Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

yok canım demişiz,ama sonra selam vermemişim,yok msnde yokmuşuz,yok topiğe girmiyomuşuz:artık bunlarla ilgili size tek bi açıklama bile yapmayacağım. zira anlamıyorsunuz..mecburuz sanki her gün yoklama vermeye..

sakin sakin yazayım diyorum ama artık delirttiniz adamı!ebru bunu son kez söylüyorum!!benim ağzımdan çıkmayan şeyler için yorum yapma hakkını sana vermiyorum.kim hangi topiğe gidip yazarsa yazsın yeter be..hadi selametle....

Yahu bu topiğe en çok giren biziz.Hala topiğe girmiyosunuz msnde slm vermiyosunuz.Tutturmuşlar gidiyolar.En son sana ne zaman selam vermedim ebru.Hatta en son dün güldük eğlendik.Aslında sen ne dediğini bilmiyosun ya neysee...

zaten siz eger gercek dost veya kanka olsaydiniz.... iki dakkada birakmazdiniz arkadaslarinizi.

kusura bakmayin ama söylemeden gecemicem.

:79::79::79::79::79:

Sibel sanırım burda gülmemiz gerekiyo.Espri yapıyo nihayetinde.Kim kimi bırakmış bak bakalım.Kimler silmiş beni msninden facesinden haber bile vermeden.Zaten onlar en başından deselerdi ki esra sen bana bunu yaptın ayıp ettin ben de özür dilerdim.Yaptğım eylemin farkında olmadan nasıl özür dileyebilirdim.Asıl bazıları gerçek kanka olsaydı benim nispet yapmayacağımı gerçekten görmediğimi anlarlardı.O yüzden bi şey kaybetmemişim diyorum

zaten siz eger gercek dost veya kanka olsaydiniz.... iki dakkada birakmazdiniz arkadaslarinizi.

kusura bakmayin ama söylemeden gecemicem.

:79::79::79::79::79:

dalga geçiyosun heralde?nerdeyiz de nereye bırakmışız ebru sanaldayız farkındaysan tum gun pc başında mı oturacaz anam ebruyu boşlamayım diye..şaka mı bu ya

dalga geçiyosun heralde?nerdeyiz de nereye bırakmışız ebru sanaldayız farkındaysan tum gun pc başında mı oturacaz anam ebruyu boşlamayım diye..şaka mı bu ya

demek istedigim msnden faceden 2 dk da silinmis olmam !! simdi anladin mi ???

size bol bol gülüp eglenmeler kirli ilişkilerinizle mutluluklar :79::79:

demek istedigim msnden faceden 2 dk da silinmis olmam !! simdi anladin mi ???

size bol bol gülüp eglenmeler kirli ilişkilerinizle mutluluklar :79::79:

İşte ben iki yüzlü davranamıyorum.Sen ordan karışma etme dicen kimsin ki muhabbetine getirceksin ben de ahh canımmmmmmm dicem sana değil mi.Neyse sakinn olmalıyım diye güzel bi şarkı varrr dinlemem lazım
Cidden çocuksun...

Son düzenleme:

yaklaşık 7 dk once silindin evet ...geç kalınmış bi davranıştı haklısın ama napalım zararın neresinden dönersem dedim..

sizi bu kadar sinirlendirebildiysem ne mutlu bana

heeehhheeeeeeeee

Evet başardın.Bravooo tebrik edip kupanı da verelim.Boyun uzamış başın da göğe ermiştir.İşte kankalık tam da senin yaptığın gibi oluyorrrr.

Noldu dün canım balım bugün karışmayın ulen bana.Karışığını verince de masum kız.Hahaytttt sen o yollardan giderken biz dönüyorduk

Fareyi öldürmenin üç yolu vardır.
1- zehirlersin
2- sert cisimle vurursun
3-Umursamazsın kahrından ölür.

Ben sert cisimle vurdum ölmedi aksine bi tarafı kalktı.2.yi eliyoruz..Üçüncüsü ideal.Kahrından ölsün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…