Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

ebruuu döverim seniumutsuzluk yokşükret, dua et,sabret e mi

celine, ne zamandır denk gelemiyoruz hiç. nasılsın?

minti,çok sevindim.allah tamamına erdirsin.

iyiyim sedacım sen nasılsın bebişin nsl? evet karşılaşamıyoruz seninle ben çok sık girmiyorum ama arada girdiğimdede kimseyi bulamıyorum galiba msn ler alınmış buraya pek uğranmıyor

:124::124::124::124::124::124:

ebrucum nbr nasılsın? sende benim gibi beklemedesin demi seninle günlerimiz yakındı yine öyledir herhalde ama ben artık ümitlenmemeye çalışıyorum hastalanıcam diye bekliyorum burda bi topikte gördüm bal çörek otu ve tarçın karışımı kürü hastalanınca bunu uygulamayı düşünüyorum çok kişi hamile kalmış bu kürle yararına gelince adeti düzenliyormuş ve yumurta oluşumunu ve gelişimini sağlıyormuş belkide yumurtalarımız olgunlaşmıyodur yeterince ondan olmuyodur o yüzden bu ay bunu deneyeyim diyorum istersen sende dene

iyyim canim saol seni sormali sen nasilsin??

evt canim bende hala beklemedeyim
senin bat ne zaman ???? benim 8 mart

canim ne yalan söyliyim ben gercektende adet olmayi bekliyorum bu ay benden hic umut yok
biran önce adet olayimda calismalara basliyim diyorum ama hayirlisi bakalim...

bal cörek otu tarcini bende duydum ama hic uygulamadim belki önümüzdeki aylarda denerim ama suan keciboynuzu pekmezi iciriyorum kocise istersen sende dene insallah faydasini görürüz

çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür herkeseeeee inşallah sağlıcakla devamı gelir.

iyiyim canım bende benim bat 7 mart 30.gün olarak hesaplıyorum bu sefer çünkü belli olmuyo benim ne zaman geliceği geçen sefer 30. gün mü ne geldi valla benimde pek umudum yok aslında kaçırma gibi bir durum olucağını sanmıyorum çünkü ya hergün yada gün aşırı çalışıyoruz önemli günlerde hele hergün yani ama kısmet işte valla keçi boynuzunu söyledim eşime ama pek ciddiye almadı içmem ben dedi ben şimdi bu kürü uygulayımda belki kandırırsam kocişede keçi boynuzu içiririm

bu arada belirtilerimiyazayım mı,çünkü ben hep internetten okuyorum zaten herkesi herşeyi merak işte.göğüs uçları dokunamıyorum.göğüslerim zaten küçük olduğu için şiş değil karın ağrısı perşembe akşam oldu,cuma olmadı ama bu akşam oldu biraz bel ağrısı da artısı.ilk deha 1 saniyede 2.çizgiyi gördüm.başka zaman 20 dk sonra çıkardı ama hastalanırdım.bir de yorulunca belim ağrıyo çok aktifim ev işi gezmek falan napim.ama tavsiyem dinlenmek bünye meselesi galiba.2010 da kimyasal yaşadım 6 gün geçmişti 90.52 idi ve 7.gün hastalandım.ama olsun allahım ne zaman derse olsun alıştım gerçekten sabrediyorum.sakinim.veeeeeeee yumurtlama gününü değerlendirdik bi gün dolu bi gün boş.veeeeeee 7 saat yattım sabah kalktım o halde rüya bile görmüşüm uzun yatmak lazımmış.hayırlısı beya

kusura bakma gec cvp yaziyorum baglantim koptu

benimde hic belli olmuyor 26-31 gün arasinda degisiyor

canim sen ne zamandir bebek düsünüyordun ilk baslarda hic doktora gittinmi bi sorun yok degilmi ???

amin canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini bu sefer inşallh ben ilk ve 2. denememizde çok belirti aradım hep kendimi dinledim çok stres oldum artık belirti falan aramıyorum yani ama sen yinede yaz tabi benim normalde adet öncesi göğüslerim hep şişer ve dokunulmaz o yüzden belirtilerden falan anlıyamam ben herhalde hamile kalırsam hiç anlamadan kalıcam muhtemelen....

ya canim kusura bakmada pek bisey anliyamadim yazdiklarindan :44:
2. cizgiyi ne zaman gördün ??

kusura bakma gec cvp yaziyorum baglantim koptu

benimde hic belli olmuyor 26-31 gün arasinda degisiyor

canim sen ne zamandir bebek düsünüyordun ilk baslarda hic doktora gittinmi bi sorun yok degilmi ???

olsun canım önemli değil bizim bu 4. denememiz oldu ben daha biz korunurken bile çok araştırdım en ince ayrıntısına kadar herşeyi folik falan kullandım hala kullanıyorum zannettimki hemen hamile kalıcam ilk seferde hatta arkadaşlar söylüyodu bak başla artık hemen olmuyo diye ama ben dinlemedim ve hata etmişim salaklık etmişim çok araştırarak herşeyi bilmemek gerekiyo biraz bu konularda cahil olucaksın gibime geliyor fazla bilgisi olmayanlara bakıyorum pat diye hamile kalmışlar ne ayak dikme ne yatma hiçbirini yapmamışlar keşke bilmeseydim bişey o zaman daha rahat olucaktım ve stres yapmıcaktım neyse artık nasip böyleymiş hayırlı zamanda gelsin inşallah bebeğim bu arada canım ben doktora gidilmesini bilmeme rağmen bilerek gitmedim...

valla öyle canim ya keske bende bilmeseydim hic birseyi arastirmasaydim diyorum bazen kendi kendime... bildimde noldu daha cok stres yapiyorum iste kendi kendime bide üstüne tüm belirtiler yasiyorumm Allah yar ve yardimcimiz olsun
canim doktora bi gitseydin keske birseyvarsa bile ögrenmis olurdun ama tabi sen bilirsin:26:

kızlarrrr selam

slm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…