricem ondan çok problem olmaz kursa gidicemm ordan saçıma fön çektiricem evde yemek falan akşama kına gecesine gidicem dün eşimde diyo bekle daha gitme diye aslında ben cuma hastaneye gideyim istiyorum ama o haftasonu geçsin bakalım bi diyo bakalım dayanabilecekmiyim pazartesiye:26::26::26::26::26:

Bence bugunu de gec, yarın yaptır sen testini :) haftasonu işkence olur yoksam sana. İnşallah inşallah hamilesindir yaaaaa, ne kursunu gidiyosun bakim sen bu arada?

Tamam canım sen bilirsin.Ama bence cumaya git hastaneye gelmezse kırmızılar.Yani kan testi sonuçta cuma da aynı pazartesi de aynı.Varsa cuma gitsen de çıkar...İnşallah hamilesindir canım yaaaa

Aminnnnnnnnnnnnn
Hadi test yapppp.Eğer yoksa evde testin git kan testi yaptırOlmadı bugün bekle yarın yaptır

ya galiba dayanamayıp yarın giderim kan testine tabi gelmezse kırmızılar yaaa kızlar bide bişey sorcam size hastanede sigortalı bakılmak için ne kadar sigortalı olmak gerekiyor yani eşimin sigortası yeni başladı daha 1 ay olmadı gitsem hastaneye paramı alırlar yoksa sigorta karşılarmı?:26::26::26::26:

Bence bugunu de gec, yarın yaptır sen testini :) haftasonu işkence olur yoksam sana. İnşallah inşallah hamilesindir yaaaaa, ne kursunu gidiyosun bakim sen bu arada?
evet canım valla işkence olur bana haftasonu geçmek bilmez testimde yok zaten canım ben resim kursuna gidiyorum haftada 2 gün bari ordan dönüşte eve testte alıyım 3 tane falan.....
Tamam canım sen bilirsin.Ama bence cumaya git hastaneye gelmezse kırmızılar.Yani kan testi sonuçta cuma da aynı pazartesi de aynı.Varsa cuma gitsen de çıkar...İnşallah hamilesindir canım yaaaa

evet canım valla bende zaten gitmek istiyorum eşim bekle biraz daha diyodu bende korkuyorum tabi o öyle söyleyince ama siz arkamdasınız yaşasınnn kankilerim benim

Sgk ise eslerin bakılması icin 3 ay gecmesi gerekir dedi simdi muhasebecimize sordum da...

esracım nerdesin ya nereye gittin ? bu arada kader ne yaptı acaba bugün teste gidecekmiydi? eğer o da bende hamileysek aramızda 1 gün olucak

esracım nerdesin ya nereye gittin ? bu arada kader ne yaptı acaba bugün teste gidecekmiydi? eğer o da bende hamileysek aramızda 1 gün olucak

Burdayım canımmmm.Evi toparlıyorum arada bakıyorum.Kader de gelmezse kırmızılar cuma test yapacak.Dün gece 12de konuştuk gelmemişti daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…