- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.221
esra aynı dediğin gibi gezen bi ağrım var kasıklarımda ve midem gurul gurul,,,bi de bu sabah başlayan bi ağrım var garip bi yerde işte karnımın en altında,,,ben sadece üşüttüm ondan oldu dicem yine de bakalım artık hayırlısı...
ebrucum insan kafasında bebek fikri olduğu sürece olmayan belirtileri arayıp buluyo ve bu kez vesveseye başlıyo sonra da gelsin acabalar,,,
ben şu an kendimi adet olucakmışım gibi hazırlıyorum ki sonradan üzülmeyeyim,,,olursa da sürpriz olsun bebeğim...
Hmmm
Daha yeni oje sürdüm yaa salak kafam.:26::26:Neyse yarın silip dinlicemmmmmmm....
Amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.Unutmayalım
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKKKKKK
Evet tatlım sen en kötüsüne hazırla kendini.Bu sefer mutluluk daha fazla oluyor.Yalnız şu his yok mu sende.Bana mesela hiç adet olcakmışım gibi gelmiyordu.Ateşim düşmüştü anladım adet geliyor dedim ama sanki hiç adet olmıcakmışım gibi hissediyodum...
esra göğüslerinde bi değişiklik oldumu senin,senin de benim gibi adetten 1 hafta önce başlıyodu sanki göğüs hassasiyetin,,,,:26::26:
valla canım şu an için sadece 2 hapım bittikten sonra adet olucakmıyım ilaç işe yarıcak mı bu düşüncem var,,,ama ne bilim adet olsam da güzel olurdu heralde,,,çünkü stresten düzenim tamamen bozuldu...eğer olursa benim de herkes gibi olması gereken günde adetim gelicek...sanırım bu bile mutlu eder beni...o bebiş bi gün gelicek nasıl olsa,,,onu bu kadar çok yürekten isteyen bi annesi var...
hehheheeee sil çabuk ojelerini,,,ojesiz hatta kırmızı ojesiz duramayan ben 2 aydır sürmüyorum...
sil çıkar zor oluyo diye...
Ya ben de ne zamanıdr sürmüyodum.Nasılsa çalışmıyok diye sürdüm
Neyse kızlar benim kociş geldi iki dkda kavga bile ettik
Hadi öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiii
ebrum sormuşsun kirpik olayını
kirpiklerim çok uzadı ve çok karışık ama biraz düzeldi yine.Başta birbirlerine girmişti.gözbebeklerim de kocaman hala bakıyorum hep
Bende en az senin kadar yakışıksız buldum canım.
Hamilelik başkalarını bu denli yaralamak adına neden bir hırs meselesine
dönüşür,asla anlayamıycam...
Oysa ki burada bizler ''aynı amaç için uğraşanlar'',
aramızda şanslı olan her arkadaşımız için ayrı ayrı seviniyoruz.
Bir an önce sağlıkla bebişlerini kucaklarına almaları için iyi temennilerde bulunuyoruz.
Aynı inceliği,aynı hassasiyeti henüz sonuç alamamış bizler de bekliyoruz.
Belki fiziken o değişimleri yaşamadığımız için belirtilerini paylaşamayız fakat
kimse cehaletin kör karanlığında değil,hepimiz neredeyse bir dr kadar birikim yaptık
bu belirtiler adına.Sırf görüş bildirip (ki gayet bilinen bir durumdur gebelikte hassasiyetin artması)
fikrini söyledi diye,''yok o öyle değil böyle,umarım sizlerde yakında bunu yaşar anlarsınız''
tarzında yakışıksız imalar hoş değil...
Burda birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar acıtmaya hakkımız yok.
Kimse amansız bir dertte değil,burada ki bütün arkadaşlarım gayet sağlıklı,
pırıl pırıl anne adayları.Bazılarımız sadece biraz daha şanslı o kadar.
Bu durumda keşke biraz daha özenle yazılsaydı cümlelerde,hafızalarda sadece incelik,güzellik kalsaydı.
iyiyim şekerimm.sen nasılsınnnnnniyi aksamlar deecemmm
nasilsin iyimisin sekerimmmm
iyiyim şekerimm.sen nasılsınnnnnn
ellerine sağlıkbende iyyim canimm kahve iciyorummm mikemmmel ellerimle mikemmmel kahve yaptim sende istermisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?