Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

kızlar hastalanmayın dye dua ediyorum.bu arada ben 2 ay incir kürü yaptım kendime ,valla kocişe de keçiboynuzunu kaynattım içeceksin dedim uyguladık işte

Turlik -------------------> 1Mart(böyle tahmin ettim düzeltirsin tatlım yanlışsa)

Mutluluk_84-------------------> 1 Mart

Kad_er --------------------> 1 Mart

Celine85 --------------------> 7 Mart

_ebru32 --------------------> 8 Mart

Sahgull ---------------------> ?(artık canım bi zahmet bildiriver..)

Deecem ---------------------> 17 Mart

Haydi bakalım topiğimin gülleri sıkı çalışıp bebişleri koyalım göbüşlereeeee

Vira Bismillahhhhh

merhaba arkadaşlar

umarım herkes iyidir,ben uzun zamandır bakamıyordum topiğe,en son listeden de çıkmak istemiştim hamile kalamıyorum diye.amaaaa size müjdeli haberi vereyim kızlar hamlieyimmmm yarın doktora gidip görücez inşallah,allah herkese tez zamanda sağlıklı bişekilde nasip etsin

kızlar hastalanmayın dye dua ediyorum.bu arada ben 2 ay incir kürü yaptım kendime ,valla kocişe de keçiboynuzunu kaynattım içeceksin dedim uyguladık işte

saol canim ya cok incesin
bizde keciboynuzu iciriyoruz ama pekmezini insallah o da ise yarar

Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahh

tebrikler canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza:))

bizde yedik az önce ama pek sevmediğim bişeydi o yüzden iştahsız yedim ve az yedim az sonra acıkırım kesin yaaa offf
hem ne temizliği kız bu saatte yarın yaparsın boşver

ya canim yarin misafirim gelicek
simdiden bi kac işi yapsam iyi olur :86::111:
yarin sadece yemek yapmak kalsin

canim ben ciksam iyi olur ya camasirlarim var katlanacak ay sabahtan beri hic bişey yapmadim aferin bana

öptüm seniii bebiside öptüm kendinize iyi bakin görüşmek üzere :79::79:

kolay gelsin canım o zaman çamaşır dedinde aklıma geldi bende çamaşırları sereyim makinede kaldı bizde sni öpüyoruzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…