Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

tebrik ederim nazlı...Allah kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza.....:26:

Amin inşallah, sana şimdi o 15 gün geçmek bilmicek maalesef. benim de 12sinde randevum var gecmiyo zaman.

Evet canım aynen yaaa....geçmek bilmiyor,eşim bendende heyecanlı sanki...Bize erken mi dinletmiş olacak acaba kalp atışını,sen benden çok önce hamileydin bildiğim kadarıyla..İnşallah sağlıklı bir şekilde duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını...Buarada çok geçmiş olsun,migren ağrısı var sanırım...Hamileliktede zor oluyordur yaaa..

topigimiz hayirli ugurlu olsunnnn

insallah bu topik herkeze ugur getirir

ebru merhaba....sen benlen hemen canımlı cicimli olmam yazmışın..... olma yinede ama küsde kalmayalım...seni tanımıyorum..yüzünü görmedim.....içime dert oldu dünden beri ama bi şeyler paylaştık azda olsa onun için küs olmak istemiyorum....

küs olan kim????

küslük demeyelim o zamnda kırgınlık diyelim...ben biraz kırıldım açıkcası ama fazla uzatamam içim rahat etmiyoo....benim için problem yok artık...senin için var mı bilmiyorum....mesela ben sana bi şeyler yazmasaydım sen bana yazacakmıyıdın????

tabikide yazardim... o küs kalamamak bendede var ama ben sana herkezin isi gücü var dedim diye seninle küsmedimki aman neyse firtttttt

iyiym teşekkürler..ne olsun çalışıyorum yoğun da bu araarada okuyorum yazılanları...
sen nasılsın ?

kolay gelsin canım...iyim işte çalışmalara her gün devam ediyorum...beklenen ovülasyon 4ünde ama erkenden başladık ne olur ne olmaz diye.....bugün de belim kasıklarım ağırmaya başladı birazda akıntı var...bilmiyorum ama ovülasyon gerçekleştiği için oluyo bunlar herhalde...:81:

öyledir inşallah :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…