- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.361
valla öyle canim ya keske bende bilmeseydim hic birseyi arastirmasaydim diyorum bazen kendi kendime... bildimde noldu daha cok stres yapiyorum iste kendi kendime bide üstüne tüm belirtiler yasiyorummAllah yar ve yardimcimiz olsun
canim doktora bi gitseydin keske birseyvarsa bile ögrenmis olurdun ama tabi sen bilirsin:26:
slm cnm
kızlarrrrr test yaptım şimdi çift çizgiiiii kop koyuuuuu.kız kardeşim sarılıp öpüyoooo zıplıyoooo allahım devamı gelsin inşallah
ya canim kusura bakmada pek bisey anliyamadim yazdiklarindan :44:
2. cizgiyi ne zaman gördün ??
sağ ol canım, iyiyim ben. inşallah bebek de iyidir, 2 şubatta gördüm en son. bir dahaki randevum 8 martta. sen nasılsın?özledik ayol!
dha önceden ben gitmiştim canım muayene falan olmuştum kasık ağrım var diye hiç bişey yoktu hatta doktor aa bak yumurtlamışsın burda bak demişti ondan benden tekrar gitmedim artık bişey olduğunu zannetmiyorum ama Allah korusun tabii
iyidir iyidir bebişinde bak az kalmış görmene bebişini:)) bende iyiyim güzelim valla bende özledim denk gelemiyoruz ne zamandır bizim çalışmalar vardı yoğun gerçi hala devam ediyoruz ne olur ne olmaz diye:78::78::78:eee anlat bakalım karnın çıkmaya başladımı kilo aldınmı güzel haberler sende bizde bişiycik yok
inşallah size de nasip olacak canım benim.
ben 7 buçuk kg verdim,iki haftadır sabit kilodayım,artık vermiyorum ama almadım da. eksi 7.5 kgo kadar şişman başladım ki o kiloları kustura kustura verdirdi bebek:))))göbeğim zaten kocamandı,aynı duruyor. hiç kimse anlamıyor hamile olduğumu.
ayyy canım benim ya kimbilir ne kadar zordur ama kilolu hamile kaldıysan birazcık iyide olmuş sanki deme :76::76::76: azda vermemişsin 7,5 kilo
ayyy canım benim ya kimbilir ne kadar zordur ama kilolu hamile kaldıysan birazcık iyide olmuş sanki deme :76::76::76: azda vermemişsin 7,5 kilo
kızlar ben kaçtım iyi geceler sonra görüşürüzöptümmmm
kızlar ben kaçtım iyi geceler sonra görüşürüzöptümmmm
bütün gün burdaydım ama kimse gelmedi...ben evde yokken herkes burda olur çatır çatır muhabbet eder ama bugün evdeyim ya kimseler yok...
bu arada ebrucum sen kaç yaşındasın şekerim...
ya benimde kocis evde olunca pek giremiyorum
dün yaş konusunu sedosummmlada konustuk galiba aramizda en kücükleri benimmmm:26:
yaşim 20 şubatta 21 olucam inşşş
vayyy canına güccükmüşsün sen kız...ben de 26
canım daha çok küçükmüşsünnn
En küçük benim diyordum benden küçüğü de varmış
Minnak ebru
sen kac yasindasin ki
23 nisanda 24 olcam 22 yoktu herhalde geçmişi okudum bugün de
23 nisan haaa, süpermisaklimda kolayca tutabilirim
benimde 7 subat
Aaaaaaaaaa evlilik yıldönümümde doğmuşsun neden bilmem daha bi sevdim seni
Yok tatlım 23 nisan değil 23 yaşındayım nisanın 18inde 24 olcam
Yaşlanıyorummmmm
haaa pardon...
yuupppiiiii 7 subat evlilik yildönümün demek
bak nedense bende seni daha bi sevdim simdiii
bende ekimde 24 olucamm
ben 25 ime yeni girdimmm
ne zaman girdin yeni yasina canim????
eylül 28 de tatlımm,,,
ennn yaşlı benim. 3 nisanda 32:)) mesele 29'dan sonra 30'u kabullenmekte gerişsini saymıyorumeşim de 6 şubat:) severim kovalarıııı çok severimmm
ee eşinin burcu olunca tabi seversin şekerimmm
yok kızzz ondan değil sadece. eşim,en yakın arkadaşım,en sevdiğim iş arkadaşlarım hep kova!tek kusurunuz hep evet her şeye evet! hayır diyemiyorsunuz şekerim:)))
kovalari iyi tanimissin canim bu ,,evet,, kelimesini 2 yil önce anladim bende kendimde
yavas yavas bu huyumdan kurtulmaya calisiyorum
anaaa kız esra yani kaderbende 25 eylül hemde evlilik yıl dönümüm
ya güzeller ne kadar çok ortak noktalarımız var,yaşasın ne güzelll
bnede 7 ekimmm ayyy burçlarımızda aynı
evet canım sen ,ben ve zehra terazi burcundanız,,,
canım kaç hissediyosan o yaştasın,ben kendimi 20 hissediyorum,hiç büyümüyorum,,,eşiö küçülde cebime gir diyoo,,,sen nasıl anne olacan diyoo,,,:89:
senin yasin kacti kiz..???
yok canim yaa ne yaslanmasiii... aslinda bebek konusunda ben 2-3 sene daha istemiyordum ama eşimle aramizda 7 yaş var o yüzden ne bilim o 30lara varmadan yapalimm dedik
ama şimdi bende cookk istiyorum biran önce olsa keskee
benim yaş 25 canım boşver kız doğur birtane çatır çatır iste tabiki kocanda tadını çıkara çıkara sevsin büyütsün inşallah,vallahi benim annemle aramda 16 yaş var yani ozaman ben kucağındaymışım düşün yani ne güzel arkadaş gibiyiz ama benim bebişimle aramdaki yaş farkına baksana 25
turlikçimmde 26 yaşındaymışşş,,,benden 1 yaş büyükkmüşş,,,:26:
sorma yaaa daha 11 yasindayim
ebru alındınmı yoksa kız...ben 26 yı eylül de bitirdim 27 oldum.burda her şehirden her yaştan arkadaşlıkların kurulması aynı amaç için bir arada olunması hoşuma gidiyor...
kızdırdıysam seni özür dilerim canım...
yok canim yaa ne kizdirmasiii ben sadece kendimi daha 11 yasinda gibi hissediyorum...
yoksa dedigin gibi benimde hosuma gidiyor
al o zaman benden bi kahve...fincan kalmamış kulplu bardağa döktüm
yanına bide sigara...ohhh...
tamda canim cekmisti zaten... almazmiyiimmm..
ya kızlaryüz üstü yatın,kalçanızın altına yüksek bir yastık koyun ve ilişki anında kalça yukarda dursun.misyonerden daha etkili bu pozisyon.spermler daha rahat ulaşıyorlarmış bunda rahim ağzına.dr tavsiyesi. kısacad...dom.... pozisyonu yani kızmayın da hafifleştirerek yazdım.elimden bu kaaa geldi
bunu duyduguma ne kaa sevindim bilemessiinnn :78::78::78:
ben bunu hiç bilmiyodum nasıl yani anlamadımki yüz üstü yatın derken yani yüz üstümü yapalım offff nasıl sorulurki bu işte anladın sen onu...ben hep misyoner en iyi biliyodum kafam karıştı şimdi dr öle dedi diyosuun...
:44::44:ilk defa duyuyorum bunu:44:
canım biraz daha açık anlatsana yahu utanmaaaaa sonuçta herşey bebek için buarada o kısatlma ne yahu kız birde yüz üstü yatarsak kalçamız havada kalmaz mı nasıl yastık koyacam biri benim gibi cahili hemen aydınlatsın gülmekten zor yazdımmmm
ya kusura bakmayin nolur ama lütfen bakin hakkatende yani cok utanarak söylüyorum offf ya ban yemessem iyi ama yüz üstü yatarak nasil bacaklarimi acicam kiz??:111::111::111:
Aha yine kopcaz bana öyle geliyooobuda güzel bi soru ama heralde açmıcaz adaş kendi haline bırakcaz su yolunu bulcak ben öle anladım
hayatım valla bende cahilim o hususta kafam basmadı bi türlü belimiz kırılmasın bide
bu pozisyonda boşalma anında spermcikler daha rahat koşuyormuş.zaten fazlası her durumda akıyor,nereye gidecek ki? önemli olan yavrucaklardan birkaçının rahim ağzına varmaları. düşünsene bizde 1 yumurta onlarda milyonlarca sperm.nedeni bu işte,şuncağız yerde zaten yüzde 90'ı ölüyor kalan yüzde 10'un bir kısmı da rahim ağzında ölüyor. olacağı varsa bir tanecik güçlü sperm döllüyor yumurtayı. zaten ölenler zayıf olanlar yani.
o ne ya yengeç gibi...yüz üstü yatarak bi de belinin altına yastık koycan bu da yetmez bacakları havaya kaldırcan...vay canına bunu yapabilen varsa onda kemik yoktur.bi kere ben şekle kesinlikle giremem bu göbişimle
kızlar kedi gibi popo havaya kalkık,bel aşağıda...dedim ya do...mal...ıp durun yastık da yine siz yüzükoyun kalacaksınız ya ilişkiden sonra,o zaman beklerken duracak kalçanızı yükseltmek için. bacakları hafif aralasan yeter:))
vah vaaah bir sürü bebek heba oluyo desene yatak yorgan yumurtlayabilseydi nüfus patlaması olurdu
hamile kalamıyoz bacım bakarsın akrobaside isim yaparız toplaşır gösterilere çıkarız..
adı bu da olabilir,bilmiyorum.keyifli bir pozisyon misyonere göre
ayyynen öyle.o yolunu buluyor.
ya ne bilim adaşim cok kafam karisti aslinda mantikli ama o ani kafamda canlandiriyorumdabi türlü rahat edemedim bu pozisyonda :26:
ha ha haaaa haaaaaa haaa dur Allahaşkına fena koptum yine duramıyorum kocam bakıyo aval aval suratıma noluyo diye....
canım benim tek anlamadığım popo yukarıdayken zaten yastığı nasıl nereye koyacaz?karnımızın altına mıbugün kafam kalın basmıyo benim ya :76:
tatlım buna köpek pozisyonu da diyolar galibadiz üstü popoyu yukarı kaldırıp eğiliyosun..ben o durumda bele yastık fln koymuorm :78::78:
kız ne bacağı,kalça havayaaa!
oooo canım erkeklere göre kesin keyfilidr de şu yastığı tam olarak nereye koycezzzzzmağdurum mağdurumda mağdurummmm
o yastık hazırda bekliyor olacak.ilişkinin ardından o yastığı yine kalçamızı hafif yukarda tutacak şekilde karnımızın altına koyacağız.yüzükoyun yatmaya devam edeceğiz.
uykum geldi gözlerim pörtledi yine...okuduklarımı anlama güçlüğü çekiyorum galiba
onu da deneriz ne olucak ki...
ya sedacim Allah senden razi olsun bi konu actin bomba gibi patladi valla süper oldu bunu konusmamiz
kedi diyince düsündümde benim kedimde öyle bisiler yapiyoyani anladigim kadariyla sen diz dirsek pozisyonu diyorsun ve ondan sonrada yastik hemen hazir olacak is bittimide hemen yaticaz öylemi:44::44:
evet budur.:))))ohhh be ay kasmaktan anlatamadım ayolbenim kedi de kısırlaşana dek yapıyordu,artık yapmıyor.şu an ayak ucumda uyuyor canım benim
kızlarrrrr test yaptım şimdi çift çizgiiiii kop koyuuuuu.kız kardeşim sarılıp öpüyoooo zıplıyoooo allahım devamı gelsin inşallah
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Ebru süper olmuş evet
DÜNÜRÜÜÜÜÜÜÜMMM
nasılsınız bakalım mercimeğim nasılll?
Ay canım geçmişi okuyordum.Ne garip uzun zamandan sonra ilk kez geçmişi okuyorum
İyidir inşallah gideceğiz birazdan bakalım ne durumda benim sıpa
Sen nasılsın bakalım dünürcük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?