Aralık ayı transfer olucaklar

Valla benden 14 tane toplanmasina ragnen doktor cok toplandi dedi agrisi siskinligi baya oldu 40 taneyi duaunemiyorum gercekten cok gecmis olsun Kaci dollendi kaci donduruldu
Benim 14 tanesi döllendi yani 5. Güne kadar ulaştı bende risk almak istemedim hepsini dondurdum yaşım küçük olduğu için bi kaç sene sonra tekrardan bi kardeş düşünebilirim çünkü Bide Allah korusun düşüğü kimyasalı felan var bu işin Bidaha opu olmak benim için kabus gibi bişey.

Masallah bizim de 14 taneden 9 dollendi 8 i besinci gune gitti dondurduk

Merhabalar herkese, ben adet bekliyorum gecikmenin 10. günü bugün, dün anca lekelenme şeklinde başladı tam sökülemedi. Opu sonrası 2. ayım bu ay transfer hazırlıklarına başlayıp Aralıkta transfer olacağım inşallah. Bu kadar geciken var mı transfere negatif bir etkisi olur mu acaba?

Benim de tam 6 gün gecikti ama hemşirem 6 günü gecikme bile saymıyoruz demişti artık ikinci regl ne kadar gecikiyorsa herkeste. Bu arada olumsuz bi etkisi olduğunu sanmıyorum çünkü ikinci regli neredeyse bir döngü atan yakın arkadaşım şuan pozitif

Doktor bana bir damla dahi gelse bunu reglin birinci gunu sayariz dedi ve beni ikinci gun icin kontrole cagirmisti.

Doktor bana bir damla dahi gelse bunu reglin birinci gunu sayariz dedi ve beni ikinci gun icin kontrole cagirmisti.
Şaşırdım bu söylediğinize Benim de adet olma tarihim dündü dün olmam gerekiyordu yani ama zaten 3 gündür felan kahverengi akıntım var az az yazdım doktora olmaz bildiğin regl olman gerekiyor yoğunlaşırsa haberleşelim dedi banada bekliyorum bende

Ben tam 45. Gün regl olmuştum. Gecikme oluyor yani.

Bana da yoğun kanama olduğunda haber ver demişti

Yani bilemiyorum biz sureci o sekilde devam ettirdik acikcasi ben uc gun erken oldum ikinci gunu kontrole gittim cok fazla da kanamam olmadi ama herzamanki gibi bes gun surdu iste ikinci gunden itibaren de ilac basladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…