Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

ah canım benim yaa boşver üzülme hayırlısı böyleymiş demekki hem senin için mart ayı bitmiş sayılmaz mart ayı hamilesi olabilirsin yine

slm kızlarr,,,,çok sağolun kızlar...bu ay bitmedi hala benim için inşlhh 25 mart yüzümü güldürür,,,
hayırlısı olsun,,,
ayşencimm sıkma canını sende,inşlhh herşey bizim için daha gzel olucakkk....:13::13:

üzülme tatlım düzelecek her şey...Zaten yumurtlama olmadıysa o proklaktin arızasındandır.Şöyle düşün.Bi sorun var ve o sorun düzelebilecek bi sorun.Düzelince de her şey yoluna girecek inşallah.

Yine de şükretmek lazım canım.Hiçbir sorunu görünmemesine rağmen bebek sahibi olamayanlar var.Keşke bi sorun olsa diye dua ediyorlar.Senin hallolabilecek bir şey tatlım.Üzülme olur mu?

selam topik nabersiniz yaa kızlar günüm yaklaştıkça yine belirti falan bakmaya başladım ya ( aslında ben aramıyorum kasıklarımda minik minik batmalar var hafif hafif tabi ben hemen acaba diyorum ya uffffff ben ne zaman unutucam bunu ya istiyorumki bi bakayım aaaa adetim 2-3 gün gecikmiş olsun ve test yapayım ufff ne zaman görücem ben böyle günleri acaba....

aynen canim ya bende öyle belirtilere bakip duruyorum
Allah bize akil fikir ve sabir versin

hmm tamam cnm.. dedim belki kuru dönem olmadiysa pembe akintida iyiye isarettir :44:
ama insallah hayirlisi olur...

bu arada hosgeldin nasilsinnn

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın şimdi muhteşem yüzyılı izledim hürrem 2. ye hamile bu ne ya ben fikri aklımdan atayım diyorum hep karşıma çıkıyo daha ilk bebeği minnacık ne çabuk hamile kaldı yine biz burda çabalayalım duralım((

hehe ben izlemiyorum o diziyi yaa

bende iyyim canim.... dedigin gibi karsimiza hep birseyler cikiyor

yarin ikimiz icinde büyük gün :18: offf yarin doktora gidicem insallah iyi seylerler dönerim eve yaaa

kızlarrr size iyi geceler demeye geldim
sınav var malum mart sonunda, etütler,denemeler derken 8'de işten çıktım.gelene dek 9'u geçti saat.haşatım çıkmışiyi misinizzzzzzz

hehe ben izlemiyorum o diziyi yaa

bende iyyim canim.... dedigin gibi karsimiza hep birseyler cikiyor

yarin ikimiz icinde büyük gün :18: offf yarin doktora gidicem insallah iyi seylerler dönerim eve yaaa

benim hiç umudum kalmadı güzelim ya hastalanıcakmışım gibi hissediyorum artık zaten hiç bebiş varmış gibi gelmiyo:26: bu arada sen kan tahlili içinmi gidiyosun doktora neden gidiyosun senin varmı akıntın yada hiç belirtin? inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…