- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.241
kızçeler eşim pc istiyo bana musadeeeeeee hepinizi öpüyorummmm
günaydın kuzulaaaaaaaaaaaaar
nabersinizzzzzzzzz?
kaçıyorum ben deecemmmm
öptük senii
çiçek annemmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnn:16
özledik seni denk gelemiyoruz bi türlüüüü
Kizlar sabahtan beri okulda telden girip gecmisi okuyorum o yuzden yazamadim bi turlu neler olmus yahu ama kimse kalmamis bende sizi cok özledim aksama gorusuruz o zaman opuyorum sizi
merhaba kızlar nasılsınız neler var neler yok bakalım ben çayımı aldım geçtim pc başına gelin beraber içelim:) valla aslında temizlik yapmam lazım ama beklesin birazcık acelesi yok nasılsa:))
Hoşgeldin canım.Ohh yarasın.Ben de yaptım işlerimi bir de mısır patlattım oturdum kilo alıyorum
Nasılsın canım ?
biz de seni özledik kiiiiiii eriğimizi deeee
Sağol canım benim inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırverirsin...İyi geçiyo sanırım.Yarın keseyi görmeye gidicez.İnşallah her şey yolunda giderohhhhh yarasın esracım tadını çıkar şekerim valla hamileliğin o kadar sevindimki anlatamam sanki kendim hamile kalmış gibi oldum valla hatta kocişe bile söyledim sevinçle:))
ben iyiyim güzelim valla aynen devam ediyorum biraz diyet yapıyo gibiyim ama bakalım başarabilecekmiyim onun dışında çalışıyoruz bakalım artık bu ay heyecan yapmıyorum herhalde bu ay da yoktur diyorum kendimi hazırlamıyorum hayal kırıklığı çok oluyo çünkü bakalım hayırlısı vardır bi zamanı onunda canım senin nsl geçiyo hamileliğin sanırım iyisin mide bulantın falan yok anladığım kadarıyla mısır bile patlatmışsın :))))
hehehe hakikaten tam erik olmuş.. dün akşam bir sitede okudum.. "bu haftada boyutunu bir meyveye benzetmek gerekirse erik gibidir" diyodu
Sağol canım benim inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırverirsin...İyi geçiyo sanırım.Yarın keseyi görmeye gidicez.İnşallah her şey yolunda gider
Bu arada ben de bu ay başında diyet ve spor yapıyordum.Bence etkisi oldu :)
hadi bakalım inşallah görürsün bebişini :))hadi ya kilo vermişmiydin peki yoksa veremeden hamilemi kalmışsın tabi dikkatini diete vermiştin kafandan atınca bebek fikrini hamile kaldın ya sırf stres etkiliyo bence ya hepimiz için bu geçerli bence ne zaman unutucaz bu fikri anlamadan hamile kalıcaz bu arada esracım senin bu kaçıncı denemendi kaçıncı denemede hamile kaldın bizim bu 4 ncü denememiz bakalım inşallah olur
erik mi olmuş.Yirim o eriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?