Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

aynen öyle canim.... insallahh canim insallahhh sürpriz olur Rabbim hepimizin gönlüne göre versin biran önce Hayirlisiyla gelsin bebislerimizz

valla canım şu an için sadece 2 hapım bittikten sonra adet olucakmıyım ilaç işe yarıcak mı bu düşüncem var,,,ama ne bilim adet olsam da güzel olurdu heralde,,,çünkü stresten düzenim tamamen bozuldu...eğer olursa benim de herkes gibi olması gereken günde adetim gelicek...sanırım bu bile mutlu eder beni...o bebiş bi gün gelicek nasıl olsa,,,onu bu kadar çok yürekten isteyen bi annesi var...

esra göğüslerinde bi değişiklik oldumu senin,senin de benim gibi adetten 1 hafta önce başlıyodu sanki göğüs hassasiyetin,,,,:26::26:

Ne güzel işte.Pozitif düşünce.Her şeyden mutlu olacaksın.Rabbim bu ay getirsin meleğini inş.

hehheheeee sil çabuk ojelerini,,,ojesiz hatta kırmızı ojesiz duramayan ben 2 aydır sürmüyorum...
sil çıkar zor oluyo diye...

Ya ben de ne zamanıdr sürmüyodum.Nasılsa çalışmıyok diye sürdüm

Neyse kızlar benim kociş geldi iki dkda kavga bile ettik

Hadi öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiii

esrammm cok merak ettigim bisey var
senin kirpikler ne alemde karistimi hamilelik belirtisi diyorlarya cok merak ettim bide göz bebeklerin büyüdümü:26::26:

ebrum sormuşsun kirpik olayını
kirpiklerim çok uzadı ve çok karışık ama biraz düzeldi yine.Başta birbirlerine girmişti.gözbebeklerim de kocaman hala bakıyorum hep

iyi akşamlar dünürümün topiğinin nadide kızçeleriiiiiii

hay ağzını öpeyim canım...bunu anlatmaya çalıştım bütün gün ama anlayan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…