Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

mrh kızlar kesemizi gördük herşey normal dedi 6.haftaya göre dedi daha da başka da bişi demediiçinde beyaz bi nokta var onu da sormadım ama belki erken diye demezdi ne olduğunu kısmet ya.bu arada sabah ayılamıyorum mide karışıyo çok şükğr çıkartmadım daha ama sabah ayılana kadar öğlen oluyo hayırlısı artık.1 nisana çağırdı doktorcuk

ayyy ebruuuuu ya dün gelemedim merak ettim seni daha adet olmamışsın harika bir haber inşallahda gelmez ya bir test yapıversen yaaa

canim yaa bilmiyorumkii ama bugünde adet günümya o yüzden bekliyim diyorum hatta sanki heran gelicekmis gibi ikidebir wc ye kosuyorum zaten hehe ama söz eger bugün adet olmazsam yarin test yapicam

sen nasilsin

canim yaa bilmiyorumkii ama bugünde adet günümya o yüzden bekliyim diyorum hatta sanki heran gelicekmis gibi ikidebir wc ye kosuyorum zaten hehe ama söz eger bugün adet olmazsam yarin test yapicam

sen nasilsin

eee yarın yap artık bi zahmet zaten gelmez olsun inşallah.... bende iyiyim canım yaa okuldan geldim yemek yapıyorum eşim gidecek birazdanda yemek hazırlicam ona seni merak ettim hemen bi bakayım dedim ama akşam burdayımmmmm bol bol konuşuruz hatta ben bu akşam sana test bile yaptırırım

hehe hmmm hic sanmiyorum cnm yaa cünkü bugün evde yokum misafirlige gidicez gec gelmeyi düsünüyorduk ama insallah yarin bol bol konusuruz eger gelirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…