- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
geçmiş olsun tatlım....benimde belim ağrıyo kasıklarımda batma oluyo...birazda akıntım oldu az ama...mühtemel ovülasyon tarihim 4 şubat o yüzen mi acab bunlar?????????*
Evet canım,çok teşekkür ederim...Dr ultrasonda baktı ve gördü...Daha minicikmiş,1 cm bile değildi ama boyutun gayet normal dedi...15 gün sonra gelin kalp atışlarını dinleteceğim dedi...Okadar mutlu oldumki,anlatamam...Rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarımıza yaşatsın,inşallaaaah...
Amin inşallah, sana şimdi o 15 gün geçmek bilmicek maalesef. benim de 12sinde randevum var gecmiyo zaman.
tebrik ederim nazlı...Allah kucağına almayı nasip etsin...darısı başımıza.....:26:
topigimiz hayirli ugurlu olsunnnn
insallah bu topik herkeze ugur getirir
ebru merhaba....sen benlen hemen canımlı cicimli olmam yazmışın..... olma yinede ama küsde kalmayalım...seni tanımıyorum..yüzünü görmedim.....içime dert oldu dünden beri ama bi şeyler paylaştık azda olsa onun için küs olmak istemiyorum....
küs olan kim????
küslük demeyelim o zamnda kırgınlık diyelim...ben biraz kırıldım açıkcası ama fazla uzatamam içim rahat etmiyoo....benim için problem yok artık...senin için var mı bilmiyorum....mesela ben sana bi şeyler yazmasaydım sen bana yazacakmıyıdın????
tabikide yazardim... o küs kalamamak bendede var ama ben sana herkezin isi gücü var dedim diye seninle küsmedimkiaman neyse firtttttt
deece merhaba...sen nasılsın???
iyiym teşekkürler..ne olsun çalışıyorum yoğun da bu araarada okuyorum yazılanları...
sen nasılsın ?
kolay gelsin canım...iyim işte çalışmalara her gün devam ediyorum...beklenen ovülasyon 4ünde ama erkenden başladık ne olur ne olmaz diye.....bugün de belim kasıklarım ağırmaya başladı birazda akıntı var...bilmiyorum ama ovülasyon gerçekleştiği için oluyo bunlar herhalde...:81:
esraaaa cok iyi olmus burasi yaa.... basligida cok güzelllll
aralik ayi kankalariiii
Evet tatlim kader buldu super oldu cok begendim ben de hemen actik turlikimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?