Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

benim de son 6-7 günüm...bu ay o kadar heyecansızım ki gören korundum sanır..o kadar eminim yani tutmadığından
aman fırtt:118::118::118::118:

amaaaan fırttttt diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz
herkese günaydıııınnnnnn topacı ilk sayfaya taşıyalım azimliyim ben bugun

günaydin cnm... aynen öyle calismalara devam bakalim nereye kadar

benim de son 6-7 günüm...bu ay o kadar heyecansızım ki gören korundum sanır..o kadar eminim yani tutmadığından

bellimi olur insallahhhhhh tutmustur cnm ya bu ay bari birimiz hamis olsun insallah o da sensindir yerimi sana devrediyorum

amaaaan fırttttt diyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz
herkese günaydıııınnnnnn topacı ilk sayfaya taşıyalım azimliyim ben bugun

evet çenelerin bağını çözelım bugun sayfamızı layık oldugu yere taşıyalım
kocişi işe gönderıp gelıyorum

ayyyyyy kalbini gördük kıpır kıpır atıyo ama daha dinletmedi sesini,kahve rengi akıntım var 3 gündür ,baktı düşük belirtisi yok dedi yerleşme dediayyyyyy progestan yazdı işte vitamin falan veeeee dün ilk defa kustum.1 gün iyiyim 1 gün bulantılıyım dedim.bu güzel bişi dedi yaşadığını gösterir falan dedi moral verdi.bişi yiyemiyorum dedim olsun gördüğünden azar azar ye dedi.allahım devamını getirsin hepinize nasip etsin ama çok dikkat gerekiyo,ağır iş yapama dedi.kısmet ya.hep hayırlısını diledim.

kizlarrrr ben adet oldum bu sabah

offffff uyuz geldimi yine neyse şekerim boşver tam gaz devam

deecem görüşemiyoruz yaa... iyi ediyosun heyecan yapmamakla stres yok bebiş var

canım boşver üzülme hiç demekki var zamanı daha inşallah önümüzdeki ay gelir bebeğin:)

öyle cnm ya... önümüzdeki ay mi ???? hmmmm bilemiyorum artik

offffff uyuz geldimi yine neyse şekerim boşver tam gaz devam

deecem görüşemiyoruz yaa... iyi ediyosun heyecan yapmamakla stres yok bebiş var

geldi maalesef cnm ya napalim hayirlisi olsun bakalim

oh oh maşallah
kus kus iyidir pimpirik yapmassın kustukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…