Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

Neden kasım beklenen adet tarihine göre ayarlanmıyo mu hamilelikler yani topikler de öyle yazıyoruz mesela ben şubat 10 u bekliyorum şubat hamilesi olacam eğer hamileysem

o zaman bu da KK forum hesabi, ilk atlanan regl tarihimize gore mi hamile kalmis oluyoruz. Yani ben tıbba göre kasım, KK foruma gore Aralık hamilesiyim. problem yok, boyle olabilir.

aman da aman dünürüm topik açmış...dünürümün topiği benim topiğimdir ona göre :82::82::82:
hayırlı olsun topiğin gelinimin anasıııııııı

aman da aman dünürüm topik açmış...dünürümün topiği benim topiğimdir ona göre :82::82::82:
hayırlı olsun topiğin gelinimin anasıııııııı

Hoşgeldin yeni topikimizeeee. Allah sizlerin de güzel haberlerinizi burda vermenizi nasip etsin.

2,5 'u 3 'e yuvarladı gerçi ticker factory ama olsun

en iyisini yapmis bosver. ben de dun saglik ocaginda pazarlik ettim resmen kilomla ilgili. ustumde birsuru kıyafetle tarttılar haliyle 2 kilo fazla cikti kilom. 1 kilosunu atarız dediler, ben de pazarlik ettim ve 2 kilo attirdim:)

Yeni topiğimiz hayırlı olsun,arkadaşlar...Benimde dra gidince durumum kesinleşti,5 haftalık hamileymişim.. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına,inşallaaaaah..

Yeni topiğimiz hayırlı olsun,arkadaşlar...Benimde dra gidince durumum kesinleşti,5 haftalık hamileymişim.. Darısı tüm arkadaşlarımızın başına,inşallaaaaah..

Ay ne diyosuuuuuuuuuuuun, harikaaa. görebildin mi keseyi peki? hayırlı olsun cok sevindim.

Ay ne diyosuuuuuuuuuuuun, harikaaa. görebildin mi keseyi peki? hayırlı olsun cok sevindim.

Evet canım,çok teşekkür ederim...Dr ultrasonda baktı ve gördü...Daha minicikmiş,1 cm bile değildi ama boyutun gayet normal dedi...15 gün sonra gelin kalp atışlarını dinleteceğim dedi...Okadar mutlu oldumki,anlatamam...Rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarımıza yaşatsın,inşallaaaah...

Amin inşallah, sana şimdi o 15 gün geçmek bilmicek maalesef. benim de 12sinde randevum var gecmiyo zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…