- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Neden kasım beklenen adet tarihine göre ayarlanmıyo mu hamilelikler yani topikler de öyle yazıyoruz mesela ben şubat 10 u bekliyorum şubat hamilesi olacam eğer hamileysem
aman da aman dünürüm topik açmış...dünürümün topiği benim topiğimdir ona göre :82::82::82:
hayırlı olsun topiğin gelinimin anasıııııııı
Hoşgeldin yeni topikimizeeee. Allah sizlerin de güzel haberlerinizi burda vermenizi nasip etsin.
hoşbuldumm...amin inşallahhhhhhh..dünürüm açtı kesin uğurlu gelicek kesinnnnn
Had,i bakalım inşallah. sen dün akşam sporda tartılcaktın noldu? vermişsin mi kilo?
aa evet unuttum ben onu demeyi...2,5 kg vermişim
ayrıca yaz dünürüm beni 23 şubataaaaa
2,5 'u 3 'e yuvarladı gerçi ticker factory ama olsun
yarına diş hekiminden randevu da aldım..bebiş olmadan tam check up oluyorum haa
Cok iyi yapmissin, hamileyken insanin aklina takilir acaba zararli mi degil mi dyie. bastan hallettir iste süper.
Yeni topiğimiz hayırlı olsun,arkadaşlar...Benimde dra gidince durumum kesinleşti,5 haftalık hamileymişim..Darısı tüm arkadaşlarımızın başına,inşallaaaaah..
ces merhaba canım.....ne habersin??
Ay ne diyosuuuuuuuuuuuun, harikaaa. görebildin mi keseyi peki? hayırlı olsun cok sevindim.
migrenle savaşıyorum canım, sen nasılsın?
Evet canım,çok teşekkür ederim...Dr ultrasonda baktı ve gördü...Daha minicikmiş,1 cm bile değildi ama boyutun gayet normal dedi...15 gün sonra gelin kalp atışlarını dinleteceğim dedi...Okadar mutlu oldumki,anlatamam...Rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarımıza yaşatsın,inşallaaaah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?