- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
- #1.661
iyi geceler topaççç,,,karnım ağrıyoo nedensee:84::84::84:
huuuu kimse yok muu:26:
deecenaber canım nasılsınızzzz
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Ebrudan ne haber?Biliyo musunuz kızlarrrrr
günaydin cnm...henüz adet olmadim bekliyorum
sen nasilsin ne var ne yok
bende seni merak ediyodum ebrucum ayyyy hadi inşallah bugün perşembe 2 gün geçti test yapmayı düşünmüyomusun canım merakta bırakma bizleri :)
cnm carsamba bugündaha adetim gecmedi benim 27-29 günde adet oluyorum bugün 29. günüm yani bugünde adet olabilirim heran
ayyy ebruuuuu ya dün gelemedim merak ettim seni daha adet olmamışsın harika bir haber inşallahda gelmez ya bir test yapıversen yaaa
canim yaa bilmiyorumkii ama bugünde adet günümya o yüzden bekliyim diyorum hatta sanki heran gelicekmis gibiikidebir wc ye kosuyorum zaten hehe ama söz eger bugün adet olmazsam yarin test yapicam
sen nasilsin
eee yarın yap artık bi zahmet zatengelmez olsun inşallah.... bende iyiyim canım yaa okuldan geldim yemek yapıyorum eşim gidecek birazdanda yemek hazırlicam ona seni merak ettim hemen bi bakayım dedim ama akşam burdayımmmmm bol bol konuşuruz hatta ben bu akşam sana test bile yaptırırım
hehe hmmm hic sanmiyorum cnm yaacünkü bugün evde yokum misafirlige gidicez gec gelmeyi düsünüyorduk ama insallah yarin bol bol konusuruz eger gelirsen
offf yaa hain planlarım vardı oysa senin içinneyse canım habersiz bırakma bizi ben çıkıyorum hoşçakalll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?