Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

bildiğim kadarıyla yola devam topiğimiz burası o yüzden taa 4 ay evvelki topiğe dönüş yapılmasının bi anlamı olduğunu düşünmüyorum...o topiğin üzerine turlik ve esranın topikleri açıldı...eski topiğe dönüş yapılmasında kasıt olduğunu düşünmek istemiyorm.bu yüzden konuşulcaksa buradan konuşulsun lütfen..

aysenim bu lafıma alınma lütfen sen açtın o topiği sayende tanıştık, dost olduk. iyi ki de açtın tatlım..lafım sana değil,sadece durumu anlamsız buldugum için bişeyler yazmak istedim.

"kopan ipe bir düğüm atarsan ipin en sağlam yeri o düğüm olur; ama ipe her dokunduğunda eline batan yine o düğüm olur." demiş bir düşünür. uykum kaçtı zaten, kim olduğunu hatırlamıyorum şu anevet...kopan ip...

günaydın topaççççççççç:81:

Nerdesiniz uleyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.Gelin çabuk özledimmmm

yola devammi ??????? bu nasil yola devam acabaa....:44: kimsenin topike gelip gittigi yok... Aralik ayi KANKALARI oldugu icinde baskalarida gelmiyor maalesef ve topik herzaman bombos oluyor...

dönüş yapılmasında kasıt olduğunu düşünmek istemiyorum demissin ama belliki düsünmüssün....
istedigimiz topike istedigimizi yazabilmekte özgür oldugumuzu düsünüyorum....
madem baska topiklere yazmamizda herzaman bize karisiyorsunuz ozaman biraz ugrayinda bu topike veya msne bizde baska topiklere yazmayalim.... hem gelmiyorsunuz hemde baska topik acildiginda veya baska topiklere yazdigimizda bize karisiyorsunuz....

o yüzden artik kimse kimseye karismasin küslükler kavgalar v.s. son bulsa iyi olur...

ya eskisi gibi bir araya toplanip topiklerimiz senlensin.. yada kimse gelmeyeceksede kimse kimseye karismasin

Bir araya gelmek mümkün olmadığı için herkes yaptığında özgür...Ayrıca basbayağı da artniyetli.Sonuçta sen de aralık kankasısın.Yani orası çok mu ilerleiyo da orayı şenlendiriyosunuz.Neyse keyfiniz bilir canım.

mümkün degilse ozaman karismayin iste........ istedigim topike yazarimmm

Evet kim karışıyo ki.Mesela sibel da karışmıyor.Bizim anlayamadığımız ya da anlamak istemediğimiz bir şey var.Nasıl arkasından konuştğunuz insanla canım cicim oluyorsunuz.Ya da neden çocuk gibi bi şeyler kanıtlamaya çalışıyorsunuz.?Bizim itirazımız aslında size tam da yakışan ama bizim konduramadığımız noktada.İşte biz sizi yanlış tanıdığımızı kabullenemeyip bizi aydınlatmanızı istiyoruz.Hata ediyoruz.Aslında siz tam da davrandığınız gibisiniz.Tıpkı bizim de arkamızdan konuşup canım gülüm dediğiniz gibi.Biraz geç oldu ama farkına vardık.Önemli olan farkına varmak dimi ama.Zararın neresinden dönülürse karmış..Haydi selametle şimdi.İstediğiniz topikte istediğiniz insanlarla kirli ilişkilerinizle mutluluklar...:79:

karismiyorsaniz neden her yazdigimiz seye illaki birseyler söyleme geregi duyuyorsunuz acaba ???
arkasinda veya yüzüne karsi söyledigimiz kisilerlede sonsuza dek küs kalicaz diye birsey mi var ???
evet belki senin icin bu böyle ama ben maalesef küs kalamiyorum bunada birsey söyleme hakkin yok.
çocuk gibi bi şeyler kanıtlamayada çalışmiyoruz...
ha bu arada siz hic mi sibelle bizim arkamizdan konusup sonra bize gelip hic birsey yokmus gibi canim cicimli olmadiniz???
buna hic inanmiyorum!!

sanada mutluluklar :80::80:

Neden karıştığımız daha doğrusu açıklama bekledğimizi nedenleriyle yazdım.Bunları anlayabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum.Yoksa yine yanılıyor muyum?Kendini o kadar önemli sayma bizim konuşacağımız çok önemli konularımız var birbirimizin hayatları gibi...

tamamda neden aciklama bekliyorsun ki ???
neyin aciklamasini bekliyorsun ????

yahu eski topikimiz diye bizler orada tanistik görüstük hatta kanka olduk diye oraninda ayni zamanda yürümesini istedigimiz icin orayada birseyler yazmak istedik....
bunun neyini aciklayayim sana anlamadim

kendimi önemli sayacak kadarda ne dedim ben onuda anlamadim

kusura bakma ama sen galiba ne dedigini bilmiyorsun !!!

önce kader simdide ben.... durduk yere suclamalara ne gerek vardi yani ???
eger bizimle bir probleminiz varsa hic cekinmeden söyleyin

Ahh ebru ahhh ...Anlamıyorsun işte anlamıyorsunnnn.Ne demiş güzel Mevlana''Sen ne söylersen söyle söylediğin karşındakinin anladığı kadardır''.Hoşça kal.Hayatta her şey gönlünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…