Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

dha önceden ben gitmiştim canım muayene falan olmuştum kasık ağrım var diye hiç bişey yoktu hatta doktor aa bak yumurtlamışsın burda bak demişti ondan benden tekrar gitmedim artık bişey olduğunu zannetmiyorum ama Allah korusun tabii

kızlarrrrr test yaptım şimdi çift çizgiiiii kop koyuuuuu.kız kardeşim sarılıp öpüyoooo zıplıyoooo allahım devamı gelsin inşallah

ya canim kusura bakmada pek bisey anliyamadim yazdiklarindan :44:
2. cizgiyi ne zaman gördün ??

ay ben ne kadar salakim yaaaaa

unutmusum senin hamile oldugunu
kusura bakma canim ya bugün kafam yerinde degilde

sağ ol canım, iyiyim ben. inşallah bebek de iyidir, 2 şubatta gördüm en son. bir dahaki randevum 8 martta. sen nasılsın?özledik ayol!

iyidir iyidir bebişinde bak az kalmış görmene bebişini:)) bende iyiyim güzelim valla bende özledim denk gelemiyoruz ne zamandır bizim çalışmalar vardı yoğun gerçi hala devam ediyoruz ne olur ne olmaz diye:78::78::78:eee anlat bakalım karnın çıkmaya başladımı kilo aldınmı güzel haberler sende bizde bişiycik yok

hmm tamam ozaman cnm ya... tabi Allah korusun insallah halada biseyin yoktur

inşallah size de nasip olacak canım benim.

ben 7 buçuk kg verdim,iki haftadır sabit kilodayım,artık vermiyorum ama almadım da. eksi 7.5 kg o kadar şişman başladım ki o kiloları kustura kustura verdirdi bebek:))))göbeğim zaten kocamandı,aynı duruyor. hiç kimse anlamıyor hamile olduğumu.

ayyy canım benim ya kimbilir ne kadar zordur ama kilolu hamile kaldıysan birazcık iyide olmuş sanki deme :76::76::76: azda vermemişsin 7,5 kilo

ayyy canım benim ya kimbilir ne kadar zordur ama kilolu hamile kaldıysan birazcık iyide olmuş sanki deme :76::76::76: azda vermemişsin 7,5 kilo

valla hiççç sorma,sürekli bir bulantı hali, uyurken bile içim bulanıyordu. seyyrelse de bulantılar arada devam ediyor.hamile kaldığım kilonun biraz üstünde doğuma girerim inşallah allah hepimize sağlıkla göstersin yavrularımızı. bu arada bağlantım çok kötü,kopuyor sürekli,yanıtlarım gecikiyor.

bütün gün burdaydım ama kimse gelmedi...ben evde yokken herkes burda olur çatır çatır muhabbet eder ama bugün evdeyim ya kimseler yok...

bu arada ebrucum sen kaç yaşındasın şekerim...

ya benimde kocis evde olunca pek giremiyorum

dün yaş konusunu sedosummmlada konustuk galiba aramizda en kücükleri benimmmm:26:
yaşim 20 şubatta 21 olucam inşşş

vayyy canına güccükmüşsün sen kız...ben de 26

canım daha çok küçükmüşsünnn

En küçük benim diyordum benden küçüğü de varmış
Minnak ebru

sen kac yasindasin ki

23 nisanda 24 olcam 22 yoktu herhalde geçmişi okudum bugün de

23 nisan haaa, süpermis aklimda kolayca tutabilirim
benimde 7 subat

Aaaaaaaaaa evlilik yıldönümümde doğmuşsun neden bilmem daha bi sevdim seni
Yok tatlım 23 nisan değil 23 yaşındayım nisanın 18inde 24 olcam
Yaşlanıyorummmmm

haaa pardon...
yuupppiiiii 7 subat evlilik yildönümün demek
bak nedense bende seni daha bi sevdim simdiii

bende ekimde 24 olucamm

ben 25 ime yeni girdimmm

ne zaman girdin yeni yasina canim????

eylül 28 de tatlımm,,,

ennn yaşlı benim. 3 nisanda 32:)) mesele 29'dan sonra 30'u kabullenmekte gerişsini saymıyorumeşim de 6 şubat:) severim kovalarıııı çok severimmm

ee eşinin burcu olunca tabi seversin şekerimmm

yok kızzz ondan değil sadece. eşim,en yakın arkadaşım,en sevdiğim iş arkadaşlarım hep kova!tek kusurunuz hep evet her şeye evet! hayır diyemiyorsunuz şekerim:)))

kovalari iyi tanimissin canim bu ,,evet,, kelimesini 2 yil önce anladim bende kendimde
yavas yavas bu huyumdan kurtulmaya calisiyorum

anaaa kız esra yani kaderbende 25 eylül hemde evlilik yıl dönümüm

canım kaç hissediyosan o yaştasın,ben kendimi 20 hissediyorum,hiç büyümüyorum,,,eşiö küçülde cebime gir diyoo,,,sen nasıl anne olacan diyoo,,,:89:

turlikçimmde 26 yaşındaymışşş,,,benden 1 yaş büyükkmüşş,,,:26:

sorma yaaa daha 11 yasindayim

yok canim yaa ne kizdirmasiii ben sadece kendimi daha 11 yasinda gibi hissediyorum...
yoksa dedigin gibi benimde hosuma gidiyor

al o zaman benden bi kahve...fincan kalmamış kulplu bardağa döktüm
yanına bide sigara...ohhh...

tamda canim cekmisti zaten... almazmiyiimmm..

ammada konusmusuz beee

Son düzenleme:
....................

bunu duyduguma ne kaa sevindim bilemessiinnn :78::78::78:

:44::44:ilk defa duyuyorum bunu:44:

ya kusura bakmayin nolur ama lütfen bakin hakkatende yani cok utanarak söylüyorum offf ya ban yemessem iyi ama yüz üstü yatarak nasil bacaklarimi acicam kiz??:111::111::111:

Aha yine kopcaz bana öyle geliyooobuda güzel bi soru ama heralde açmıcaz adaş kendi haline bırakcaz su yolunu bulcak ben öle anladım

hayatım valla bende cahilim o hususta kafam basmadı bi türlü belimiz kırılmasın bide

vah vaaah bir sürü bebek heba oluyo desene yatak yorgan yumurtlayabilseydi nüfus patlaması olurdu

hamile kalamıyoz bacım bakarsın akrobaside isim yaparız toplaşır gösterilere çıkarız..

adı bu da olabilir,bilmiyorum.keyifli bir pozisyon misyonere göre

ayyynen öyle.o yolunu buluyor.

ya ne bilim adaşim cok kafam karisti aslinda mantikli ama o ani kafamda canlandiriyorumda bi türlü rahat edemedim bu pozisyonda :26:

ha ha haaaa haaaaaa haaa dur Allahaşkına fena koptum yine duramıyorum kocam bakıyo aval aval suratıma noluyo diye....

canım benim tek anlamadığım popo yukarıdayken zaten yastığı nasıl nereye koyacaz?karnımızın altına mıbugün kafam kalın basmıyo benim ya:76:

tatlım buna köpek pozisyonu da diyolar galibadiz üstü popoyu yukarı kaldırıp eğiliyosun..ben o durumda bele yastık fln koymuorm :78::78:

kız ne bacağı,kalça havayaaa!

oooo canım erkeklere göre kesin keyfilidr de şu yastığı tam olarak nereye koycezzzzzmağdurum mağdurumda mağdurummmm

o yastık hazırda bekliyor olacak.ilişkinin ardından o yastığı yine kalçamızı hafif yukarda tutacak şekilde karnımızın altına koyacağız.yüzükoyun yatmaya devam edeceğiz.

uykum geldi gözlerim pörtledi yine...okuduklarımı anlama güçlüğü çekiyorum galiba
onu da deneriz ne olucak ki...

ya sedacim Allah senden razi olsun bi konu actin bomba gibi patladi valla süper oldu bunu konusmamiz

kedi diyince düsündümde benim kedimde öyle bisiler yapiyo yani anladigim kadariyla sen diz dirsek pozisyonu diyorsun ve ondan sonrada yastik hemen hazir olacak is bittimide hemen yaticaz öylemi:44::44:

evet budur.:))))ohhh be ay kasmaktan anlatamadım ayolbenim kedi de kısırlaşana dek yapıyordu,artık yapmıyor.şu an ayak ucumda uyuyor canım benim

e en sonunda anlayabildikkkk Sedam ya helal olsun sana hic üsenmeden her soruya cvp vermissinn.....

Son düzenleme:
Ay canım geçmişi okuyordum.Ne garip uzun zamandan sonra ilk kez geçmişi okuyorum

İyidir inşallah gideceğiz birazdan bakalım ne durumda benim sıpa

Sen nasılsın bakalım dünürcük?

iyiyim ben deeeee..işteyim malum..çalışmaca ama bugun 1de çıkıcam
ayy çok heyecanlı git bakalım fındıgım nasıl olmuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…